ممنون خانم مهندس....ممنون آقای مهندس...
من اینجا رو ندیده بودم !
موفق باشید

خوشحالم كه اينجاييد، چون ميدونم اينجا هم به شيطونيه شما (و صد البته نارگل خانم

موفق و پاينده باشيد

ممنون خانم مهندس....ممنون آقای مهندس...
من اینجا رو ندیده بودم !
موفق باشید
ممنون خانم مهندس....
خوشحالم كه اينجاييد، چون ميدونم اينجا هم به شيطونيه شما (و صد البته نارگل خانم) احتياج داره!!!
موفق و پاينده باشيد![]()
ميدونم حقيقت تلخه!!!
مرسییییییییییییییییییییییییميدونم حقيقت تلخه!!!(البته ذات حقيقت شيرينه)
متاسفانه برخی افکار و اعمال .... باشد که تحولی شگرف در حداقل طرز تفکر صورت گیرد ...لطف روز افزون وزیر علوم و تحقیقات شامل حال ما هم شد و لیست اسامی تو دانشگاه ما هم مثل دانشگاه شهید بهشتی به دو بخش دختر و پسر تفکیک شد . . . . هر روز شاهد جلوه های جدیدی از عقب ماندگی فرهنگی و ادعا های پوچ و توخالی سران تحصیل کرده و بی سواد جامعه هستیم . . . . . . . .کاش بجای اینکه صدها تاج گل ببرن حرمش یکی از افکارشو تو دانشگاهی که به نامش ثبت کردن اجرا میکردن. . . . .لا اقل بخاطر حفظ ظاهر . . . . . . .
متاسفانه برخی افکار و اعمال .... باشد که تحولی شگرف در حداقل طرز تفکر صورت گیرد ...
فقط ميتونم بگم واقعا متاسفم!لطف روز افزون وزیر علوم و تحقیقات شامل حال ما هم شد و لیست اسامی تو دانشگاه ما هم مثل دانشگاه شهید بهشتی به دو بخش دختر و پسر تفکیک شد . . . . هر روز شاهد جلوه های جدیدی از عقب ماندگی فرهنگی و ادعا های پوچ و توخالی سران تحصیل کرده و بی سواد جامعه هستیم . . . . . . . .کاش بجای اینکه صدها تاج گل ببرن حرمش یکی از افکارشو تو دانشگاهی که به نامش ثبت کردن اجرا میکردن. . . . .لا اقل بخاطر حفظ ظاهر . . . . . . .
تحصیلات به داشتن یه برگ گواهی نیست ...لطف روز افزون وزیر علوم و تحقیقات شامل حال ما هم شد و لیست اسامی تو دانشگاه ما هم مثل دانشگاه شهید بهشتی به دو بخش دختر و پسر تفکیک شد . . . . هر روز شاهد جلوه های جدیدی از عقب ماندگی فرهنگی و ادعا های پوچ و توخالی سران تحصیل کرده و بی سواد جامعه هستیم . . . . . . . .کاش بجای اینکه صدها تاج گل ببرن حرمش یکی از افکارشو تو دانشگاهی که به نامش ثبت کردن اجرا میکردن. . . . .لا اقل بخاطر حفظ ظاهر . . . . . . .
آره دیدی چه مسخره بازی ای درآوردن. افکار قرون وسطایی که میگن همینه دیگه.لطف روز افزون وزیر علوم و تحقیقات شامل حال ما هم شد و لیست اسامی تو دانشگاه ما هم مثل دانشگاه شهید بهشتی به دو بخش دختر و پسر تفکیک شد . . . . هر روز شاهد جلوه های جدیدی از عقب ماندگی فرهنگی و ادعا های پوچ و توخالی سران تحصیل کرده و بی سواد جامعه هستیم . . . . . . . .کاش بجای اینکه صدها تاج گل ببرن حرمش یکی از افکارشو تو دانشگاهی که به نامش ثبت کردن اجرا میکردن. . . . .لا اقل بخاطر حفظ ظاهر . . . . . . .
اخ جون مهناز جونم بازم شیطونییییییییییییییییییییییممنون خانم مهندس....
خوشحالم كه اينجاييد، چون ميدونم اينجا هم به شيطونيه شما (و صد البته نارگل خانم) احتياج داره!!!
موفق و پاينده باشيد![]()
واقعا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!لطف روز افزون وزیر علوم و تحقیقات شامل حال ما هم شد و لیست اسامی تو دانشگاه ما هم مثل دانشگاه شهید بهشتی به دو بخش دختر و پسر تفکیک شد . . . . هر روز شاهد جلوه های جدیدی از عقب ماندگی فرهنگی و ادعا های پوچ و توخالی سران تحصیل کرده و بی سواد جامعه هستیم . . . . . . . .کاش بجای اینکه صدها تاج گل ببرن حرمش یکی از افکارشو تو دانشگاهی که به نامش ثبت کردن اجرا میکردن. . . . .لا اقل بخاطر حفظ ظاهر . . . . . . .
خوبه که تو ام کم نمی یاری هااااااااااااااااخ جون مهناز جونم بازم شیطونیییییییییییییییییییییی![]()
خودتو ناراحت نکن !واقعا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
عجب آدمای عقب مونده ای
متاسفم واسه خودمون که یه همچین شخصیت هایی با این حد از سطح فکر واسمون تصمیم میگیرن![]()
من هنوز نتونستم بفهمم اگه اسم یه دختر بعد یه پسر بیاد یا بر عکس چه تاثیری روی ما داره یا ممکنه داشته باشه که بخوان به خاطرش لیست رو تفکیک کنن!؟؟؟!!لطف روز افزون وزیر علوم و تحقیقات شامل حال ما هم شد و لیست اسامی تو دانشگاه ما هم مثل دانشگاه شهید بهشتی به دو بخش دختر و پسر تفکیک شد . . . . هر روز شاهد جلوه های جدیدی از عقب ماندگی فرهنگی و ادعا های پوچ و توخالی سران تحصیل کرده و بی سواد جامعه هستیم . . . . . . . .کاش بجای اینکه صدها تاج گل ببرن حرمش یکی از افکارشو تو دانشگاهی که به نامش ثبت کردن اجرا میکردن. . . . .لا اقل بخاطر حفظ ظاهر . . . . . . .
نه کسی فهمیده و نه کسی خواهد فهمید چون هیچ دلیل عقلانی در این رابطه وجود نداره.شایدم پیش زمینه ای برای تک جنسیتی کردن دانشگاهاست.البته مخشون خوب کار میکنه. اسم دخترارو اول لیست آوردن که مثلا بگن حقوق خانمارو رعایت میکنن اما نمیدونن که....من هنوز نتونستم بفهمم اگه اسم یه دختر بعد یه پسر بیاد یا بر عکس چه تاثیری روی ما داره یا ممکنه داشته باشه که بخوان به خاطرش لیست رو تفکیک کنن!؟؟؟!!![]()
ولی وزیر علوم یه چیزایی در این رابطه گفته اما هیچ کس جدی نمیگیره.ولی جداسازی هزینه و جا و استاد می خواد.
نمی دونن که؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام!ما هستيم ، شما نيستيد!!!!سلام کسی نیست؟؟؟
![]()
ما که خیلی هم خوب هستیم...سورو مورو گنده(نمی دونم درست نوشتم یا نه؟)...سلام!ما هستيم ، شما نيستيد!!!!![]()