بدو بیا شب شده....
قربانت عزیزم.... از مامانم پرسید دغوز رو.....
گفت اول یه پیاز کوچک رو خرد و سرخ میکنی .... بعد چند حبه سیر رو پاک کرده و له میکنی و یه کوچولو تفت میدی چون سیر زود میسوزه(البته اگه دوست داشتی میتونی سیر نریزی).... بعد دو تا قاشق غذا خوری پر رب گوجه فرنگی رو تو یه ظرف با یخورد اب حل میکنی.... (البته خاله م رو که دیدم درست کرد ربه رو رو پیازا یخورده سرخ کرد بعد اب بهش اضافه کرد)....بعد فلفل (تقریبا زیاد... چون این سسه تند باید باشه) نمک و زردچوبه و ادویه به میزان دلخواه میدی بهش...بعد در ظرف رو میذاری و زیرشو کم میکنی تا یخورده جا بیوفته... نه خیلی غلیظ باید باشه نه خیلی رقیق.....
بعد کنار ماهی یا تو یه ظرف دیگه میریزیش و میل میکنید... هرکجاش نا مفهوم بود بگو برم سوال بپرسم
اینم یه سس تند خیلی خوشمزه واسه ماهی سرخ کردتون....
برنامه ما رو هر روز ساعت 25 میتونید از باشگاه مهندسان ایرانی ببینید