خلاقیت در تهیه تخم مرغ

tala1988

عضو جدید










 

yamaha R6

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دیروز جاتون خالی من برای بچه ها افطار تخم مرغ درست کردم با این مخلفات:

تخم مرغ 6 عدد

سوسیس 300 گرم

تن ماهی یک عدد

کره 100 گرمی یک عدد

نمک و فلفل سیاه


نامردا همچین خوردن هیجی به خودم نرسید
 

tala1988

عضو جدید
دیروز جاتون خالی من برای بچه ها افطار تخم مرغ درست کردم با این مخلفات:

تخم مرغ 6 عدد

سوسیس 300 گرم

تن ماهی یک عدد

کره 100 گرمی یک عدد

نمک و فلفل سیاه


نامردا همچین خوردن هیجی به خودم نرسید

اینکه نشونه ی خوبیه یعنی خوشمزه درست کردین که واسه خودتون چیزی نمونده;)
 

yamaha R6

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

tala1988

عضو جدید
ممون بی جنبه ها پیله کردن بازم برامون درست کن[/QUOTE]
:biggrin: خوب واسشون دوباره درست کنین
 

mech.shima

دستیار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
خوشگله
ولی این رنگا خوراکی مجازن؟ضرر نداره؟
 

daneh jou

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه جالب ......... تا به الان ........... به این فکر نکرده بودم ........
thanks
 

tala1988

عضو جدید
خوشگله
ولی این رنگا خوراکی مجازن؟ضرر نداره؟

دوستم مرسی واسه بازدید از این تاپیک،در مورد رنگهای خوراکی یه مختصر توضیح می دم امیدوارم که به درد شما و بقیه ی بچه ها بخوره:gol:

انواع رنگ‌ها
رنگ‌دانه‌های موجود در ماده‌ی غذایی به 3 دسته تقسیم می‌شوند: - طبیعی،- مشابه طبیعی،- سنتتیک

رنگ‌های طبیعی
دارای 3 منشاء گیاهی- حیوانی و یا معدنی می‌باشند:
رنگهای گیاهی نظیر کارتنوئیدها،کلروفیل،آنتوسیانین و تانن
رنگهای حیوانی نظیر کوشینیل که از نوعی حشره بدست می آید
رنگهای معدنی نظیر تیتانیوم دی اکساید که در پوشش برخی از آدامسها و دراژه های شکلاتی کاربرد دارد.

رنگ‌های مشابه طبیعی
گاهی استخراج از مواد غذایی دارای توجیه اقتصادی نمی‌باشد و یا آن که به مواد اولیه دسترسی وجود ندارد بنابراین ساختمان شیمیایی رنگدانه‌های طبیعی مورد شناسایی قرار گرفته متعاقباً در صنعت تولید می‌گردد نظیر بتاکاروتن در تهیه ماکارونی و مارگارین

رنگ‌های سنتتیک
رنگ‌های سنتزی مشابه طبیعی نداشته و در حقیقت ترکیبات شیمیایی هستند که در طبیعت وجود نداشته و با استفاده از روش‌های شیمیایی ساخته و سنتز می‌شوند ساختمان شیمیایی آن‌ها پیچیده و گسترده بوده و به موازات آن نام‌های شیمیایی برای نام‌گذاری آن‌ها استفاده می‌شود.

استفاده مناسب و در حد مجاز از رنگ‌های مورد تایید نمی‌تواند اثر نامطلوبی روی سلامت افراد بگذارد، اما استفاده بیش از اندازه آنها می‌تواند عطر و طعم غذا را تحت تأثیر قرار دهد و سلامت مصرف کننده را به خطر بیندازد.
ولی به طور کلی مصرف این رنگها برای خانم های باردار و بچه های زیر دو سال توصیه نمی شه.
نکته ی آخر اینکه سعی کنید تا اونجا که ممکنه از رنگهای طبیعی استفاده کنید مثلا: برای رنگ سبز آب جعفری یا آب اسفناج،برای رنگ زرد گلرنگ،برای رنگ نارنجی زعفران،برای رنگ قرمز چغندر و... .
 
آخرین ویرایش:

Similar threads

بالا