اگر سزاوار است که دوست با جزر زندگیت آشنا شود، بگذار تا با مد آن نیز آشنا شود، زیرا چه امیدی است به دوستی که می خواهی در کنارش باشی، تنها برای ساعات و یا قلمرو مشخص؟
جبران خلیل جبران
تنها ابزار موفقیت که قطعا به آن نیاز دارید، صرفنظر از اینکه کارتان چیست، این است که بیشتر و بهتر از آنچه از شما انتظار می رود کارآیی داشته باشید و خدمات عرضه کنید.
آگ ماندینو
تو جدا از دیگران نیستی، قضاوت در مورد کارهای نیک دیگران دست کمی از قضاوت در مورد کارهای بدشان ندارد.
وین دایر
سه چیز از ملزومات ایمان است:
اول آنکه وقتی شخصی خشمگین شد خشمش وی را به کارهای ناحق وا ندارد.
دومی اینکه وقتی راضی شد، رضایتش وی را از حق دور نکند.
و سوم آنکه وقتی قدرت گرفت به آنچه حق ندارد دست نبرد.
رسول اکرم (ص)
سلام دوست خوبم
عید ولادت امام رضا (ع) رو خدمتتون تبریک می گم، (با یک روز تاخیر البته)
باید ببخشید دو سه روزی ماموریت بودم، با موبایل آن می شدم و فقط می تونستم پیام ها رو ببینم، نمی تونستم جواب بدم
امام رضا نگهدارتون
کاشکی منم کبوتر حرم بودم تا هر وقت که دلم میگرفت از صبح که پا میشم تا دم غروب اینقدر دور حرم و گنبد طلاش پر میزدم و رضا رضا میکردم تا بالاخره جواب منه کلاغ رو سیاه رو هم میداد.
ولادت با سعادت هشتیمن امام غریب شیعیان بر شما و خانواده گرامیتان مبارک ....