آشپزی!!!

WOMIS

عضو جدید
سلام به آشپزها من عاشق پای سیبم میشه طرز پختشو بذارین( البته اگه سخت نباشه:D )آخه من که آشپزیم خوب نیست میدم دست خواهرم:D
 

kosar_zahra

عضو جدید
کاربر ممتاز
پای سیب (روش اول)

پای سیب (روش اول)

http://samo86.persiangig.com/image/pay sib/11.JPG​
مواد لازم(خمیر پای):
کره.....۴۰۰ گرم
پودر شکر.....۱۷۵ گرم (من شکر رو آسیاب کردم و ازش استفاده کردم)
تخم مرغ.....۱ عدد
وانیل.....۱/۴ قاشق چایخوری
آرد.....۵۰۰ گرم


مواد لازم(درون پای):
سیب زرد.....۵۰۰ گرم
شکر.....۳ قاشق غذا خوری
کره.....۱۰۰ گرم دارچین.....۲ قاشق مربا خوری
نشاسته ذرت.....۱ قاشق غذا خوری
شیر.....۱ قاشق غذا خوری
زرده تخم مرغ.....۱ عدد
طرز تهیه:
کره نرم شده و پودر شکر و تخم مرغ و وانیل رو با همزن مخلوط می‌کنیم. آرد رو به تدریج اضافه می‌کنیم و با دست ورز میدیم ، بعد یه پلاستیک روش میذاریم و به مدت ۱ ساعت میذاریم تو یخچال که استراحت کنه. یادتون نر که بیشتر از ۵۰۰ گرم بهش آرد اضافه نکنین چون بعدش که از یخچال در بیارینش سفت می‌شه.
خوب حالا تو این فاصله به بقیه کارها میرسیم.اول از همه سیب هارو خورد می‌کنیم، بعد کره و دارچین و شکر رو تو یه قابلمه میریزیم و میذاریم رو حرارت کم ، وقتی‌ شکر آب شد سیب‌ها رو اضافه می‌کنیم و درش رو میذاریم تا سیب‌ها نرم بشه، بعد دارش میاریم و میذاریم تا خنک شن.
http://samo86.persiangig.com/image/pay sib/1.JPGhttp://samo86.persiangig.com/image/pay sib/2.JPGhttp://samo86.persiangig.com/image/pay sib/3.JPGhttp://samo86.persiangig.com/image/pay sib/5.JPG​
حالا ظرفتون رو چرب کنین بعد نصف خمیر رو کفش بذارین. نباید ارتفاع خمیر بیشتر از یک سانت بشه.
http://samo86.persiangig.com/image/pay sib/4.JPG​
حالا سیب هارو میریزیم روش. و نشاسته ذرت رو میپاشیم روی سیب ها.
http://samo86.persiangig.com/image/pay sib/6.JPGhttp://samo86.persiangig.com/image/pay sib/7.JPG​
حالا بقیه خمیر رو تیک تیک روی سیب‌ها میکشیم ، مواظب باشین که زیاد فشارش ندین.
http://samo86.persiangig.com/image/pay sib/8.JPG​
زرد تخم مرغ و شیر رو با هم مخلوط می‌کنیم و روی پای میکشیم و با چنگال چند تا سوراخ روش ایجاد می‌کنیم.
http://samo86.persiangig.com/image/pay sib/9.JPG​
حالا پای رو میذاریم تو فکر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه و به مدت ۴۰-۴۵ دقیقه تا آماده شه.
یادتون نره که فکر رو از قبل گرم کنین.
http://samo86.persiangig.com/image/pay sib/10.JPG​
 

Mute

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه تاپیک باحالی... .
من اگه خودم تنها باشم هیچی بلد نیستم بپزم!!
همون تخم مرغ هم که درست می کنم کلی گند کاری می کنم!!:redface:
 

Mute

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستی به این سایت هم سر بزنین،بد نیست:

www.ashpazonline.com
 

kosar_zahra

عضو جدید
کاربر ممتاز
http://www.www.www.iran-eng.ir/images/stories/a_paysib.jpg
پای سیب به روش های دیگری هم درست میشود و با این روش هم خوشمزه میشود و به نظرم وقتی کیک خنک باشد خوشمزه تر میشود

مواد لازم
شیر=نصف پیمانه پلوپز
شکر= 1 پیمانه پلوپز
روغن مایع =نصف پیمانه پلوپز
تخم مرغ= 4 عدد
آرد= 2 پیمانه پلوپز
بکینگ پودر= 15 گرم
وانیل= 5 گرم
سیب=1 عدد
دارچین=به مقدار لازم

طرز تهیه
(فر را از 20 دقیقه قبل روشن میکنیم)
ابتدا شیر را در ظرف مورد نظر ریخته و شکر را روی آن میریزیم و با همزن دستی یا برقی میزنیم تا با هم مخلوط شوند
تخم مرغ و وانیل را به مواد بالا اضافه میکنیم و با همزن میزنیم تا با هم خوب مخلوط شوند
بعد از آن روغن را اضافه کرده
بعد 2 قاشق از آرد را برمیداریم و کنار میگذاریم و بقیه آرد را با بکینگ پودر مخلوط کرده و کم کم به موادمان اضافه میکنیم،ولی آرد را با چنگال هم میزنیم و خیلی هم نمیزنیم،چون اگر زیاد بزنیم باعث میشود کیک زیاد پف نکند.
سیب را پوست گرفته و به دو قسمت برش میدهیم و بعد سیب را حلقه حلقه میکنیم و حلقه ها باید خیلی نازک باشه و اگر دوست دارید سیبتان کمی نرم تر باشد بعد از پخت میتوانید با مقداری آب و شکر و دارچین بگذارید بجوشد و مقدار شکر بستگی به شیرینی سیب شما دارد و بعد درون آبکش ریخته تا آب و شکر اضافه آن خارج شود و اگر هم سیب را نجوشاندید سیبها را قبل از درون کیک گذاشتن با 1 قاشق چایخوری پودر دارچین مخلوط کرده ومايه كيك را در قالب 25 سانتی متری ميريزيم و قالب را چرب میکنیم و کمی آرد میپاشیم اطراف آن و نصفی از مواد کیک را ریخته و بعد سیبها را رویش بچینید و بعد دوباره مقداری دارچین و بعد دوباره از مایع کیک ریخته و در آخر باز هم مقداری دارچین ریخته و مقدار دارچین بستگی به خودتون داره
و به مدت 40 الی 45 دقیقه با حرارت 170 درجه سانتی گراد یا 338 درجه فارنهایت و در طبقه وسط میگذاریم.
در آخر یک چنگال یا چاقو را در کیک فرو کنید اگر چیزی به کیک نچسبد یعنی کیک شما پخته است.
در حین پختن در فر را باز نکنید
 

WOMIS

عضو جدید
http://www.www.www.iran-eng.ir/images/stories/a_paysib.jpg پای سیب به روش های دیگری هم درست میشود و با این روش هم خوشمزه میشود و به نظرم وقتی کیک خنک باشد خوشمزه تر میشود مواد لازم شیر=نصف پیمانه پلوپز شکر= 1 پیمانه پلوپز روغن مایع =نصف پیمانه پلوپز تخم مرغ= 4 عدد آرد= 2 پیمانه پلوپز بکینگ پودر= 15 گرم وانیل= 5 گرم سیب=1 عدد دارچین=به مقدار لازم طرز تهیه (فر را از 20 دقیقه قبل روشن میکنیم) ابتدا شیر را در ظرف مورد نظر ریخته و شکر را روی آن میریزیم و با همزن دستی یا برقی میزنیم تا با هم مخلوط شوند تخم مرغ و وانیل را به مواد بالا اضافه میکنیم و با همزن میزنیم تا با هم خوب مخلوط شوند بعد از آن روغن را اضافه کرده بعد 2 قاشق از آرد را برمیداریم و کنار میگذاریم و بقیه آرد را با بکینگ پودر مخلوط کرده و کم کم به موادمان اضافه میکنیم،ولی آرد را با چنگال هم میزنیم و خیلی هم نمیزنیم،چون اگر زیاد بزنیم باعث میشود کیک زیاد پف نکند. سیب را پوست گرفته و به دو قسمت برش میدهیم و بعد سیب را حلقه حلقه میکنیم و حلقه ها باید خیلی نازک باشه و اگر دوست دارید سیبتان کمی نرم تر باشد بعد از پخت میتوانید با مقداری آب و شکر و دارچین بگذارید بجوشد و مقدار شکر بستگی به شیرینی سیب شما دارد و بعد درون آبکش ریخته تا آب و شکر اضافه آن خارج شود و اگر هم سیب را نجوشاندید سیبها را قبل از درون کیک گذاشتن با 1 قاشق چایخوری پودر دارچین مخلوط کرده ومايه كيك را در قالب 25 سانتی متری ميريزيم و قالب را چرب میکنیم و کمی آرد میپاشیم اطراف آن و نصفی از مواد کیک را ریخته و بعد سیبها را رویش بچینید و بعد دوباره مقداری دارچین و بعد دوباره از مایع کیک ریخته و در آخر باز هم مقداری دارچین ریخته و مقدار دارچین بستگی به خودتون داره و به مدت 40 الی 45 دقیقه با حرارت 170 درجه سانتی گراد یا 338 درجه فارنهایت و در طبقه وسط میگذاریم. در آخر یک چنگال یا چاقو را در کیک فرو کنید اگر چیزی به کیک نچسبد یعنی کیک شما پخته است. در حین پختن در فر را باز نکنید
وای خیلی ممنون به خاطر هر دوروش:gol: ! فک کنم بتونم درستش کنم بدون کمک:redface:
راستی چرا عکس آماده شدشو گذاشتین مگه من نگفتم عاشق پای سیبم حالا باشکمم چیکار کنم :cry:
 

kosar_zahra

عضو جدید
کاربر ممتاز
وای خیلی ممنون به خاطر هر دوروش:gol: ! فک کنم بتونم درستش کنم بدون کمک:redface:
راستی چرا عکس آماده شدشو گذاشتین مگه من نگفتم عاشق پای سیبم حالا باشکمم چیکار کنم :cry:
عکسشو گذاشتم دلت آب شه....زود بری درست کنی...........نوش جان
دل خودمم غش رفت.
 

kosar_zahra

عضو جدید
کاربر ممتاز
پیتزا گوجه فرنگی

پیتزا گوجه فرنگی

مواد لازمبرای دو نفرخمیر پیتزا (یا دو عدد نان پیتزا) ۱۵۰ گرم
سس باربکیو یا کچاپ نصف پیمانه
سس تند یک قاشق غذاخوری
پیاز قرمز خلالی شده یک عددگوجه‌فرنگی حلقه شده هشت عدد
پنیر صبحانه یا پنیر پیتزا ورقه شده ۱۲۰ گرم
برگ ریحان خرد شده سه قاشق غذاخوری
روغن‌زیتون، نمک و فلفل‌سیاه به میزان لازمخمیر را با وردنه به شکل دایره‌ای به قطر ۳۰ سانتی‌متر پهن کنید.روی خمیر روغن‌زیتون بمالید و طوری با توری روی حرارت متوسط قرار دهید که سمت چرب شده زیر قرار بگیرد. بعد از شش الی هشت دقیقه که زیر خمیر طلایی و برشته شد آن را از روی حرارت بردارید و روی آن روغن‌زیتون بمالید و خمیر را برگردانید.آن‌گاه سس باربکیو یا کچاپ را با سس تند مخلوط کرده، روی خمیر بمالید. پیاز، گوجه‌فرنگی و پنیر را روی سس بچینید و روی آن نمک و فلفل بپاشید.پیتزا را به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت بگذارید بعد میتوانید این غذلی خوش مزه را به صورت داغ با خانواده این میل کنید​
 

kosar_zahra

عضو جدید
کاربر ممتاز
روش تبدیل تخم‌ مرغ پخته به شکل قلب

روش تبدیل تخم‌ مرغ پخته به شکل قلب

تخم‌مرغ پخته را با استفاده از وسایلی مختصر می‌توانید به شکل قلب درآورید.برای تبدیل تخم‌مرغ پخته به شکل قلب مراحل زیر را دنبال کنید: … در مرحله اول:به دو عدد کش، یک عدد سیخ چوبی و تکه‌ای کاغذ نیاز داریم.در مرحله دوم:تخم‌مرغ را روی کاغذ قرار داده و سیخ چوبی را روی طول تخم‌مرغ قرار داده و کمی فشار دهید.در مرحله سوم:دو طرف سیخ چوبی را با کش محکم کرده و چند دقیقه صبر کنید.در مرحله چهارم:با برداشتن سیخ چوبی و کش،‌ تخم‌مرغ پخته شده به صورت شکل شماره ۴ در‌می‌آید.در مرحله پنجم:‌تخم‌مرغ را مطابق عکس از دو طرف به سمت داخل فشار دهید.در مرحله ششم:تخم‌مرغ را از وسط به دو نیم تقسیم کرده، که به شکل قلب درخواهد آمد.*تخم‌مرغ‌ قلبی شکل را می‌توانید با اشکال مختلفی از گوجه و خیارشور تزیین کرده و میل کنید.​
 

kosar_zahra

عضو جدید
کاربر ممتاز
آموزش درست کردن دسر خوشمزه تیرامیسو

آموزش درست کردن دسر خوشمزه تیرامیسو

می توانید در میان بیسکویت ها از لایه های باریک موز هم استفاده کنید
زمان کل: ۳۵ دقیقه …​
مواد لازم:
• ۴ عدد تخم مرغ تازه و با کیفیت زرده را از سفیده جدا کنید
• ۴ قاشق غذاخوری شکر
• ۵۰۰ گرم پنیر خامه ای
• یک فنجان قهوه خوری قهوه اسپرسو رقیق شده با آب و شیرین شده با شکر
• ۳۴۰ گرم بیسکویت
• می توانید در میان بیسکویت ها از لایه های باریک موز هم استفاده کنید.
• شکلات تلخ رنده شده
طرز تهیه :
زرده ها را همراه با شکر بزنید. سپس پنیر خامه ای را در آن بریزید و اگر قرار است مشروب در آن بریزید همین الان اضافه کنید. ۲ تا از سفیده ها را برای اینکه مخلوط به آرامی سفت شود استفاده کنید. مخلوط را به هم بزنید. سپس فنجان قهوه تهیه شده را در یک کاسه بریزید و یک قاشق غذاخوری مشروب اضافه کنید ( اینجا می توانید مخلوط را مزه کنید برای اینکه مطمئین شوید همانی باشد که می خواهید). سپس بیسکویت ها را در قهوه بریزید سعی کنید قالب به اندازه ای بزرگ باشد که بتواند مخلوط پنیر خامه ای را نگه دارد. آن را از مخلوط پر کنید و به مدت ۲ ساعت در جای خنک نگه دارید، سپس شکلات رنده شده ای را که تهیه کرده اید روی آن بپاشید.
این مقدار مواد برای ۶ تا ۸ نفر کافی است.
 

kosar_zahra

عضو جدید
کاربر ممتاز
سمنو

سمنو

سمنومواد لازم برای ۴ نفر:• گندم یک کیلو
• آرد ۴ کیلو
• آب به مقدار لازمطرز تهیه :(به نسبت یک کیلو گندم چهار کیلو آرد لازم است ) گندم نقره ای شده را چرخ می کنیم و یا می کوبیم بعد مقداری آب روی آن می ریزیم و خوب مخلوط کرده آن را از صافی رد می نمائیم و آنها را با دست فشار می دهیم تا عصاره گندم که شیرین است گرفته شود آرد را در یک ظرف مناسب می ریزیم شیره گندم را هم روی آن ریخته بهم می زنیم تا مایه صاف و رقیق شود شیره گندم باید مقداری باشد که مایه را رقیق کند ظرف را روی حرارت ملایم قرار می دهیم مرتب آن را هم می زنیم تا جوش آمده و غلیظ گردد و ته نگیرد و رنگ آن هم قهوه ای شود نکته حساس در پختن سمنو این است که از هم زدن سمنو غفلت نکنیم چون زود ته می گیرد و گلوله می شود پس از آن که سمنو غلیظ شدو غلظت آن مانند ماست معمولی در آمد و رنگ آن هم قهوه ای خوش رنگ شد سمنو آماده است سمنو به روغن و شکر احتیاج ندارد .​
 

kosar_zahra

عضو جدید
کاربر ممتاز
نان برنجی

نان برنجی

نان برنجیمواد لازم برای ۴ نفر:• آرد برنج ۵۰۰ گرم
• پودر شکر ۲۰۰ گرم
• روغن ۲۵۰ گرم
• گلاب ۱٫۲ پیمانه
• تخم مرغ کوچک ۲ عددطرز تهیه :شکر و روغن و زرده های تخم مرغ را با هم خوب مخلوط می کنیم تا زمانیکه یکدست شوند. سفیده های آنرا جدا در ظرفی می زنیم تا سفت شوند. سپس گلا ب و آرد و سفیده های زده شده را هم به مایه اضافه می کنیم و خوب بهم می زنیم . این مایه را در ظرفی پلاستیکی می ریزیم وبرای ۲۴ ساعت در یخچا ل قرار می دهیم . سپس خمیر را در یک ظرف مسطح نچسب به قطر نیم سانتی متر پهن می کنیم و با چاقوی شیرینی پزی آنرا به تکه های کوچک می بریم و می گذاریم در فر با دمای ۳۰۰ درجه فارنهایت برای ۵ تا ۲۰ دقیقه بپزد . رنگ آن نباید زیاد تغییر کند.​
 

kosar_zahra

عضو جدید
کاربر ممتاز
قطاب

قطاب

قطابمواد لازم برای تهیه خمیر :• ماست چکیده ۱٫۲ پیمانه
• روغن مایع ۱٫۲ پیمانه
• آردسفید ۲٫۵ پیمانه
• پودرخمیرترش ۱٫۲ قاشق چایخوری
مواد لازم برای ۴ نفر:• بادام خام ۱۰۰ گرم
• گلاب ۴ قاشق غذاخوری
• هل ۱ قاشق چایخوری
• شکر۲ قاشق غذاخوری
• پودرقند به میزان لازم برای غلطاندن قطاب
• پودرپسته برای تزئین
• روغن مایع برای سرخ کردنطرز تهیه :ابتدا خمیرآرد را الک کرده همراه ماست چکیده و روغن مایع ترکیب می کنیم و با دست شروع به هم زدن می کنیم و به تدریج آرد را اضافه می کنیم و خمیرترش را با مقداری آب گرم مخلوط می کنیم و میگذاریم ۵ دقیقه بماند و بعد به مواد اضافه می کنیم و سپس ورز می دهیم به طوریکه خمیر به دست نچسبد و همچنین لطیف باشد. حدود نیم ساعت خمیر را ورز می دهیم و در نایلون پیچیده و حدود ۲۰ ساعت در یخچال نگهداری می کنیم که خوب به عمل بیاید. خمیر به عمل آمده را برروی صفحه ای می گذاریم و کمی آرد می پاشیم و بعد با وردنه خمیر را صاف می کنیم . سپس با دهانه استکان قالب می زنیم مواد داخل قطاب را آماده می کنیم که ابتدا پوست مغزبادام را گرفته و بعد آسیاب می کنیم و گلاب و پودرهل را اضافه می کنیم که بصورت خمیر در می آید . و با یک قاشق مرباخوری از مواد به داخل خمیر می ریزیم و با دست دورآن را می پیچیم (به صورت کروی) سپس در روغن مایع فراوان سرخ می کنیم و در توری گذاشته و بعد از خنک شدن در پودرقند می غلطانیم و بعد با پودرپسته تزئین می کنیم.​
 

kosar_zahra

عضو جدید
کاربر ممتاز
باقلوامواد لازم برای ۶ نفر:• مغز بادام-۵۰۰ گرم
• شکر- ۲۵۰ گرم
• پودر هل- یک قاشق پر
• زرده تخم مرغ- ۲ عدد
• شیر- نصف فنجان
• روغن- ۲ قاشق پر
• آرد-۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم
• بیکینگ پودر- نصف قاشق چای خوری
• گلاب- نصف فنجان
• قالب های کوچک فلزیطرز تهیه :شیر- بیکینگ پودر-روغن و زرده تخم مرغ را مخلوط می کنیم و کم کم آرد می ریزیم ومرتب بهم می زنیم تا مایه خمیرشده به دست نچسبد وزیاد هم سفت نشود بعد خمیر را خوب مالش می دهیم و می گذاریم دو سه ساعت در کیسه نایلون بماند سپس مایه بادام و قند وهل کوبیده را مخلوط می کنیم آنگاه روی میز را کمی آرد می پاشیم در صورت تهیه در جعبه از خمیر گلوله ای به اندازه یک گردو بر می داریم روی میز را کمی آرد می پاشیم وخمیر را با نورد نازک تا حدیکه ممکن است باز می کنیم ودقت می کنیم به آن فرم جعبه را بدهیم با برس مخصوص آرد روی روی لواش را پاک می نماﺌﻳﻢ جعبه را روی لواش قرار می دهیم لواش را بحدیکه تقریبا اطرافش نیم سانت از جعبه بزرگتر شود میبریم و این لواش را در جعبه می اندازیم وبهمین طریق داخل جعبه را می توان ۲ تا ۳ ورقه لواش انداخت بعد جعبه را با مایهبادام وقند آماده شده پر می کنیم وبا پشت قاشق مایه را فشار می دهیم تا کاملا سفت و صاف شود کمی گلاب با دست روی بادام و قند می پاشیم ودو تا چهار ورق لواش به طریق فوق روی جعبه می اندازیم وباقلوا را با کارد بصورت لوزی یا چهار گوش می بریم بعد ۱۵۰ گرم روغن آب کرده را داغ می کنیم. و به تناسب روی جعبه ها می دهیم و جعبه ها را داخل سینی فر می چینیم وسینی را روی پنجره اول فر بطرف پاﺌﻳﻦ با حرارت ۳۰۰ درجه می گذاریم تا یک ربع بماند وروی باقلوا کمی طلایی رنگ شود سینی را بیرون می آوریم کمی که سرد شد روی جعبه ها را به تناسب از شربت آماده شده می ریزیم .​
 

kosar_zahra

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوهان عسلی

سوهان عسلی

سوهان عسلیمواد لازم برای ۴ نفر:• خلال بادام ۱۵۰گرم
• شکر۱۵۰گرم
• عسل سفت ۱۵۰گرم
• روغن آب کرده یک قاشق چایخوری
• زعفران کوبیده ۱۰۰گرمطرز تهیه :خلال بادام را میشوییم درصافی میریزیم وته سینی راخوب چرب می کنیم . بعد شکر وعسل وروغن را درظرف کوچکی میریزیم وروی آتش می گذاریم ، حرارت باید تند و یکنواخت باشد گاهی بهم می زنیم تا شکرو آب طلایی شود ( سوهان عسلی رانباید زیاد بهم زد زیرا روغن آن جدامیشود ) وقتی مایه کاملا طلایی شد زعفران رادر کمی آبجوش حل می کنیم و داخل مایه می ریزیم برای امتحان از مایه کمی گوشه سینی می ریزیم وقتی فورا“ بسته شد سوهان عسلی آماده است حرارت راخیلی ملایم می کنیم تا حردی که سوهان عسلی فقط گرم بماند بعد از مایه باقاشق کوچک بفاصله روی سینی می ریزیم و فوری دوسه عدد خلال پسته روی آن قرار میدهیم ،‌بعد از سرد شدن با کارد سوهانهارااز سینی جدا میکنیم ودرظرف درداری محفوظ نگه می داریم.​
 

kosar_zahra

عضو جدید
کاربر ممتاز
نان گردوئی
مواد لازم برای ۴ نفر:• زرده تخم مرغ ۲ عدد
• وانیل ۱ قاشق مربا خودی
• شکر ۲ قاشق سوپخوری
• مغز گردوی خرد شده ۳۰۰ گرمطرز تهیه :داخل سینی فر را یک ورق کاغذ نازک میاندازیم زرده های تخم مرغ را با شکر و وانیل مخلوط می کنیم و آنرا می زنیم بقدری که کاملا سفت و سفید شود سپس گردوی خرد شده را داخل زرده تخم مرغ میریزیم و بهم می زنیم بعد از مایه با قاشق کوچک گلوله های کوچکی بفاصله داخل سینی می چینیم و می گذاریم روی پنجره وسط فر با حرارت ۳۰۰ درجه ۲۰ دقیقه بماند نانها را از کاغذ جدا می کنیم و در ظرف می چینیم.​
 

kosar_zahra

عضو جدید
کاربر ممتاز
ماهی شکم پرمواد لازم برای۲تا ۴ نفر:• ماهی ۲ کیلو
• گشنیز ۲۰۰ گرم
• زرشک یک استکان
• آبلیمو یک استکان
• نمک و فلفل به مقدار کافی
• فلفل سبز دلمه ای یک عدد
• مغز گردوی خرد شده یک استکان
• زعفران یک قاشق سوپخوری
• شنبلیله ۱۰۰ گرمطرز تهیه :ماهی را خوب تمیز می کنیم فلس های آن را می کنیم داخل شکم آن را در می آوریم و می شوئیم و می گذاریم ماهی به صورت درسته باشد بدن و شکم ماهی را کمی نمک می مالیم و کنار می گذاریم سبزی را پاک کرده می شوئیم و خرد می کنیم و با دو قاشق روغن یک تفت می دهیم گردو و زرشک را داخل شکم ماهی می ریزیم و با یک نخ و سوزن تمیزشکم ماهی را می دوزیم و در سینی فر قرار می دهیم و آبلیمو و زعفران حل شده را در دو قاشق آب گرم را روی ماهی می ریزیم سپس سینی را داخل فر قرار می دهیم و به مدت یک ساعت می گذاریم و نخ آن را می کشیم و اطراف آن را با لیمو ترش یا نارنج تزئین می کنیم .​
 

kosar_zahra

عضو جدید
کاربر ممتاز
آموزش پخت و دستور باقلا پلو با ماهیچه

آموزش پخت و دستور باقلا پلو با ماهیچه

مواد لازم: ….برنج ایرانی=۱۰۰۰گرم
ماهیچه گوسفندی=۵۰۰ گرم
شوید خشک=۳۰۰ گرم
باقلا سبز ایرانی=۴۰۰ گرم
پیاز سرخ شده=(متوسط)یک عدد
زعفران=یک قاشق چای خوری
روغن هسته انگور(روغن مایع)=یک فنجان
نمک و فلفل= به مقدار دلخواه
طرز تهیه :
چربی های ماهیچه را از آن جدا کنید کاملا تمیز شود.ماهیچه ها را به همراه پیاز سرخ شده و نمک و فلفل و روغن در حرارت خیلی کم به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت بپزید. شویدها را به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در آب خیس کنید. برنج را مطابق دستور غذای پلو بپزید. دو دقیقه قبل از اینکه برنج را آبکش کنید باقالی ها را به آن اضافه کنید. برنج و باقالی را به آرامی آبکش کنید. ¼ پیمانه آب و روغن را در قابلمه بریزید و حرارت دهید. در همین حین برنج و باقالی و شوید را در داخل قابلمه بریزید . پس از چند دقیقه روی در قابلمه را با دمکنی و یا دو لایه دستمال حوله ای بپوشانید. زعفران را با یک قاشق غذاخوری آب داغ مخلوط کنید. با ۶ قاشق برنج در ظرف جداگانه مخلوط کنید. برنج را در ظرف بریزید و برنج آغشته به زعفران را به روی آن اضافه کنید.​
 

kosar_zahra

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوپ جو با شیر

سوپ جو با شیر

[h=3]مواد لازم:[/h][h=1]
جو پوست کنده۱ پیمانه‌
گردن و بال مرغ۴ تا ۵ عدد
هویچ نگینی خرد شده۱ پیمانه‌
ساقه کرفس خرد شده۱ پیمانه‌
قارچ خرد شدهنصف پیمانه‌
جعفری و دیگر سبزیجات معطر خرد شده۴ قاشق سوپخوری‌
پیاز متوسط۱ عدد
شیر۵/۱ لیوان‌
نمک و زردچوبه و فلفلبه مقدار لازم‌
لیمو ترش تازه۲ تا ۳ عدد
سیر خرد شده۳ تا ۴ حبه


[/h]
طرز تهیه :پیاز را ریز خرد کنید و در قابلمه ای بریزید. گردن و بال مرغ را با یک لیتر آب همراه نمک ، زردچوبه و فلفل روی پیاز خرد شده بریزید و بگذارید بپزد.پس از ۱۵ دقیقه، جوی پوست‌کنده را که یک ‌ساعت قبل خیس کرده‌اید، داخل قابلمه بریزید و بگذارید تا جو و مرغ خوب بپزند.سپس سیر ، هویج ، کرفس و قارچ را نیز به آن بیفزایید.سبزیجات معطر و جعفری خرد شده را نیز پس از پختن هویج و کرفس به آن اضافه کنید و تا ۱۰ دقیقه بگذارید سبزی هم بپزد.شیر را در ظرف جدایی بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد و در آخر به سوپ اضافه کنید.یادتان باشد، اضافه‌کردن شیر سرد یا جوشیدن سوپ با شیر سبب بریدن شیر می‌شود.غذای شما آماده است. هنگام صرف غذا بهتر است چند قطره آب لیمو‌ ترش در سوپ بچکانید.نکات تغذیه‌ای:با سرد شدن تدریجی هوا، یکی از مهمان‌های ناخوانده ی ما سرماخوردگی است. در بسیاری موارد، سرماخوردگی یک بیماری ویروسی است و نیاز به دارویی برای درمان آن نیست، مگر داروهای مسکن.نوع غذاهای مصرفی بیمار، مهم‌‌ترین عامل در بهبود یا بدتر شدن بیماران است. مصرف مایعات فراوان هنگام سرماخوردگی، به رقیق شدن ترشحات دستگاه تنفس فوقانی و خروج ترشحات کمک می‌کند. بنابراین صرف غذاهای مایع مانند سوپ، کمک مهمی در درمان بیماری‌ها می کند.یکی دیگر از نکات تغذیه‌ای این سوپ ویتامین C موجود در سبزیجات آن است که شدت سرماخوردگی را کاهش می‌دهد. برای آن‌که حرارت زیاد سبب از بین رفتن ویتامین C موجود در سبزی ها نشود، سعی کنید از پخت طولانی‌مدت غذا با حرارت بالا خودداری کنید.اضافه کردن چند قطره آب لیمو ترش تازه هنگام سرو این سوپ نیز ویتامین C بیشتری به غذای شما می‌افزاید.یکی از عناصری که هنگام سرماخوردگی سبب کاهش قدرت ویرس‌ها می‌شود، روی (Zn) است. روی به کاهش علائم سرماخوردگی کمک می‌کند و در قارچ و سبزی پخته شده به صورت قابل جذب و فراوان وجود دارد.پروتئین حاصل از گوشت مرغ نیز در این غذا به جذب بهتر روی کمک می‌کند.سیر نیز دارای آهن، روی و آلیسین است که سبب تقویت سیستم ایمنی و کاهش خطر عفونت‌های ویروسی می‌شود. آلیسین موجود در سیر خواص ضدویروسی دارد و در پیشگیری از سرماخوردگی نیز موثر است.​
 

kosar_zahra

عضو جدید
کاربر ممتاز
درست کردن کیک نارگیلی

درست کردن کیک نارگیلی

یک ظرف مربع شکل ۲۰ در ۲۰ سانتی متری را با ۴ تکه از این کیک ها پر کنید و یک لایه درست کنید . ۱ پیمانه از مخلوط پودینگ را روی آن بریزید و آنها را روی کیک پخش کنید…


زمان : ۱ ساعت و ۲۰ دقیقه

مواد لازم :

۴/۱ پیمانه نارگیل ورقه شده و شیرین شده

۱ پیمانه خامه ( شیرینی پزی ) سنگین ،‌ زده شده

۲ پوند کیک ، معادل ۹۰۸/۰ کیلوگرم ، هر کدام حدود ۱۱ مثقال

۲ پیمانه پودینگ وانیلی


دستور پخت :

۱- فر را از قبل با درجه حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید . نارگیل را روی سینی مخصوص فر پخش کرده و آن را به مدت ۱۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا نارگیل ها طلایی شوند ، طی زمان پخت ، سینی را به طور نیمه گرفته و آن را تکان دهید . سپس ظرف را از فر خارج کنید و بگذارید تا خنک شود .

۲- در یک کاسه سایز متوسط ، به آرامی خامه زده شده و پودینگ را با هم مخلوط کنید . هر کدام از کیک ها را به صورت عمودی به دو نیم تقسیم کنید ، سپس هرکدام از دو نیم را به صورت افقی به ۳ لایه ی ۲/۱ اینچی ( ۲۷۰/۱ سانتیمتر) برش بزنید .

۳- یک ظرف مربع شکل ۲۰ در ۲۰ سانتی متری را با ۴ تکه از این کیک ها پر کنید و یک لایه درست کنید . ۱ پیمانه از مخلوط پودینگ را روی آن بریزید و آنها را روی کیک پخش کنید . همین کار را تکرار کنید تا ۳ لایه درست شود در نهایت روی آنرا دوباره مخلوط پودینگ بریزید . ۱ ساعت آن را داخل یخچال قرار دهید . روی نارگیل های برشته شده را تزئین کنید و سرو کنید .
 

kosar_zahra

عضو جدید
کاربر ممتاز
کوفته سبزی شیرازی

مواد لازم: گوشت چرخ کرده نیم کیلو، نخود ۳۰۰ گرم، برنج یک کیلو یا پنج لیوان، سبزی ( جعفری، شوید، تره، ترخان) یک کیلو کشمش، پیاز خلال شده سرخ کرده، نمک، زردچوبه، فلفل به اندازه دلخواه ….طرز تهیه: گوشت را با پیاز چرخ کرده و نخود را که از قبل در آب خیس کرده اند با گوشت چرخ کرده دوباره چرخ می کنند . یک لیوان از برنج ها را برداشته و بقیه را با مقداری از سبزی ها چرخ می کنند و سپس تمام مواد چرخ شده را با کمی فلفل و نمک به هم مخلوط نموده به خوبی ورز می دهند و درصورت لزوم تمام مواد را یک دفعه با هم چرخ می کنند .
پیاز خلال شده و کشمش را تفت داده، در ظرفی ( دیگ یا قابلمه ) مقداری آّب ریخته سبزی و بقیه نخود چرخ شده را درآن ریخته، زرد چوبه و فلفل و نمک به آن اضافه می کنند وقتی که آب جوش آمد از مواد چرخ شده به اندازه یک پرتقال نسبتاً بزرگ جدا کرده وسط آن کشمش و پیاز داغ گذاشته و به صورت گلوله ای در می آورند، این گلوله را بین دو کف دست به قدری می گردانند که کاملاً سفت شود و در آب جوش می اندازند. در قدیم به جهت باز نشدن کوفته ها اولین کوفته را با نام سنگ و بقیه را را نام دخترهای خانواده و یا آَشنا به درون آب جوش می انداختند. آنگاه یک لیوان برنج را که کنار گذاشته اند در ظرف محتوی کوفته ها ریخته مقداری روغن به آن افزوده، حرارت می دهند تا قوام بیاید و سپس مصرف می کنند​
 

kosar_zahra

عضو جدید
کاربر ممتاز
آموزش درست کردن کانلونی ایتالیایی

آموزش درست کردن کانلونی ایتالیایی


طرز تهیه
پیاز یک عدد
سیر دو حبه
رب گوجه فرنگی
گ وشت چرخ کرده
پودر خشک آویشن کمی
پنیر رنده شده گودا نصف پیمانه
گوجه فرنگی رنده شده ۳ عدد
دو بسته لازانیادستور پخت*
پیاز رو تفت بدین و گوشت چرخ کرده رو اضافه کنین بعد سیر داخلش بریزین . بعد از سرخ کردن رب گوحه رو اضافه کنین و بذارین با کمی آب بپزه . ورقه های لازانیا رو داخل آبجوش با کمی روغن بذارین نرم بشه . بعد آبکش کنین و از مواد گوشتی لای هر برگه بریزین و سیگارتی بپیچین و داخل ظرف پیرکسی که از قبل چرب شده طوری قرار بدین که لبه اش باز نشه .میون اونها گوجه فرنگی رنده شده و روش هم پنیر بپاشین و داخل فر داغ که با درجه ۳۰۰ تنظیم شده به مدت نیمساعت قرار بدین .نکات مربوط به کانلونی ایتالیایی* از ورقه های لازانیا میشه برای تهیه کانلونی استفاده کرد . از هر ورقه لازانیا ، ۳ تا کانلونی میشه .​
 

kosar_zahra

عضو جدید
کاربر ممتاز
بوقلمون شکم پر

بوقلمون شکم پر

مواد لازم : …بوقلمون ۵/۳ کیلو
سیب ۵/۱ کیلو
کره ۲۵۰ گرم
ماکارونی ۲۵۰ گرم
آرد ۲ قاشق سوپخوری
شکر ۱ استکان
گوجه برقانی ۵/۰ کیلو
هویج ۲ عدد
سبزی معطر یک دسته
سیر ۲-۱ حبه
آب لیمو به مقدار کافی
نمک و فلفل به مقدار کافیطرز تهیه :
بوقلمون را به دقت تمیز می کنیم و می شوئیم . داخل شکم آن کمی نمک و فلفل می پاشیم. بعد ماکارونی را در آب و نمک می جوشانیم تا کاملا نرم شود. آنگاه ۸ عدد از سیب های یک اندازه و سالم را کنار می گذاریم و بقیه را پوست می کنیم. سپس یک سوم از کره را درظرفی می ریزیم و روی آتش می گذاریم. بعد از اینکه کره آب شد ، سیب های خرد شده را در کره کمی سرخ می کنیم و ماکارونی را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم.بعد از مدت کمی از روی آتش برمی داریم . شکر را درظرف کوچکی می ریزیم و روی آتش ملایم می گذاریم و مرتب بهم می زنیم تا طلائی شود. آنگاه نصف استکان آب جوش داخل شکر کارامل شده می ریزیم و می گذاریم چند جوش بزند تا ذرات شکر کارامل شده و کاملا حل شود. بعد نصف این شربت را با مخلوط فوق هم می زنیم و داخل شکم بوقلمون را با این مواد پر می کنیم و آن را می دوزیم .بقیه روغن را در ظرفی می ریزیم و روی آتش می گذاریم . داغ که شد، اطراف بوقلمون را در این روغن سرخ می کنیم و دو لیوان آب می ریزیم . سبزی معطر ، چند حبه سیر ، دو عدد هویج خرد شده و بقیه سیب ها را داخل ظرف بوقلمون می ریزیم . حرارت را ملایم می کنیم و می گذاریم بوقلمون بپزد . در صورتی که با این مقدار آب نپخت، یک لیوان آب دیگر اضافه می کنیم تا کاملاً بپزد. در اواخر طبخ سیب های درسته و گوجه برقانی را کنار بوقلمون می ریزیم تا آنها نیز بپزند، ولی له شوند . دسته سبزی معطر را از ظرف خارج می کنیم. بعد کمی نمک ، فلفل ، بقیه شربت کارامل و آب لیمو را داخل بوقلمون می ریزیم و می گذاریم چند جوش بزند. برای اینکه سس بوقلمون کمی غلیظ تر شود، یک قاشق سوپخوری سر خالی آرد را در ۵۰ گرم کره کمی سرخ کرده و نصف لیوان آب به تدریج داخل آرد سرخ شده می ریزیم ومرتب بهم می زنیم. وقتی آرد کاملا صاف شد، این سس را داخل بوقلمون می ریزیم و می گذاریم چند جوش بزند . بعد سس را از صافی رد می کنیم و بوقلمون را در دیس می گذاریم و نخ زیر شکم آن را خارج می کنیم . سیب های درسته پخته و گوجه برقانی را دور بوقلمون می چینیم و فاصله های سیب ها را با برگ جعفری تزیین می کنیم وکمی از سس بوقلمون را که صاف کرده ایم روی بوقلمون می دهیم​
 

kosar_zahra

عضو جدید
کاربر ممتاز
کوفته تبریزی

مواد لازم: …گوشت چرخ کرده= ۸۰۰ گرم
لپه =۳۰۰ گرم (پخته)
برنج= ۲ قاشق غذا خوری ( پخته)
پیاز= ۳ عدد بزرگ
تخم مرغ= ۳ عدد
آلو =۳ عدد
روغن= ۲ قاشق غذاخوری
رب= یک قاشق غذا خوری
نمک و زردچوبه و فلفل= به مقدار دلخواهطرز تهیه:
لپه را پخته و چرخ می کنیم- یکی از پیاز ها را رنده کرده و با گوشت چرخ کرده مخلوط و لپه چرخ شده و برنج را که قبلن پختیم و یک عدد تخم مرغ و نمک و زردچوبه و وفلفل را به آن اضافه می کنیم – همه مواد را با هم مخلوط کرده و خوب له می کنیم. برای اینکه کوفته خوب و نرمی داشته باشیم و باز نشود , باید خوب کوبیده شود.( با میکسر این مواد خیلی خوب و یکدست کوبیده و مخلوط می شوند)
دو عدد از تخم مرغ ها را میپزیم تا سفت شود و پوست کنده برای داخل کوفته ها آماده می کنیم. سه عدد آلو را هم قبلن در آب می خیسانیم. از مخلوطمان گلوله ای به اندازه یک پرتقال بزرگ بر میداریم و میان آن را باز می کنیم یکی از تخم مرغ ها را داخل آن می گذاریم و گلوله را با دست خوب گرد می کنیم که روی تخم مرغ پوشیده شود. داخل یکی دیگر از گلوله ها را سه عدد آلو را می گذاریم و روی آن را می پوشانیم( دو عدد از کوفته های من تخم مرغ ویکی آلو دارد. از مغز گردو هم می توانیم برای داخل کوفته استفاده کنیم)
البته من مقداری سبزی شامل تره مرزه وریحان هم به مایع کوفته اضافه می کنم که خیلی خوش عطر ش میکنه برای این مقدار مواد تقریبا یک فنجان سبزی خشک​
 

kosar_zahra

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
بی زحمت بگید کلپچ چه جوری میشه درست کرد.


کله پاچه (کلپچ)





بعد از تمیز كردن ، (با گرفتن روی شعله كم اجاق موهای آن را از بین ببرید و بعد چند تا ضربه به سر و بینی آن بزنید تا کرم ها بیرون بیایند یا با شلنگ و فشار آب که تو دماغش می کنی؛ در میاری...خیلی مهم است.)
كله پاچه را با 2 عدد پیاز ، مقداری نخود برای لعاب بیشتر و3 حبه سیر و ادویه و فلفل و زردچوبه در دیگ بجوش می آوریم .در حین بجوش آمدن كفهای روی آب را بر میداریم و با شعله ملایم میپزیم . بعد از پخته شدن نمك اضافه میكنیم .
هنگام سرو كردن در صورت تمایل مقداری دارچین بر روی آن میپاشیم . مدت زمان پخت 3 تا 4 ساعت است اما من توصیه میکنم تا 5 ساعت بماند تا غلیظ تر و خوشمزه تر شود.نوش جان .


[h=2] برای خرید کله پاچه:
[/h]کله ‌پاچه ‌های ارزان در واقع کله گوسفند نیستند، بلکه کله میش و بز هستند که بسیار دیرپز بوده و نسبت به کله گوسفند طعم چندان مطبوعی ندارند.
برای خرید مغز حیوان حواس تان باشد که رنگ مغز اصلا نشان‌ دهنده ی سلامت یا عدم سلامت آن نیست، زیرا رنگ آن به نژاد دام و تغذیه ی آن بستگی دارد. اما نکته ی قابل توجه آن که اگر مغز مانده باشد ظاهری وارفته، خشک و متلاشی دارد. برای خرید کله پاچه خام حتما انواعی را که دارای بسته ‌بندی بهداشتی، تاریخ مصرف و مجوز بهداشت هستند، انتخاب کنید.
اگر حیوانی بیمار یا مبتلا به بیماری جنون گاوی باشد این بیماری می‌ تواند از فرآورده ‌های آن به مصرف ‌کننده منتقل شود و کشنده باشد. بر این اساس از خرید کله‌ پاچه ‌ای که به صورت غیرمجاز در شرایط غیربهداشتی، خارج از یخچال و به صورت روباز در مجاورت حشرات موذی و کنار خیابان‌ های پُررفت و آمد عرضه می ‌شوند، اجتناب کنید.
 
آخرین ویرایش:

m.r119

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوپ مرغ :gol:
مواد لازم:
سینه مرغ=2 قطعه
گالینا بلاکا=1 عدد
هویج رنده شده=1 عدد
برنج خام=4/1 فنجان
پودر زنجبیل=1 قاشق چایخوری
گشنیز تازه خرد شده=2 فنجان
پیازچه خرد شده=1 فنجان
قارچ=1 فنجان
نمک و فلفل و آبلیمو=کمی
آب مرغ=3 لیوان
:smile:طرز تهیه:
1. برنج را با یک پیمانه آب روی حرارت ملایم بگذارید تا نیم پز شود.
2. مرغ را بپزید و بعد از اینکه پخته شد آن را ریش ریش کنید.
2.قارچ ها را به صورت نازک برش می دهیم.
3.تمام مواد را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم می گذاریم تا سوپ جا بیفتد و کمی غلیظ شود:w21:
 

Similar threads

بالا