rebekajoon
عضو جدید
خیلی مفید بود مرسییییییییییی.
کتلت مرغ | ||||||||||||||
http://www.iran-eng.com/uploads/1235045706_4.jpgمواد لازم :
http://www.iran-eng.../../images/icone/reports.gifطرز تهيه :سينه مرغ را همراه با يك ليوان آب، يك عدد پياز، كمي نمك و نصف مقدار زعفران حل شده با شعله ملايم مي پزيم تا آب آن كشيده شود. سيب زميني ها را پخته و سرد که شدآن را رنده و يا چرخ مي كنيم. تا موقع ورز دادن به دست نچسبد و هم در تابه وا نرود مرغ و سيب زميني را مجدداً چرخ كرده و پياز را هم رنده مي كنيم و با تخم مرغ، زعفران حل كرده، نمك و فلفل آن را خوب ورز مي دهيم و كف دستمان را به پودر سوخاري آغشته كرده و از مايه به اندازه يك عدد پرتقال متوسط برمي داريم و آن را به صورت گرد يا بيضي شكل مي دهيم و در روغن سرخ مي كنيم و آنها را در ديس مي چينيم. |
مواد لازم :
سینه مرغ آبپز =۱ عدد
گوجه فرنگی= ۲ عدد
خیار =۲ عدد
جعفری - پیازچه
کاهو کوچولو =۱ عدد
کنسرو ذرت =۱ قوطی
کنجد بو داده= ۲ ق غ در صورت تمایل ( طعم خوبی بهش میده )
لیمو =۱ عدد ( ابش رو لازم داریم )
روغن زیتون =نصف فنجان
تمامی این مواد را با هم مخلوط میکنیم و آبلیمو و روغن زیتون و نمک و فلفل میزنیم.در صورت تمایل میتوانید از سس مایونز هم استفاده نمایید.
نوش جان
خورش آلو و اسفناج
مواد لازم :
گوشت گوسفند نيم كيلو
اسفناج يك كيلو
آلو برقاني 150 گرم
پيازسرخ شده 2 قاشق سوپخوري
آبليمو يا آب نارنج به مقدار كافي
نمك و فلفل به مقدار كافي
طرز تهيه :
گوشت را چند تكه كرده ، مي شوييم و كمي تفت مي دهيم. سپس آن را همراه با 2 ليوان آب ، پيازسرخ شده و آلوبرقاني با حرارت ملايم مي پزيم . اسفناج را بعد از پاك كردن ، كمي خرد مي كنيم و در روغن تفت مي دهيم .
بعد از پختن گوشت، اسفناج را به آن اضافه كرده و صبر مي كنيم تا خورش با ترشي و نمك وفلفل جا بيفتد.
نكات تغذيه اي :
1- اسفناج منبع خوبي ازاسيد فوليك است به همين دليل مصرف آن براي خانم هاي باردار مفيد مي باشد.
2- اسفناج داراي هر سه ويتامين بتا– كاروتن ، eوc مي باشد كه هر سه داراي خاصيت آنتي اكسيداني هستند و باعث پيشگيري از انواع سرطان و ناراحتي قلبي – عروقي مي شوند.
3- مواد لعابي اسفناج براي مخاط و مفاصل بدن لازم است.
4- اسفناج به علت دارا بودن منيزيم ، خاصيت ضد سرطاني داشته و گلبول هاي خون را افزايش مي دهد.
5- نكته مهم در پختن اسفناج اين است كه نبايد آب آن را دور ريخت، زيرا منيزيم در آب آن موجود است.
چهارگروه از افراد بايستي از مصرف اسفناج خود داري كنند:
1- مبتلا يان به بيماري كبد
2- كساني كه درد مفاصل و روماتيسم دارند
3- كساني كه سنگ كليه دارند
4- مبتلايان به ورم معده يا روده
ممنونم.دوست گلم.
البته من یه خورش آلو اسفناج دیگه هم بلدم که عاشقشم....خیلی خوشمزست.
آلو 50 گرم
نصف مرغ
اسفناج 1 کیلو
عدس یک چهارم کاسه ماست خوری
پیاز 2 عدد
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار کافی
ابتدا مرغ و توی یه قابلمه میزاریم تا خوب سرخ شه و بوش گرفته شه.بعد پیاز و جدا تفت میدیم و اسفناج خرد شده رو اضافه میکنم و زیاد تفت نمیدیم..بعد 2 لیوان آب اضافه میکنیم و عدس و آلو و مرغ و بهش اضافه میکنیم تا خوب بپزه و جا بیفته و کم آب بشه...البته توی شمال آلو کمتر میریزن و بجاش یه قاشق رب آلوچه میریزن که خیلی خوشمزش میکنه.....میتونید ازهویج هم تو این خورش استفاده کنید ...نوش جان.
وای چقدر زود رفتی درستش کردی!ممنون زهرا جون فقط من به جای خیار خیارشور ریختم بهتر شد
وای چقدر زود رفتی درستش کردی!
خوشمزه بود؟
ممنونم ازت.
آره بوش خوب نیست...اره عزیزم من عاشق غذا خوردنو تست کردنم و همچنین علاقه ی زیادی هم به اشپزی دارم فقط یکیش خیلی بد شد اومدم دسر هلو درست کردم چون تخم مرغش خام بود خیلی بوی بدی میداد
آره بوش خوب نیست...
چه غذایی بلدی که خیلی دوستش داری؟بهم یاد بده.
مرسییییییییییییییییییییی عزیزم. وقت کنم هرچه زودتر درستش میکنم....آش زیاد دوست دارم.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
برنامه آشپزی ! | زنگ تفريح | 0 | ||
آقایون هم باید آشپزی کنند؟ | زنگ تفريح | 3 | ||
آقایون هم باید آشپزی کنند ؟ | زنگ تفريح | 288 | ||
*** مسابقه آشپزی *** هر کی آشپزی بلده یا بلد نیست بیاد تو !!! | زنگ تفريح | 142 | ||
سوالات آشپزی | زنگ تفريح | 5 |