پنجشنبه ۱۳ مهر ۱۳۹۱ ساعت ۰۷:۳۰
متخصصان علوم تغذیه مصرف این میوه(هلو) را به دلیل ویتامین A موجود در آن و نقش آن در سلامت چشم توصیه میكنند.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ویتامین A موجود در این میوه برای افزایش دید چشم بهترین خوراکی پیشنهادی است. ویتامین A که یک آنتیاکسیدان قوی است، از آسیب رساندن رادیکالهای آزاد به سلولها و بافتهای بدن جلوگیری میکند.
به نقل از پایگاه اینترنتی ایندین تایمز، بتاکاروتن موجود در این میوه است، آن را به ماده خوراکی مفیدی برای سلامت قلب تبدیل کرده است.
به گفته پزشکان، تاثیر رادیکالهای آزاد ممکن است باعث شود که فرد دچار بیماری آب مروارید و دیگر بیماریهای چشمی شود.
متخصصان تغذیه معتقدند: افرادی که میزان بالایی از ویتامین A را دریافت کنند کمتر در خطر ابتلا به بیماری آب مروارید هستند.
از دیگر فواید این میوه فیبر موجود در آن است که مانع از بروز یبوست در افراد میشود.
متخصصان علوم تغذیه مصرف این میوه(هلو) را به دلیل ویتامین A موجود در آن و نقش آن در سلامت چشم توصیه میكنند.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ویتامین A موجود در این میوه برای افزایش دید چشم بهترین خوراکی پیشنهادی است. ویتامین A که یک آنتیاکسیدان قوی است، از آسیب رساندن رادیکالهای آزاد به سلولها و بافتهای بدن جلوگیری میکند.
به نقل از پایگاه اینترنتی ایندین تایمز، بتاکاروتن موجود در این میوه است، آن را به ماده خوراکی مفیدی برای سلامت قلب تبدیل کرده است.
به گفته پزشکان، تاثیر رادیکالهای آزاد ممکن است باعث شود که فرد دچار بیماری آب مروارید و دیگر بیماریهای چشمی شود.
متخصصان تغذیه معتقدند: افرادی که میزان بالایی از ویتامین A را دریافت کنند کمتر در خطر ابتلا به بیماری آب مروارید هستند.
از دیگر فواید این میوه فیبر موجود در آن است که مانع از بروز یبوست در افراد میشود.
آخرین ویرایش: