بعد یه چیز دیگه قالبمو مثل خودش در نظر گرفتم فکر کردم مایه کیک کم میشه همون جوری که نشون داده بود ولی این قالبی که میبینی کوچک بود تو یه قالب بزرگ بذار.
نمیدونم اگه تو قالب میان تهی میذاشتم بازم این جوری میشد یا نه
عیار موادش خیلی زیاد بود البته من سه تا تخم مرغ کردم چون کوچیک بودن به نظرم بهتر شد
شکرشم من به جای 300 تازه 280 کردم بازم خیلی شیرین شده بود
البته این گفته همش شکر قهوه ای من نصف بیشترشو شکر قهوه ای کردم نصف کمترشو شکر معمولی شاید شیرینیش به این دلیل بوده
میتونی تو همشو با شکر قهوه ای امتحان کنی یا اینکه کلا کمتر کنی شکرشو
ولی خود کیکه خیلی خیلی خیلی خوشمزه و پوک و لطیف شده بود زا خودش خیلی خوشم اومد ولی اون سیبای تهش خرابش کردن
یه مزه خاصی داشت نمیدونم به دلیل شکر قهوه ای بود آخه من همیشه پودر قند میکنم هیچ وقت حتی شکر معمولی هم استفاده نمیکنم
حالا تو درست کن شاید من درست کار نکردم خراب شده
درست کردی بهم بگو ببینم ایراد کارم کجا بوده
نمیدونم اگه تو قالب میان تهی میذاشتم بازم این جوری میشد یا نه
عیار موادش خیلی زیاد بود البته من سه تا تخم مرغ کردم چون کوچیک بودن به نظرم بهتر شد
شکرشم من به جای 300 تازه 280 کردم بازم خیلی شیرین شده بود
البته این گفته همش شکر قهوه ای من نصف بیشترشو شکر قهوه ای کردم نصف کمترشو شکر معمولی شاید شیرینیش به این دلیل بوده
میتونی تو همشو با شکر قهوه ای امتحان کنی یا اینکه کلا کمتر کنی شکرشو
ولی خود کیکه خیلی خیلی خیلی خوشمزه و پوک و لطیف شده بود زا خودش خیلی خوشم اومد ولی اون سیبای تهش خرابش کردن
یه مزه خاصی داشت نمیدونم به دلیل شکر قهوه ای بود آخه من همیشه پودر قند میکنم هیچ وقت حتی شکر معمولی هم استفاده نمیکنم
حالا تو درست کن شاید من درست کار نکردم خراب شده
درست کردی بهم بگو ببینم ایراد کارم کجا بوده