venous_20
پسندها
4,610

ارسال های پروفایل آخرین فعالیت ارسال ها درباره

  • لطف کردید
    اون تاپیک از من نیست که از من اجازه میگیرید
    هر کسی اونجا حق داره
    و من دیگه ....
    هیچ
    موفق باشید
    یا علی
    ونوس روی منو تو اعتیاد سفید کردی ! آخه چقدر تو نتی :دی

    شوخی کردم
    خب پس با این وجود فراغ بال پیدا کردین و مدیرت قرآن برا خودتون شد.
    هرچی باشه شما تجربه دارین و ما هم جسارت نمی کنیم.
    من که از حرفم کوتاه نمیام.
    حس برتری جویی نه حسادت ، سعی می کنم خودم رو بالا بکشم نه اینکه دیگران رو پایین بکشم . اگه سنگ بندازم و دیگران رو پایین بکشم می شه حسادت
    نه دیدیدی که بهت یاد دادم غذا رو ! خسیس نیستم !

    ولی دوست ندارم از وسایل خونه ام ، از لباس ام کسی داشته باشه و دوست دارم تک باشه ;)
    نه نیستم ... آره طعم سنتی رو هیچ کدوم نداره ولی اونا رو همه بلدن من دوست دارم چیزایی که می پزن تک باشه و در ضمن ترجیحا کسی تستش نکرده باشه تا نظر خودش رو بده نه اینکه با دست پخت یکی دیگه مقایسه اش کنه!

    منتظر دستور پختت هستم ;)
    قربونت نگفتم بد جنسی ، پیشگیری کردم از وقوع جرم :دی

    ببین من درست کردن غذای سنتی رو دوست ندارم ، غذاش با کلاس باشه ;)
    عزیزم اسپایسی معمولا فیله مرغه نمی دونم چه طور از بقیه جاها استفاده کرده ! چون باید حالت دایره وار درش بیاری ... طعمش به خاطر آب لیمو که اول بهش می زنی و طعم آرد سوخاری یه ترشی ملایم داره ولی یه توصیه اگه ذائقه ت به تندیه پیشنهاد می کنم تندش کن خوشمزه می شه ، در ضمن یه توصیه دیگه تو این دستور العمل نگفته ، فیله های مرغ رو یک سانتی و خیلی نازک کن که هم زود سرخ بشه هم حالت دایره ای بهتری بگیره ...

    تو هم اگه غذای خوب بلد بودی بد جنسی نکنی ها بهم یاد بده ;)
    دستور پخت رو از این جا ببین : http://www.donyayezanan.com/showthread.php?t=336

    من جوهر لیمو و پودر گشنیز نداشتم نریختم ، به جای پودر سیر هم خود سیر رو ریز رنده کردم ... در ضن گفته تو آب بندازی فیله ها رو من توی شیر انداختم چون حس کردم غذا مزه آب می گیره ;)
    سلام بر ونوس خانوم گل ، نوش جان . ان شا لله یه بار بیای واقعیش رو واست درست کنم ;)

    آبجی فیله مرغه ... دستور پختش رو می ذارم الان اینترنتم قاطی کرده !
    سلام
    تازه وارد بودن يكم خوب نيست.:)
    خوشحال ميشم كه همراهي كنم. فقط برام email كنيد mr_zarei@yahoo.com
    خوب وقتی تو باغچه میکاریش اب که میدی خاک تا نیم متر زیرش هم خیس میشه به مرور هم اب رو میده به ریشه اما تو گلدون عمق خاک کمه برا همین مجبوری تند تند اب بدی به گلدون که باعث میشه املاح خاک از اطراف ریشه شسته بشه تازه تو بذر کاشتی که ممکنه با ابیاری تکون بخوره برا همین وقتی از زیر اب میدی خاک به اندازه احتیاجش اب رو فتیله وار میکشه بالا
    شلوغ نکن ، آوردم دیگه ! جعبه کمک های اولیه رو هم بذار بیارم :دی




    [IMG]
    ونوس به خودتم ÷ست میدی جالبه

    میگم از نازی خبر مبر نداری

    برا گلدون گشنیز البته اگه تازه کاشتی این کارو بکن یه پلاستیک فریزر بکش رو گلدون بعد یه بشقاب بزار زیر گلدون تو بشقاب اب بریز
    سلام ونوس جان
    حتما میام واسه بعدا هم اگه برنامه ای دارین لینکشو برام بذار
    آخه خیلی وقت نمیکنم تالارهارو بگردم ..خب؟
    من تو باشگاه جودو پاهام ربات و مینیسیک پاره کرد همین ولی خیلی داغونه
    هر طوری نظرته ،
    فقط منو از این ثواب محروم نکن ،
    بازم ممنونم ...
  • بارگذاری...
  • بارگذاری...
  • بارگذاری...
بالا