مهم نیست!
به نظرم معماری خیلی سخت. هر چند که هنوز چیز زیادی نمی دونم اما همینقدر می دونم که فوق العاده گسترده است. فرصت کم و موضوعات زیاد، اینطور نیست؟
پروزه آخر ترم ما طراحی "استراحتگاهی برای باغبان" که تاکید بیشتر به مسائل اقلیمی پروزه هست. باید یکی از اقلیم ها را انتخاب می کردیم و در شهر مورد نظر با توجه به اقلیم این استراحتگاه رو طراحی می کردیم. همین پروزهی کوچیک خودش کلی موضوع داره که باید در نظر گرفت مخصوصاً مساءل اقلیمیش.
با توجه به اینکه آخر ترم بود و کارها زیاد شده بود، نتونستم به اندازه ی کافی روش وقت بزارم. و 2 روز دیگه هم باید دو تا شاسی رسم فنی+ ماکتش رو تحویل بدم و اصلاً از کارم راضی نیستم.
باید چه کار کرد؟ شما خودت راحت از این مساله رد می شی؟
پس خیلی جلو هستید. یعنی الان 4 ترم دیگه مونده تا تموم کنید. وقتی می خواستی معماری رو انتخاب کنی، علاقه داشتی؟ الان چه طور؟ کلاً معماری رو چطور می بینی؟
تا صورت و پیوند جان بود علی بود
تا نقش زمین بود و زمان بود علی بود
شاهی که ولی بود وصی بود علی بود
سلطان سخا و کرم و جود علی بود...
میلاد مرد عدالت امام علی و روز مرد بر شما مبارک...
التماس دعا...
خیلی خوب کردی اومدی.بیشتر بیا نامرد!
تحویل چی؟ طرح؟
من 24 و 30 و 8 ام تحویل تمرین و دست ازاد و طرح دارم!
منم مثل تو هیچ کاری نکردم! تازه امروز اخرین امتحانمو دادم و تموم شد!
سللللللللللللللللللللام رابین خان گل گلاب
خوش اومدی . می گفتی یه گاوی ، گوساله ایی چیزی قربونی میکردیم.
اتفاقا چند وقت پیش داشتم اتلیه آرادت رو مطالعه می کردم . و دیدم آخرین پستش رو خودت دادی و بعد از شما دیگه کسی اونو ادامه نداد. خیلی دلم برات تنگ شد . باور نمی کردم اینقدر سریع بتونم رفع دلتنگی کنم . خدا رو شکر . کجایی ؟ چکار می کنی ؟ اومدی که بمونی دیگه نه ؟
راستی من اصلا تاپیک خداحافظیتو نخوندم کجا بودی این چند وقت ؟