وای خیلی ممنون به خاطر هر دوروشhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/stories/a_paysib.jpg پای سیب به روش های دیگری هم درست میشود و با این روش هم خوشمزه میشود و به نظرم وقتی کیک خنک باشد خوشمزه تر میشود مواد لازم شیر=نصف پیمانه پلوپز شکر= 1 پیمانه پلوپز روغن مایع =نصف پیمانه پلوپز تخم مرغ= 4 عدد آرد= 2 پیمانه پلوپز بکینگ پودر= 15 گرم وانیل= 5 گرم سیب=1 عدد دارچین=به مقدار لازم طرز تهیه (فر را از 20 دقیقه قبل روشن میکنیم) ابتدا شیر را در ظرف مورد نظر ریخته و شکر را روی آن میریزیم و با همزن دستی یا برقی میزنیم تا با هم مخلوط شوند تخم مرغ و وانیل را به مواد بالا اضافه میکنیم و با همزن میزنیم تا با هم خوب مخلوط شوند بعد از آن روغن را اضافه کرده بعد 2 قاشق از آرد را برمیداریم و کنار میگذاریم و بقیه آرد را با بکینگ پودر مخلوط کرده و کم کم به موادمان اضافه میکنیم،ولی آرد را با چنگال هم میزنیم و خیلی هم نمیزنیم،چون اگر زیاد بزنیم باعث میشود کیک زیاد پف نکند. سیب را پوست گرفته و به دو قسمت برش میدهیم و بعد سیب را حلقه حلقه میکنیم و حلقه ها باید خیلی نازک باشه و اگر دوست دارید سیبتان کمی نرم تر باشد بعد از پخت میتوانید با مقداری آب و شکر و دارچین بگذارید بجوشد و مقدار شکر بستگی به شیرینی سیب شما دارد و بعد درون آبکش ریخته تا آب و شکر اضافه آن خارج شود و اگر هم سیب را نجوشاندید سیبها را قبل از درون کیک گذاشتن با 1 قاشق چایخوری پودر دارچین مخلوط کرده ومايه كيك را در قالب 25 سانتی متری ميريزيم و قالب را چرب میکنیم و کمی آرد میپاشیم اطراف آن و نصفی از مواد کیک را ریخته و بعد سیبها را رویش بچینید و بعد دوباره مقداری دارچین و بعد دوباره از مایع کیک ریخته و در آخر باز هم مقداری دارچین ریخته و مقدار دارچین بستگی به خودتون داره و به مدت 40 الی 45 دقیقه با حرارت 170 درجه سانتی گراد یا 338 درجه فارنهایت و در طبقه وسط میگذاریم. در آخر یک چنگال یا چاقو را در کیک فرو کنید اگر چیزی به کیک نچسبد یعنی کیک شما پخته است. در حین پختن در فر را باز نکنید

عکسشو گذاشتم دلت آب شه....زود بری درست کنی...........نوش جانوای خیلی ممنون به خاطر هر دوروش! فک کنم بتونم درستش کنم بدون کمک
راستی چرا عکس آماده شدشو گذاشتین مگه من نگفتم عاشق پای سیبم حالا باشکمم چیکار کنم![]()
مواد لازمبرای دو نفرخمیر پیتزا (یا دو عدد نان پیتزا) ۱۵۰ گرم
تخممرغ پخته را با استفاده از وسایلی مختصر میتوانید به شکل قلب درآورید.برای تبدیل تخممرغ پخته به شکل قلب مراحل زیر را دنبال کنید: … در مرحله اول:به دو عدد کش، یک عدد سیخ چوبی و تکهای کاغذ نیاز داریم.در مرحله دوم:تخممرغ را روی کاغذ قرار داده و سیخ چوبی را روی طول تخممرغ قرار داده و کمی فشار دهید.در مرحله سوم:دو طرف سیخ چوبی را با کش محکم کرده و چند دقیقه صبر کنید.در مرحله چهارم:با برداشتن سیخ چوبی و کش، تخممرغ پخته شده به صورت شکل شماره ۴ درمیآید.در مرحله پنجم:تخممرغ را مطابق عکس از دو طرف به سمت داخل فشار دهید.در مرحله ششم:تخممرغ را از وسط به دو نیم تقسیم کرده، که به شکل قلب درخواهد آمد.*تخممرغ قلبی شکل را میتوانید با اشکال مختلفی از گوجه و خیارشور تزیین کرده و میل کنید.
به نسبت یک کیلو گندم چهار کیلو آرد لازم است ) گندم نقره ای شده را چرخ می کنیم و یا می کوبیم بعد مقداری آب روی آن می ریزیم و خوب مخلوط کرده آن را از صافی رد می نمائیم و آنها را با دست فشار می دهیم تا عصاره گندم که شیرین است گرفته شود آرد را در یک ظرف مناسب می ریزیم شیره گندم را هم روی آن ریخته بهم می زنیم تا مایه صاف و رقیق شود شیره گندم باید مقداری باشد که مایه را رقیق کند ظرف را روی حرارت ملایم قرار می دهیم مرتب آن را هم می زنیم تا جوش آمده و غلیظ گردد و ته نگیرد و رنگ آن هم قهوه ای شود نکته حساس در پختن سمنو این است که از هم زدن سمنو غفلت نکنیم چون زود ته می گیرد و گلوله می شود پس از آن که سمنو غلیظ شدو غلظت آن مانند ماست معمولی در آمد و رنگ آن هم قهوه ای خوش رنگ شد سمنو آماده است سمنو به روغن و شکر احتیاج ندارد .
مواد لازم: ….برنج ایرانی=۱۰۰۰گرم| جو پوست کنده | ۱ پیمانه |
| گردن و بال مرغ | ۴ تا ۵ عدد |
| هویچ نگینی خرد شده | ۱ پیمانه |
| ساقه کرفس خرد شده | ۱ پیمانه |
| قارچ خرد شده | نصف پیمانه |
| جعفری و دیگر سبزیجات معطر خرد شده | ۴ قاشق سوپخوری |
| پیاز متوسط | ۱ عدد |
| شیر | ۵/۱ لیوان |
| نمک و زردچوبه و فلفل | به مقدار لازم |
| لیمو ترش تازه | ۲ تا ۳ عدد |
| سیر خرد شده | ۳ تا ۴ حبه |
مواد لازم : …بوقلمون ۵/۳ کیلو
مواد لازم: …گوشت چرخ کرده= ۸۰۰ گرمسلام
بی زحمت بگید کلپچ چه جوری میشه درست کرد.
| سوپ مرغ |
| مواد لازم: سینه مرغ=2 قطعه گالینا بلاکا=1 عدد هویج رنده شده=1 عدد برنج خام=4/1 فنجان پودر زنجبیل=1 قاشق چایخوری گشنیز تازه خرد شده=2 فنجان پیازچه خرد شده=1 فنجان قارچ=1 فنجان نمک و فلفل و آبلیمو=کمی آب مرغ=3 لیوان 1. برنج را با یک پیمانه آب روی حرارت ملایم بگذارید تا نیم پز شود. 2. مرغ را بپزید و بعد از اینکه پخته شد آن را ریش ریش کنید. 2.قارچ ها را به صورت نازک برش می دهیم. 3.تمام مواد را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم می گذاریم تا سوپ جا بیفتد و کمی غلیظ شود ![]() |
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
برنامه آشپزی ! | زنگ تفريح | 0 | |
|
|
آقایون هم باید آشپزی کنند؟ | زنگ تفريح | 3 | |
|
|
آقایون هم باید آشپزی کنند ؟ | زنگ تفريح | 288 | |
|
|
*** مسابقه آشپزی *** هر کی آشپزی بلده یا بلد نیست بیاد تو !!! | زنگ تفريح | 142 | |
|
|
سوالات آشپزی | زنگ تفريح | 5 |