البته اون كتابي كه معرفي كردم الان در دسترسم هست اما متاسفانه سرم تو آزمايشگاه شلوغه.اگه تونستم براتون پيدا مي كنم.سلام
ممنون از راهنماییتون.البته به سایت ویکی پدیا رفتم اما چیزایی که خواستم گیر نیوردم![]()
هميشه سربلند باشيد

البته اون كتابي كه معرفي كردم الان در دسترسم هست اما متاسفانه سرم تو آزمايشگاه شلوغه.اگه تونستم براتون پيدا مي كنم.سلام
ممنون از راهنماییتون.البته به سایت ویکی پدیا رفتم اما چیزایی که خواستم گیر نیوردم![]()
سلام
براي يافتن پلاستيك مناسب جهت استفاده در بدنه خودكار از دوستان درخواست كمك دارم . مي خوام بدونم در اون قسمت هاي خودكار كه با دست تماس داره بهتره از چه موادي استفاده بشه كه هم بشه در هنگام توليد فرم انگشتان را به اون داد و هم از تعريق دست جلوگيري كنه .
پيشاپيش از كمكتون ممنونم![]()
کسی نیست جواب من را بده؟
سلام
میخواستم درپیدا کردن این کتاب مهندسی پلاستیک کرافورد بیشتر من را رهنمایی کنید . هر جا رفتم موفق به پبدا کردن این کتاب نشدم اگر مکان خاصی مد نظر شما است که میشود این کتاب را پیدا کرد منو راهنمایی کنید.
با تشکر
تا اونجایی که من میتونم کمک کنم دوستمshows the next action to implement in a virtual environment
to the trainee. Furthermore, in this study,
an immersive and interactive VPIMTS is created on
from the intelligent
- با سلام موقعی که مشغول ترجمه ی این متن بودم با کلمه یVPIMTS به مشکل برخورد کردم می خواستم بدانم از دوستان کسی می تواند کمکم کند.
پبش شا پیش از توجه شما کمال تشکر را دارم
سلام به بچه های گل پلیمر !
کسی می دونه برای اینکه یک کارخانه پلیمرو ( تولیدی لوله ) راه اندازی بکنیم نیاز به چه چیز هاییه ؟
مثلاً چه مجوزهایی می خواد ؟ چه امکاناتی میخواد ؟ چقدر وام میدن ؟
اگه هر کی هر چی میدونه بنویسه منت بزرگی رو سر من گذاشته . مرسی
در مورد پی بی تی اطلاعات می خوام![]()