sogand.sogand
پسندها
527

ارسال های پروفایل آخرین فعالیت ارسال ها درباره

  • این هفته هفته ی "بهترین دوسته" بهترین دوست تو کیه؟این مطلب رو واسه ی همه ی دوستای خوبت بفرست حتی واسه من.البته اگه 1 ی از دوستای خوبت باشم ببین چند تا پس می گیری،اگه بیش از 7 تا گرفتی پس واقعا محبوبی.
    بهترین دوست رو ول کن - بیا تو صفحه بازدیدم آهنگ هایی که گذاشتم دانلود کن
    این هفته.هفته ی"بهترین دوسته"بهترین دوست تو کیه؟این مطلب رو واسه ی همه ی دوستای خوبت بفرست.حتی واسه من.البته اگه 1ی از دوستای خوبت حساب میشم.ببین چند تا پس میگیری.اگه بیش از 7 تاگرفتی پس واقعا محبوبی! "دوستت دارم دوست خوبم
    این هفته.هفته ی"بهترین دوسته"بهترین دوست تو کیه؟این مطلب رو واسه ی همه ی دوستای خوبت بفرست.حتی واسه من.البته اگه 1ی از دوستای خوبت حساب میشم.ببین چند تا پس میگیری.اگه بیش از 7 تاگرفتی پس واقعا محبوبی! "دوستت دارم دوست خوبم
    حسین قاسمی فرماندار شیراز گفت:نزدیک به حداقل 5000میلیارد تومان از زمینهای شیراز در تصرف زمین خواران است که برای بخش قابل توجهی از این زمینها در دستگاه قضایی حکم صادر شده است و بخش دیگری در شرف رسیدگی است.وی افزود در یک مورد فردی در یک قلم 270هکتار که 270میلیارد تومان قیمت دارد زمین خواری کرده که توصیه نامه ای از سوی مهدی هاشمی داشته است وبه وسیله این توصیه نامه اقدام به این کار کرده است.
    این هفته.هفته ی"بهترین دوسته"بهترین دوست تو کیه؟این مطلب رو واسه ی همه ی دوستای خوبت بفرست.حتی واسه من.البته اگه 1ی از دوستای خوبت حساب میشم.ببین چند تا پس میگیری.اگه بیش از 7 تاگرفتی پس واقعا محبوبی! "دوستت دارم دوست خوبم
    سلام سوگند جان.

    لینک اون تاپیک هایی که بهم دادی رو رفتم نگاه کردم.شرمنده نمیدونستم چی بنویسم.
    کروبی بامصاحبه باروزنامه امریکایی نیویورکر با اذعان به ارامش کشور وفرو نشستن اشوبهای خیابانی از دخالت بیگانگان در فتنه سال گذشته به عنوان تعهدات انسان دوستانه یاد کرد.نکته جالب در باره این کروبی که ازش به عنوان رقیب شکست خورده ارای باطله انتخابات گذشته نام برده میشه اینه که اون برای تصحیح مواضع کور و ضد انقلابیش دوشرط(بازگشایی دفتر خود وحزب اعتماد ملی ولغو ممنوع الخروج بودن فرزندش تقی کروبی وسفر او به انگلیس )را مطرح کرده است .
    روزنامه انگلیسی اندیپندنت یه نکته ی جالبی روگفته حیفم اومد برات نفرستم .این روزنامه از عدم استقبال مردمی لبنانی ها از خاتمی در دوران ریاست جمهوریش گفته و دلیل جالبی هم اورده((زیرا او یک مرد سکولار بود وخواستار نابودی اسرائیل هم نبود .اما احمدی نژاد مرد مردم است وسوار بر خودرو در خیابانها به میان مردم عادی میرود ))
    چراغ آواتارمو خاموش کردم
    معتاد شدم دیگه
    دیشب تصمیم گرفتم که نیام، و بشینم درس بخونم، ولی صبح با حالت سرما خوردگی بیدار شدم منم گفتم برم باشگاه یه حال و هوایی عوض کنم
    خلاصه از صبح اینجا پلاسم
    ولی قول میدم از فردا دیگه نیام و بشینم درس بخونم!!!
    من اونا واسه دخترایه پرمدعا گفتم شما و سایر دوستان که پرمدعا نیستید
    هستید؟؟؟:lol:
    به تازگی گروهک منافقین اقدام به تهیه سموم مختلف از جمله انواع مواد شیمیایی وسیانور ودیگر سموم برای انجام اقدامات تروریستی کرده که در صورت عملی شدن چنین تهدیداتی اسیب پذیری مردم ونیروهای امنیتی وانتظامی به شدت افزایش خواهد یافت.خبردیگر در این زمینه حاکی است در پی هلاکت دو نفر از عناصر گروهک پ.ک.ک وپژاک بر اثر مواد غذایی مسموم در یکی از روستاهای تابعه هنگ مرزی ارومیه احتمال اینکه گروهک مزبور در اینده وارد فاز جدیدی از اقدامات تروریستی علیه جمهوری اسلامی ایران به نام ((بیو تروریسم))شود متصور است.
    بر اساس نظر سنجی صدا وسیما در باره میزان ایستادگی مردم در در موضوع انرژی هسته ای64.5درصد تهرانیها خواستار ایستادگی بر موضوع انرژی هسته ای با تحمل همه هزینه های ان شدند .33.5درصد دیگر پاسخ دهندگان به این نظر سنجی که اخیرا انجام شده از انرژی هسته ای به عنوان حق مسلم ملت ایران نام برده اند اما اعلام کرده اند در شرایط کنونی امادگی پرداخت همه هزینه های ان را ندارند .
  • بارگذاری...
  • بارگذاری...
  • بارگذاری...
بالا