نه نيمه اول كه چنگي به دل نزد
پرسپوليس سرور استقلاله
پرسپوليس سرور استقلاله
اين يكي پست رو ميزارم واسه اونايي كه ميگفتن گل اول بازي رو ما زديم و پس ما برنده ايم شما دير گل زدين قبول نيست
و اونايي كه ميگن بازي سياسيه واقعا مسخرست تيم ما گل زده خطا هم كه مشخص بود شما هم حمله كردين و گل زدين اينم مشخصه بازي سياسي ديگه چيه اونوقت
باز هم مساوی شد............
تا نه سیخ بسوزه نه کباب ............
حالمونو گرفتن........![]()
فرشيد جان از شما بعيده اين فكرااقا هممون سر کاریم خداییش... اصلا بنظرت اون کاره پژمان منتظری زیادی تابلو نبود؟
اومدي
اتفاقا هم سيخ سوخت هم كباب حيف شد نبرديم و گل مساوي رو خورديم واقعا حيف شد اگه دفاع داشتيم 6 تاييتون ميكرديم
فرشيد جان از شما بعيده اين فكرا
بابا چرا خودمون رو گول ميزنيم چرا الكي پاي سياست رو وسط مي كشيم
اولا كه گل گله چه پنالتي چه ضربه ازاد چه با دست مرادونا مثلاحالا خوبه از نقطه پنالتی گل زدین وگرنه چیکار می کردین.......؟
در ضمن اگه ما برهانی و سیدصالحی رو داشتیم حتما برده بودیم.........
جان من امروز مگه بازی بود
اخه الان داره تفسیر میکنه
اگه دیروز بازی بود چرا الان داره تفسییرش داره میکنه
این صدا و سیما هم کم داره ها
بازی دیروزه امروز تفسییر میکنه
خیلی با حاله
خب راست میگه دیگه....
این بازی کلا آمارش مشکوکه....کجای دنیا اینجوریه.....؟
نکنه ما تو مریخ زندگی میکنیم خودمون خبر نداریم!!!!!!!!!!!!!
بد شد مساوی شد
هر 2 خوب بودن
ولی نامردی کردین بازیکنه ما رو زمین بود بازیرو شروع کردین گل زدین...
فیر پلی همه جای دنیا جا افتاده
ولی استقلالیهای تو زمین بازم نشون دادن که بی شعورن...فیر پلی خیلی سادس
گذاشتی ما رو سر کار یا خودت سرکاری؟
خب نیم ساعت پیش تموم شد....![]()
فرشيد جان از شما بعيده اين فكرا
بابا چرا خودمون رو گول ميزنيم چرا الكي پاي سياست رو وسط مي كشيم
بد شد مساوی شد
هر 2 خوب بودن
ولی نامردی کردین بازیکنه ما رو زمین بود بازیرو شروع کردین گل زدین...
فیر پلی همه جای دنیا جا افتاده
ولی استقلالیهای تو زمین بازم نشون دادن که بی شعورن...فیر پلی خیلی سادس
دوست عزیز با سلام
اشتباه نکن
من طرفدار هیچ کدام هستم دلیلش هم همینه که فوتبال نیست معامله است
نمیدونم شما ها ساده اید
فکر می کنید شهرداری پول اضافه داره خرج اتو بوساش کنه
نیرو انتظامی بیکاره تا نیمه شب دنبال طرفدارای تیم بازنده تو شهر باشه
مردم جونشونو از سر راه اوردن تو خیابان فحش و دعوا گوش کنند
من سر کار نیستم سر کار اون بنده خدایی هستند که الان از صبح می رند تو ورزشگاه و 3 ساله باید
مساوی ببینند
واي خداي من چه تعبيري نميدونم شما چرا اينجور فكر ميكنين واقعا از شما بعيده يعني طالب لو بهش گفته بودن خطا بكن پنالتي شه يعني پرسپوليسم خودش گذاشت گل بخوره ديگه نه بخاطر حملات تيم استقلال بود خودشون گذاشتن شما گل بزنين اي نامردا اي تيم فروشا اي بي غيرتا هر دو تيمو ميگمااونجوریا هم نیست که شما میگی
عجب ضد حالی بود ! نیمه اول خیلی کند بود از بالا دستور اومد "نگفتیم دیگه اینقدر بی جون ! کمی پیاز داغش رو زیاد کنید !!!" بازی قشنگ تر شد . ولی اون اشتباه مضحک مدافعان استقلال و پنالتی دادن بچگانه طالب لو خیلی تابلو بود . اگه تابلو نمی زد اون نوروزی توپ رو 5 متر جلو انداخته بود به توپ نمی رسید اگرم می رسید لب خط بود و نمی تونست شوت بزنه اگرم شوت میزد یه بازیکن استقلال زاویه رو بسته بود . پنالتی بدون هیچ اعتراضی گرفته شد طالب لو یادش رفت توپ رو نباید بگیره و به رسم قدیم توپ رو گرفت ولی مدافعان استقلال هوشیارانه گذاشتند کلاه کج کند بیاد و قبل از اونا توپ رو بزنه . طالب لو هم مثل ... توپ رو دید زد تا رفت تو گل . بعدش استقلال بازی خودش رو کرد چون دستور مساوی بود ! در عرض 5 دقیقه پرسپولیس به غلط کردم افتاد ! تیر و تور و دروازبان و همه چی داشت سوراخ میشد تا بالاخره گل زده شد !!! از این به بعد استقلال معلوم نشد چرا دیگه حمله نکرد ! اصلا چرا از اول اینجوری حمله نکرد !!! به خدا 3 تا گل رو شاخش بود اونم با اکبرپوری که معلوم نبود بهش چی داده بودند که حتی یه پاس درست و حسابی هم نداد و عنایتی که فقط دو تا شوت زد همین !!!
در آخر به نظرم مصدومیت سید صالحی مشکوک بود به نظرم سید حاضر نشده اینجوری بازی کنه !!!
آمار کذایی آخر بازی هم به نفع استقلال بود . دلیلش هم فقط اون 10 دقیقه ای بود که استقلال حمله کرد والا تو کل بازی دیگه فقط توپ لو دادن بچگانه بود . 10 دقیقه آخر که دیگه تابلو شده بود می رفتن داخله محوطه و توپ رو میزدن بیرون و دوباره همین بازی ...
فوتبال با سیاست نمی خوایم . آقا نمی خوایم به کی بگیم !!!
البته واسه شما ها که بد نشد ... خدایی حیفه اون شهرام حقیقی نبود گذاشتین رو نیمکت...
واي خداي من چه تعبيري نميدونم شما چرا اينجور فكر ميكنين واقعا از شما بعيده يعني طالب لو بهش گفته بودن خطا بكن پنالتي شه يعني پرسپوليسم خودش گذاشت گل بخوره ديگه نه بخاطر حملات تيم استقلال بود خودشون گذاشتن شما گل بزنين اي نامردا اي تيم فروشا اي بي غيرتا هر دو تيمو ميگما
واقعا وقتي اينجور برداشتاتون رو ميبينم خندم ميگيره خيلي خيلي مسخرست كه بازي سياسيه
اين حرفا چيه لب خط بود نميتونست بزنه نميدونم 4 / 5 متر مي افتاد جلو گل نميزد يادش نبود بايد پنالتي رو بگيره اصلا ميتوني يه كتاب تخيلي در حد سفر به اعماق زمين بنويسي
استقلال اگه حمله كرد واسه اين بود كه گل خورد و ترس از شكست باعث حمله كردن شد اين يه امر كاملا واضحه
شما كه ميگي پنالتي بدون هيچ اعتراضي گرفته شد خداييش پنالتي نبود نگو نه كه ديگه اخر بي منطقيه
اون توپي هم كه به تير دروازه خورد تباني بود كه جور نشد بره تو گل
فوتبال با سياست نميخواي نخواه منم نميخوام اما باور كن نتايج دربي سالمه و بدون هيچ سياستي بدست مياد
اتفاقا واسه ما بد شد كه گل مساوي رو زود خورديم اگه باقري تو زمين بود يا چند تا بازيكن با تجربه داشتيم الان داشتين گريه ميكردين و اين خوشحاليتون هم نبود واسه ما مثل باخت بود شما بردين