سلام منیره جون دلم نیومد به این زودی برم
رفتنم دیرو زود داره اما سوخت وسوز نداره
راستی عزیزم میدونم گذشته اما شرمنده نبودم که تولدتو بهت تبریک بگم
ولی از همون جا هم بوی باز شدن قشنگ ترین گل دنیا تو فضا پیچیده بود
ما هم ترم 1 همین درس ها رو با چند تا درس عمومی و ریاضی داشتیم. خیلی بهم سخت گذشت اما من هم با علاقه اومدم و هرچی سخت گرفتن، مشتاق تر شدم. استادامون بد نبودن. احتمالاً بشناسیشون. باید وقت بزاریم و زحمت بکشیم تا به یه جایی برسیم. نبای خیلی به تشویق یا ایراد دیگران توجه کرد. یعنی باعث نشه که دلسرد یا مغرور بشیم. موفق باشی عزیزم.
سلااااااااااااااام
خوبی؟ ورودی بهمنی، درسته؟ من ترم 2 فردوسی رو تموم کردم و اگه خدا به خواد از مهر ترم 3 رو شروع می کنم. این ترم که گذشت چه درسایی داشتین؟ خیلی کار می کردید؟
با علاقه وارد این رشته شدی؟ چه قدر با اون چیزی که فکر میکردی فرق داره؟ راضی هستی؟
سلام
يه بار ديگه برگ برگ دفتر خاطرات در كوچه هاي ذهنم تداعي شد.خاطره هايي كه اكنون خواندنشان برايم گواهي درد است .
اكنون كه مينويسم كوله بار سفر بسته ام و شايد ديگر نبينمت....
سلام علیکم ورحمه ا... خواهر ...
پس شما سرتون خیلی شلوغه...
ما خواستیم یه سری از کارامونو واسه اینکه شما پایتون قوی شه به شما واگذار کنیم...اما حالا میبینم که باید به خدا واگذار کینم.
سلام و درود بر شما...منم تا دقایقی دیگر با دادن آخرین امتحان به جرگه شما میپیوندمتا از امانت خوب تابستون مزین بشیم...گرچه قابل به عرضه است که بگم من دو تا پروژه خوشگل یکی طرح 2 و یکی تحلیل دارم که امیدورام دوستان به دادم برسن.
بهرحال این بود داستان امتحانات که تا دقایقی دیگر خاتمه خواهد یافت.