·▪•●سوالات و درخواست های مهندسی پلیمر فقط در اینجا مطرح شود●•▪·

Mohsen 89

مدیر تالار فیزیک
مدیر تالار
کاربر ممتاز
به به چه پسري .. رزينت چيه بگو ببينم . حلال هان؟:w02:
رزينو بگو كاريت نباشه:d
:biggrin:
صمغ درخت کاج ه
اسمش یادم رفت:D
------------------------------------------------
اسمش یادم اومد
کالیفن (califon) ه;)

آخرین ویرایش:

twitreza

عضو جدید
درخواست ارسال مطلب یا راهنمایی در مورد upvc

درخواست ارسال مطلب یا راهنمایی در مورد upvc

ضمن عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان...
من برای تکمیل پروژم نیاز به اطلاعات در مورد upvc دارم...هرکی میتونه بهم کمک کنه...خصوصا در مورد Impact Modifier یا همون تصحیح ضربه که اگه اشتباه نکنم بیشتر برای پروفیل های درب و پنجره ست.
ممنون.

ghasedak_123

عضو جدید
سلام بر اساتید پلیمر.
من یه سوال خیلی فوری دارم ممنون میشم اگه کسی بتونه کمکم کنه.
من واسه اینکه بتونم استحکام و کیفیت مواد واسه دستگاه تزریق پلاستیک ببرم بالا باید از چه ترکیبی از مواد استفاده کنم تا هم استحکام موادبره بالا هم کیفیت جنس و هم اینکه رنگ نهایی محصولم براق باشه.من از گرانول به تنهایی استفاده کردم جواب نگرفتم اونو با مواد پلی پروپیلن مخلوط کردم ولی تغییرمحسوسی ایجاد نشد.

skhasteh

عضو جدید
سلام دوستان میشه یه سری سایت و کتاب در مورد تولید رنگهای اب پایه بهم معرفی کنید لطفا... ممنونم:w27::smile:

vahidmmmm

عضو جدید
راهنمایی در مورد پلی ونیل الکل

راهنمایی در مورد پلی ونیل الکل

سلام بچه ها خوبید؟
میخوام بدونم چه جوری میشه پلی ونیل الکل رو به صورت ورقی نازک و نرم با انعطاف پذیری بالا ساخت؟ آیا مواد دیگری هم اضافه میکنند؟
خواهشا کمکم کنید......

parifam

عضو جدید
درخواست مقاله لاتین

درخواست مقاله لاتین

سلام وقت به خیر و شادی
مقاله زیر رو میخواستم خیلی فوریه
influence of accelerator type on properties of NR/EPDM blends

neda.5522

عضو جدید
سلام دوستان
راجع به تولید گرانول pvc مطلب و منبعی دارید معرفی کنید؟

Hermione Granger

عضو جدید
سلام مجدد عرض می کنم و یه کتاب میذارم در زمینه Thermal Analysis که دارم مطالعه اش می کنم در زمینه مسلط شدن روی تست های این گروه به خصوص DSC
به نظرتون چطوره این کتاب ؟
اگه کتاب بهتری دارید ممنون میشم بهم بدیدش

پیوست ها

• ThermalAnalysis Fundamentals and ApplicationstoPolymerScience_KINGDWARF.rar
    1.7 مگایابت · بازدیدها: 0

goldpolymer

عضو جدید
سلام دوستان
کسی میتونه اطلاعاتی درباره رزین اپوکسی گلاس فلیک و خواص بازدارنده خوردگی آن در اختیارم بذاره.
نیاز فوری به این مطلب دارم یا راهنماییم بکنید چطوری مطلب مفید پیدا کنم.

parifam

عضو جدید
از هر فوری هم فوری تر

از هر فوری هم فوری تر

سلام
مقاله درباره دستگاه DSC میخوام در راه رضای خدا اگه کسی مقاله ای داره هر چه زودتر بزاره ممنون میشم.
:cry::cry:

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آخرین ویرایش:

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با عرض سلام
یه چند تا سواله پلاستیکیه که دوستان اگه لطف کنن جواب بدن ممنون میشم

1-با ذکر دلیل اثر اختلاف دمای مذاب و قالب،رفتار رئلوژیکی مذاب و حضور پر کننده های معدنب بر روی آرایش مولکولی مواد حبس شده در محصول؟

2-چطور میتوان با آزمون MFI،توزیع وزن مولکولی پلیمرها رو ارزیابی کرد؟

3-با ذکر دلیل اثر دمای مذاب،اندازه دروازه،دمای قالب و حضور پرکننده های معدنی بر روی shrinkage پلیمرهای نیمه بلویرین؟

ممنون

marzie polimeri

عضو جدید
سلام اختلاف فشار در قالب باعث ایجاد یک جریان برشی و اختلاف دمای قالب با دمای مذاب باعث به وجود آمدن جریان فواره ای و در نتیجه جریان کششی خواهد شد.حضور پرکننده ها بنظرم فقط برای کم کردن قیمت.خوب قاعدتا رفتارمون سودو پلاستیک تره.2-mfiبا ورن مولکولی رابطه معکوس داره بدون هیچگونه تناسبی.و در یک برش و دمای ثابت ماده ویسکوزیته کمتری نسبت به ماده با mfiکمتر خواهد داشت پس اگر پارامترهای فرایندی ثابت باشند ذبی زیادتری مشاهده میکنیم.ولی نمیتونیم بگیم که دبی چندبرابر میشه.چون رابطه دبی فرق داره.با افزایش پرکننده درصد همگونی در پلیمر کمتر میشود پس میزان آب رفتگی را کاهش میدهد..برای کمتر کردن آب رفتگی در قطعه نهایی باید فشار پشت قالب و تزریق را زیاد کنیم تا مانع برگشت مواد مذاب از دهانه قالب بشه و از طرفی با کاهش دمای مذاب هم برای رسیدن به حالت جامد دلتا تی کمتر میشه.پس تغییر حجم کمتری مشاهده میکنیم و دمای قالب هم همینجوری عمل میکنه..با افزایش اندازه گیت در دهانه قالب سرعت برشی اعمالی بر مذاب پلیمری کم میشهپ وآرایش یافتگی هم به تناسب کم میشه پس کاهش حجم یا همان آب رفتگی هم که ناشی از آرایش یافتگی در جهتی خاص هست کم میشود.برای رانرها میشه گفت هرچی بزرگتر باشه دبی کمتری داریم.فعلا اینارو ببین بدرد میخوره یا نه تا برم سر جزوه هام ببینم بازم چیزی پیدا میکنم یا نه.اینا دانسته هام بود بعد از عمری دیگه همینا فقط یادممیومد.

آخرین ویرایش:

marzie polimeri

عضو جدید
درخواست مقاله

درخواست مقاله

سلام بچه ها پروژه من راجع به بازیافت شیمیایی PET به روش آمونولیز و امینولیز.باور کنید الان یک ماهه دنبالش تونت میگردم هیچی نیست!اگه کسی به سایتی دسترسی داره که در مورد این موضوع مقاله ای توش هست بهم معرفی کنه.ممنون.

Hermione Granger

عضو جدید
سلام مجدد عرض می کنم و یه کتاب میذارم در زمینه Thermal Analysis که دارم مطالعه اش می کنم در زمینه مسلط شدن روی تست های این گروه به خصوص DSC
به نظرتون چطوره این کتاب ؟
اگه کتاب بهتری دارید ممنون میشم بهم بدیدش
نظری در این مورد ندارید؟

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
یکی از دوستام پروژه سختی بهش دادن به اسم :روشهای نوین پلیمریزاسیون رادیکالی
اگه کسی بتونه کمکی کنه ممنون میشم

angel1

عضو جدید
درخواست کمک

درخواست کمک

سلام من یک سری مطالب کلی در مورد پایدارکننده های حرارتی و پایدارکننده های حرارتی پی وی سی میخاستم

angel1

عضو جدید
سلام.
من یک سری مطلب کلی درباره پایدارکننده های حرارتی ( stabilizer ) انواعشون و روش ساختشون می خواستم.و پایدارکننده های حرارتی پی وی سی.اگه ورد باشه خیلی خوبه.
ممنون :)

persian_land

عضو جدید
کاربر ممتاز
خرید مواد پلیمری

خرید مواد پلیمری

سلام به همه ..کسی میدونه مواد پلیمری بخصوص الاستومر ها و پلاستیک ها رو از کجا میشه تهیه کرد ...مشهد کسی آدرس داره ....تهران چطور؟؟؟

GNMS

عضو جدید
سلام به همه ..کسی میدونه مواد پلیمری بخصوص الاستومر ها و پلاستیک ها رو از کجا میشه تهیه کرد ...مشهد کسی آدرس داره ....تهران چطور؟؟؟

persian_land عزیز با سلام

بورس خرید مواد پلیمری تو تهران، خیابان سرپولک هست. البته یه تعداد زیادی هم رنگ و مستربچ فروشی تو چهارراه سیروس هست که عملاً به سرپولک خیلی نزدیکه

GNMS

persian_land

عضو جدید
کاربر ممتاز
persian_land عزیز با سلام

بورس خرید مواد پلیمری تو تهران، خیابان سرپولک هست. البته یه تعداد زیادی هم رنگ و مستربچ فروشی تو چهارراه سیروس هست که عملاً به سرپولک خیلی نزدیکه

GNMS

ممنون از راهنمایی ات ....
بیشتر میخواستم شماره ها یا آدرس دقیقی داشته باشم ازشون تا این همه راه میام مطمین باشم که میتونم خرید مورد نظر ام انجام بدم