پیرجو
پسندها
16,602

ارسال های پروفایل آخرین فعالیت ارسال ها درباره

  • آره، شنیدم
    یادته یه بار خواستی کمک کنی گفتی از اسید 100 درصد استفاده کنم
    منم طبق همین گفته‌ی تو به درصدی که روی شیشه نوشته بود شک کردم
    ولی بازم نمیشه خوردش، وقتی خیلی خیلی زیاد غذا بخورم، یه ته استکان می‌خورم، خوشمزست ولی خوردنش سخته

    مرسی از کمکت

    اسید صد درصد رو یک گرم اسید در یک لیتر آب مقطر محاسبه میکنن

    الان سرعت سایت برا تو هم قاطیه ؟ برا من که شدید خرابه


    گاهی سکوت کنیم
    حتما" صدای صحبت خدا را خواهیم شنید.
    او نیز حرفها دارد ، اگر بخواهیم بشنویم.
    سلام پیرجوویی
    خوبی ؟

    این اسید 4 درصد یعنی چی ؟ من دارم می‌خورمش آخه :دی
    خیلی هم خوشمزس

    تنها مشکلی که باهاش دارم اینه که روش نوشته اسید چهار درصد ( اسید: 4٪ )

    سرکه سیبه فکر کنم، خارجکیه
    نیگاش کن.. فقط واسه ارامش عکس های خوشکل خوشکل میزاره..

    راستی.. فلافل هات کوچولو بودا..قبول نیست...:cry:
    البته من از مهندسی شیمی بدم نمیاد، اما هیچی زبان نمیشه مخصوصا آلمانی [IMG]
    خیلی خندیدم
    اما حمید نه، جاوید بهتره، اون خودش رو نخود میکنه همه جا!
    دستت درد نکنه.فلقم که آخرین بازدیدش یه هفته پیش بیده حالا واسش پیام میزارم.
    قراره که آب چشمه ی یک روستارو به خونه های اون روستا لوله کشی کنیم.برای این کار لازمه که آب سالم و
    پاک به دستشون برسه.بایستی سروباتشو اینارو کنترل کنیم همچینن باید سختی آب رو کاهش بدیم.به نظرت چیکارکنیم؟
    من خودم به فکر طراحی یه غشا براش افتادم.چطوره؟ولی نمیدونم از کجا شروع کنم.
    سلام خوبی؟
    لطف میکنی حالا بیده شاید یه روزی به دردمون خورد:).میگم بهتاش راجع به طرح های اجرایی آب و اینا اطلاعات داری که ازت کمک بگیرم.
    پیرجو این آواتار یینگ یانگت رو برا من میفرستی؟ میخوام بهت یه یادگاری بدم
    سلام ،اينم عنوان هاي لاتينشون
    densification ofsno2& CoO
    يا
    sintering of SnO2&CoO
    با تشكر
    [IMG] [IMG]

    خوشم اومد ازت!! [IMG]
    رفته بودم غار علی صدر عزراییل [IMG] بر من نازل شد بهم گفت [IMG]
  • بارگذاری...
  • بارگذاری...
  • بارگذاری...
بالا