« مریمی جونم تولدت مبارک »

persian_land

عضو جدید
کاربر ممتاز
خودت برو کپی پیست کن
من نویسنده امااااااااااااااااااا
به من توهین میکنی ؟
اگه نوشته هام رو بخونی که کف میکنی
80% اس ام اسهایی که توی ایران داره پخش میشه از منه که همه اش دوباره به خودم بر میگرده
اگه نمیدونستی بدون
خب؟
یادت باشه با کی داری حرف میزنی :mad::gol:

ببخشید من نگفتم نویسنده نمیشی در زمینه فیلم نامه های وحشتناک خیلی واردی:biggrin::biggrin::biggrin:smsهات ندیدم وگرنه تا حالا سکته زده بودم:w22::w22:
شوخی کردماااااااااااااااااااااااااااااااا:heart::heart::heart:

maryam-d

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا مریم دوست داری برات کدویه تولد یه مامان نو برات بگیرم
نه.:w04:

توو ولدت موبارک:redface:

سلام.مرسي.:love:
ايشالله تو عروسي تو هم جبران ميكنم:redface:

mehrnaznazemi

عضو جدید
ببخشید من نگفتم نویسنده نمیشی در زمینه فیلم نامه های وحشتناک خیلی واردی:biggrin::biggrin::biggrin:smsهات ندیدم وگرنه تا حالا سکته زده بودم:w22::w22:
شوخی کردماااااااااااااااااااااااااااااااا:heart::heart::heart:

اخه اس ام اس هام امضاء نداره فقط میفرستم بعد همون اس ام اس هایی که خودت با علاقه
میفرستی واسه دوستات بعد از این حواستو جمع کن که فیلنامه وحشتناک نفرستی واسه عشقت :exclaim:

• Like
واکنش ها: k2_h

persian_land

عضو جدید
کاربر ممتاز
اخه اس ام اس هام امضاء نداره فقط میفرستم بعد همون اس ام اس هایی که خودت با علاقه
میفرستی واسه دوستات بعد از این حواستو جمع کن که فیلنامه وحشتناک نفرستی واسه عشقت :exclaim:

ای بابا شوخی کرد مااااااااااااااااااااااااااااااا حالا ناراحت نشو وگرنه............................

mehrnaznazemi

عضو جدید
ای بابا شوخی کرد مااااااااااااااااااااااااااااااا حالا ناراحت نشو وگرنه............................

نه ناراحت نشدم
تازه یکی بهم گفت که جوابتو ندم
پس دیگه مکاری به کارت ندارم
اگر هم حرفی زدی خودش جوابتو میده :w02::w02:

imanbajelan

عضو جدید
بذار برگه طلاقت خشک بشه بعد برو عشق جدید پیدا کن:mad: