در طبیعت خوک به عنوان پاکساز طبیعت شناخته شده است.حال اگر پسماند خانگی /هتلها/رستورانها/پادگانها/مدارس شبانه روزی/عروسیها/بازارهای روز و...را پس از فرآوری به مصرف پرورش خوک برسد نه تنها باعث کاهش مقدار پسماند(زباله)و به طبع آن کاهش آلودگی محیط زیست خواهد شد و خوک (زاد آوری 114 روزه) پس از تبدیل
به فراورده های غذایی نظیر سوسیس و کالباس و...جهت صادرات و یا مصرف اقلیتهای دینی و یا برای پرورش کرکودیل استفاده خواهد شد.
زادآوری 114 روزه خوک که در هر زایمان حداقل 6 بچه بدنیا میاورد و تکثیر سریع آن بسیار قابل تامل است.
لازم به ذکر است که از طرح مذکور خیلی از کشورها از جمله کشور مسلمان مالزی استفاده میکنند.
به نظر یکی ازعلماء دینی نظر به کاربرد آن در جهت حفظ محیط زیست با کسر انکسار میتوان حکم به جواز نمود.
نتیجه:اشتغال/ارزآوری/حفظ محیط زیست