sana.68
عضو جدید
ایشالا که هر کی زحمت میکشه سال بعد اتفاقات خوب بیفته واسش .برا ما ها هم دعا کنید امسال قبول شیم بریمکلا امسال سال بسیار استرس آوری برای بچه ها بود.ایشالا که امسال که ما باید امتحان بدیم همه چی خوب بشه.
ایشالا که هر کی زحمت میکشه سال بعد اتفاقات خوب بیفته واسش .برا ما ها هم دعا کنید امسال قبول شیم بریمکلا امسال سال بسیار استرس آوری برای بچه ها بود.ایشالا که امسال که ما باید امتحان بدیم همه چی خوب بشه.
ئه چه حیف شد حتما سایز 40به بالاش مونده بودسلام سودا جان
از من نپرسیدی
اما منم جواب میدم
راستش من هم غروب زدم بیرون
برم برا خودم خریدای خوشکل خوشکل(کفش بیشتر مدنظرم بود)کنم
اما همشون سایز من رونداشتن.....یا اون رنگی ک میخواستم نداشتن.......نمیدونی کفشه رفته تو دلم اما اون رنگش رو نداشت
آخرش هم با یه نوک مداد ک خریدم برگشتم خونه![]()
ایشالله همه با همایشالا که هر کی زحمت میکشه سال بعد اتفاقات خوب بیفته واسش .برا ما ها هم دعا کنید امسال قبول شیم بریم
ئه چه حیف شد حتما سایز 40به بالاش مونده بودمن خرید خاصی نکردم همش مربوط شمک بود یه عالمه خوردنی خوشمزه خریدم .کلا خرید هر مدلش باشه حال میده بگو مداد باشه![]()
![]()
ایشالا که هر کی زحمت میکشه سال بعد اتفاقات خوب بیفته واسش .برا ما ها هم دعا کنید امسال قبول شیم بریم
سلام مرسی شما خوبین؟سلام آقا مهرداد...خوبین؟
خوبین؟میبینم که شکلک جدید پیدا کردینسلام مهرداد جان سلام روبینا جون![]()
ایشالا.فقط بگم من شیرینی میخوام چون دعا بکنم بلافاصله میگیرهایشالا که هر کی زحمت میکشه سال بعد اتفاقات خوب بیفته واسش .برا ما ها هم دعا کنید امسال قبول شیم بریم
آره شغل من و روبینا همینه .نگاه روبینا جوجه کلاغ گذاشتهخوبین؟میبینم که شکلک جدید پیدا کردین
خب من برات کیک خوشمزه درست میکنمایشالا.فقط بگم من شیرینی میخوام چون دعا بکنم بلافاصله میگیره![]()
ایشالا.فقط بگم من شیرینی میخوام چون دعا بکنم بلافاصله میگیره![]()
ای باباااااااصفر را بستند
تا ما به بیرون زنگ نزنیم
از شما چه پنهان
ما از درون زنگ زدیم
سلام جدیییییییی؟ اگه گفتی من کیم؟بگو بگوسلام دوستان خوبید؟ من هر روز پستتون رو میخونم خیلی قشنگه
سلام دوستان خوبید؟ من هر روز پستتون رو میخونم خیلی قشنگه
پس چرا پشت صحنه کار میکنی نمیای پیشمون؟هااا؟سلام دوستان خوبید؟ من هر روز پستتون رو میخونم خیلی قشنگه
سلام.چشم حتما.اقا مهرداد تورو خدا اگه به مشهد رفتین خیلی خیلی التماس دعا دارم برای ما هم دعاکنید
واقعا؟پس چه خوش شانسم که از شما خواستم واسم دعا کنید.چشم حتما شیرینیم میدم![]()
ما هم تاب دارییییییییم
ای بابااااااا![]()
چون شما خیلی راحت صحبت میکنید من تا حالا در چنین گفتگوهای شرکت نکردم نمیدونمپس چرا پشت صحنه کار میکنی نمیای پیشمون؟هااا؟![]()
خب چند روز دیگه می بینیم چقد قدرت داره ها.سلام.چشم حتما.
من اگه دعا کنم به اندازه ی انفجار هسته ای قدرت داره
![]()
به خاطر متنت.چرا ناراحت شدی عزیییزم؟
بای بایدوستان با اجازتون من میرم
ب خدا میسپارمتون
بسلامت.شبخوش.شاد باشیددوستان با اجازتون من میرم
ب خدا میسپارمتون
قبول.تاپیکشم خودم زدمخب چند روز دیگه می بینیم چقد قدرت داره ها.ما قبول شیم یعنی خییییییییلی قدرت داره
![]()
اوا خاک به سرمچون شما خیلی راحت صحبت میکنید من تا حالا در چنین گفتگوهای شرکت نکردم نمیدونم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |