بفرما شکمو خان جان
ژله 1بسته(آلوئه ورا سفید درمیاد.میشه رنگی درست کرد)
پودر ژلاتین 2 ق ش
آب سرد نصف پیمونه
آب جوش 2ونیم پیمونه
شکر 3پیمونه!
وانیل نصف ق م
آبلیمو 2ق س
پودر ژله رو تو یه پیمونه آب جوش حل کن بذار رو سماور
پودر ژلاتین رو هم با آب سرد مخلوط کن بذار رو سماور که حل بشه
شکر رو با بقیه آب جوش مخلوط کن بذار روی حرارت تا کامل حل شه(ظرفت لعابی باشه بهتره!)بعد مایع ژله و پودر ژلاتین رو به شکر اضافه کن 20مین میذاری رو جرارت تا بجوشه
بعد میذاری کنار تا ولرم بشه.بعدش باید با دور تند همزن 20 تا 30 دقیقه همش بزنی،رنگش تقریبا سفید میشه و حجمشم زیادتر میشه
وقتی دیدی رو پره های همزن تقریبا یه پرده از مواد هست تقریبا آماده س.یه 5 دقیقه دیگه همش بزنو بسِشه
وانیل و آبلیمو رو بریز
ته ظرفت رو باید فویل بکشی و چربش کنی،نایلون هم میشه
مواد رو بریز تو ظرف و 2 ساعت بذار تو یخچال.می تونی زیر و روی مواد رو پودر نارگیل بریزی.مغزم می تونی بذاری
آخرم قالب بزن
به همین سادگی..به همین خوشمزگی
پ.ن:من شکرشو از اینم کمتر ریختم ولی بازم خیلی شیرین شد
بهتره ضخامت موادت بیشتر از 2-3 سانت نشه