![]() |
|
|||||||
| ثبت نام | All Albums | راهنمای سایت | ليست كاربران | تقويم | بازی و سرگرمی | جستجو | ارسالهای امروز | علامت گذاری بفرم خوانده شده | vBExperience |
| مهندسی مواد و متالورژی مهندسي مواد و متالورژي |
|
به باشگاه مهندسان ایران خوش آمدید. شما در حال حاضر به عنوان مهمان از سایت بازدید مینمایید. با پیوستن به باشگاه مهندسان ایران علاوه بر سهیم کردن دیگران در دانش و اطلاعات خود از دانش دیگران بهره برده و از مزایای سایت بهره مند شوید. ثبت نام برای عموم به ویژه دانشجویان فنی مهندسی آزاد است.
در صورتی که نظر یا مشکل در ثبت نام داشتید با ما تماس بگیرید . |
![]() |
|
|
ابزارهاي تاپیک | نحوه نمايش |
|
|
(لینک پست)
|
|||||||||
|
کاربر فعال مهندسی مواد
![]()
|
نقل قول:
عوض شما من تو این 2 هفته روزی 100بار اومدم باشگاه!
دختر:من نیز چون ماه زیبا هستم؟پسر:نه، نیستی.دختر با نگاهی مضطرب پرسید:حاضری تکه ای از قلبت را تا ابد به من بدهی؟پسر گفت: نه،نمی دهم.دختر پرسید:در هنگام جدایی گریه خواهی کرد؟پسر دوباره گفت:نه،گریه نمی کنم.دختر با دلی شکسته از جا بلند شد در حالی که قطره های اشک چشمانش را نوازش میکرد.اما پسر دست دختر را گرفت،در چشمانش خیره شد و گفت:تو بسیار زیباتر از ماه هستی من تمام قلبم را تا ابد به تو خواهم داد نه تکه ای کوچک از آن را و اگر از من جدا شوی من گریه نمی کنم بلکه می میرم
|
|||||||||
|
|
|
| تشكرها از اين پست |
|
|
(لینک پست)
|
||||||||
|
عضو فعال
![]()
تاريخ عضويت: 2010/1
تشكر ها: 721
تشكر شده: 747
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() امتیاز: 763 |
شما که روزی 10000 بار هم بیاید باشگاه ، تلافی اون روزایی که نبودید در نمیاد
|
|
|
| تشكرها از اين پست |
|
|
(لینک پست)
|
|||||||||
|
عضو فعال
![]()
تاريخ عضويت: 2008/9
تشكر ها: 720
تشكر شده: 497
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() امتیاز: 535 |
نقل قول:
همين كه تبريك گفتيد هم لطف كرديد. "ماهي رو هر وقت از اب بگيري تازه س"
به دنيا پا نهاده اي درست مانند:كتابي باز ساده و نانوشته.بايد سرنوشت خود را رقم بزني خود ونه كس ديگر. چه كسي ميتواند چنين كند؟ چگونه؟ چرا؟به دنيا امده اي! همچون يك بذر زاده شده اي ميتواني همان بذر بماني و بميري اما ميتواني گل باشي و بشكفي ميتواني....درخت باشي و ببالي! |
|||||||||
|
|
|
|
|
(لینک پست)
|
|||||||||
|
کاربر فعال مهندسی مواد
![]()
|
نقل قول:
![]() خب باشه، ان شاءالله هم تلافی می کنم، هم بعدش بازم می یام!
دختر:من نیز چون ماه زیبا هستم؟پسر:نه، نیستی.دختر با نگاهی مضطرب پرسید:حاضری تکه ای از قلبت را تا ابد به من بدهی؟پسر گفت: نه،نمی دهم.دختر پرسید:در هنگام جدایی گریه خواهی کرد؟پسر دوباره گفت:نه،گریه نمی کنم.دختر با دلی شکسته از جا بلند شد در حالی که قطره های اشک چشمانش را نوازش میکرد.اما پسر دست دختر را گرفت،در چشمانش خیره شد و گفت:تو بسیار زیباتر از ماه هستی من تمام قلبم را تا ابد به تو خواهم داد نه تکه ای کوچک از آن را و اگر از من جدا شوی من گریه نمی کنم بلکه می میرم
|
|||||||||
|
|
|
|
|
(لینک پست)
|
||||||||
|
کاربر فعال مهندسی مواد
![]()
تاريخ عضويت: 2009/1
محل سكونت: کرمان
تشكر ها: 1,457
تشكر شده: 1,804
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() امتیاز: 1879 |
لیست مهندسین مواد به ترتیب تاریخ جشن تولد (60نفر) :
20 شهریور navidsaket 7 مهر sina_0021 12مهر magnet 17 مهر mahnaz -A 23مهر marziye-joOjoO و eaval 24 مهر noushin 26 مهر aahuraa 27 مهر ICE CRYSTAL 28مهر metallurgism 10 آبان mohsenfv 10آذر e77777b 12 آذر m.s.c 22 آذر پری کوچولو 23 آذر Manny Emo 29 آذر mohsend X دی reza_1364 7 دی fahime7 12 دي ghardashali و سیکا 19 دی Amir_Ans 20 دی barfak 21 دي shady-er 27 دي sosmar 5 بهمن adel_salehi2000 9بهمن asaly و hamid96 13 بهمن قاسم معتمدی 14 بهمن REZAB 24 بهمن فرهنگ 27 بهمن Mossit 4 اسفند ali_arya 5 اسفند Neverhood 12 اسفند ayhann 14 اسفند memol-mi2 20 اسفند پارميس 17 1 فروردین mahsa.77 27 فروردین Nimitzo 29 فروردین Ns89 30 فروردين m4material و thixotrop 26 اردیبهشت saeideh_77077 9خرداد masoud*65 و Roozbeh69 10 خرداد ALAVAI -ALI 11خرداد nano.gemini 13 خرداد ttaranom 16 خرداد SIR ALEX 21 خرداد mona_azad و satelo 25 خرداد hamideh vf 11 تیر حسین یعقوبی 24 تیر nargol 68 3 مرداد mold_silver 9 مرداد فاطمه محبی 1 شهریور zeinabmoradi 5 شهریور mostafa1984 10 شهريور casper.0021 11شهريور setayesh 88 16 شهریور yashar-k
|
|
| تشكرها از اين پست |
|
|
(لینک پست)
|
||||||||
|
عضو فعال
![]()
تاريخ عضويت: 2009/3
محل سكونت: پايتخت ايران-كرج
تشكر ها: 4,700
تشكر شده: 3,275
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() امتیاز: 3358 |
سلام
باور كنيد از خجالت نمي تونستم بيام اينجا پست بذارم؛ واقعا شرمنده!!! ![]() ![]() ولي باور كنيد توي اين مدته نمي تونستم بيام؛ اميدوارم تمامي دوستاني كه اينقدر دير بهشون تبريك ميگم منو ببخشن ![]() خانم مرادي، آقا مصطفي، casper خانم، آريالا ياشار، ستايش خانم،، از صميم قلبم براتون آرزوي موفقيت كنم و اميدوارم شمع زندگيتون هميشه روشن باشه و به سمت بالا حركت كنه!!! بازم معذرت كه اينقدر دير تبريك ميگم ![]() ![]() ![]() ![]() سرعت نتم خيلي پايينه، اميدوارم اين گلها رو از اين برادر كوچكترتون قبول كنيد سربلند و موفق باشيد
|
|
| تشكرها از اين پست |
|
|
(لینک پست)
|
||||||||
|
عضو فعال
![]()
تاريخ عضويت: 2008/9
تشكر ها: 720
تشكر شده: 497
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() امتیاز: 535 |
خيلي خيلي ممنون.
به دنيا پا نهاده اي درست مانند:كتابي باز ساده و نانوشته.بايد سرنوشت خود را رقم بزني خود ونه كس ديگر. چه كسي ميتواند چنين كند؟ چگونه؟ چرا؟به دنيا امده اي! همچون يك بذر زاده شده اي ميتواني همان بذر بماني و بميري اما ميتواني گل باشي و بشكفي ميتواني....درخت باشي و ببالي! |
||||||||
|
|
|
|
|
(لینک پست)
|
|||||||||
|
عضو فعال
![]()
|
نقل قول:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ممنونم همین که به یاد بودید خودش کلیه
|
|
| تشكر از اين پست |
![]() |
| Bookmarks |
| ابزارهاي تاپیک | |
| نحوه نمايش | |
|
|
تاپیک های مشابه
|
||||
| تاپیک | آغازگر تاپیک | تالار | پاسخ ها | آخرین ارسال |
| چرا جشن تولد و ازدواجمان یک شب است ولی مراسم مرگمان چند شب؟ | yasin_d | گفتگوی آزاد | 25 | 2010/3/27 11:08 AM |