وای خیلی ممنون به خاطر هر دوروشhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/stories/a_paysib.jpg پای سیب به روش های دیگری هم درست میشود و با این روش هم خوشمزه میشود و به نظرم وقتی کیک خنک باشد خوشمزه تر میشود مواد لازم شیر=نصف پیمانه پلوپز شکر= 1 پیمانه پلوپز روغن مایع =نصف پیمانه پلوپز تخم مرغ= 4 عدد آرد= 2 پیمانه پلوپز بکینگ پودر= 15 گرم وانیل= 5 گرم سیب=1 عدد دارچین=به مقدار لازم طرز تهیه (فر را از 20 دقیقه قبل روشن میکنیم) ابتدا شیر را در ظرف مورد نظر ریخته و شکر را روی آن میریزیم و با همزن دستی یا برقی میزنیم تا با هم مخلوط شوند تخم مرغ و وانیل را به مواد بالا اضافه میکنیم و با همزن میزنیم تا با هم خوب مخلوط شوند بعد از آن روغن را اضافه کرده بعد 2 قاشق از آرد را برمیداریم و کنار میگذاریم و بقیه آرد را با بکینگ پودر مخلوط کرده و کم کم به موادمان اضافه میکنیم،ولی آرد را با چنگال هم میزنیم و خیلی هم نمیزنیم،چون اگر زیاد بزنیم باعث میشود کیک زیاد پف نکند. سیب را پوست گرفته و به دو قسمت برش میدهیم و بعد سیب را حلقه حلقه میکنیم و حلقه ها باید خیلی نازک باشه و اگر دوست دارید سیبتان کمی نرم تر باشد بعد از پخت میتوانید با مقداری آب و شکر و دارچین بگذارید بجوشد و مقدار شکر بستگی به شیرینی سیب شما دارد و بعد درون آبکش ریخته تا آب و شکر اضافه آن خارج شود و اگر هم سیب را نجوشاندید سیبها را قبل از درون کیک گذاشتن با 1 قاشق چایخوری پودر دارچین مخلوط کرده ومايه كيك را در قالب 25 سانتی متری ميريزيم و قالب را چرب میکنیم و کمی آرد میپاشیم اطراف آن و نصفی از مواد کیک را ریخته و بعد سیبها را رویش بچینید و بعد دوباره مقداری دارچین و بعد دوباره از مایع کیک ریخته و در آخر باز هم مقداری دارچین ریخته و مقدار دارچین بستگی به خودتون داره و به مدت 40 الی 45 دقیقه با حرارت 170 درجه سانتی گراد یا 338 درجه فارنهایت و در طبقه وسط میگذاریم. در آخر یک چنگال یا چاقو را در کیک فرو کنید اگر چیزی به کیک نچسبد یعنی کیک شما پخته است. در حین پختن در فر را باز نکنید
عکسشو گذاشتم دلت آب شه....زود بری درست کنی...........نوش جانوای خیلی ممنون به خاطر هر دوروش! فک کنم بتونم درستش کنم بدون کمک
راستی چرا عکس آماده شدشو گذاشتین مگه من نگفتم عاشق پای سیبم حالا باشکمم چیکار کنم![]()
جو پوست کنده | ۱ پیمانه |
گردن و بال مرغ | ۴ تا ۵ عدد |
هویچ نگینی خرد شده | ۱ پیمانه |
ساقه کرفس خرد شده | ۱ پیمانه |
قارچ خرد شده | نصف پیمانه |
جعفری و دیگر سبزیجات معطر خرد شده | ۴ قاشق سوپخوری |
پیاز متوسط | ۱ عدد |
شیر | ۵/۱ لیوان |
نمک و زردچوبه و فلفل | به مقدار لازم |
لیمو ترش تازه | ۲ تا ۳ عدد |
سیر خرد شده | ۳ تا ۴ حبه |
سلام
بی زحمت بگید کلپچ چه جوری میشه درست کرد.
سوپ مرغ ![]() |
مواد لازم: سینه مرغ=2 قطعه گالینا بلاکا=1 عدد هویج رنده شده=1 عدد برنج خام=4/1 فنجان پودر زنجبیل=1 قاشق چایخوری گشنیز تازه خرد شده=2 فنجان پیازچه خرد شده=1 فنجان قارچ=1 فنجان نمک و فلفل و آبلیمو=کمی آب مرغ=3 لیوان ![]() 1. برنج را با یک پیمانه آب روی حرارت ملایم بگذارید تا نیم پز شود. 2. مرغ را بپزید و بعد از اینکه پخته شد آن را ریش ریش کنید. 2.قارچ ها را به صورت نازک برش می دهیم. 3.تمام مواد را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم می گذاریم تا سوپ جا بیفتد و کمی غلیظ شود ![]() |
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
برنامه آشپزی ! | زنگ تفريح | 0 | |
![]() |
آقایون هم باید آشپزی کنند؟ | زنگ تفريح | 3 | |
![]() |
آقایون هم باید آشپزی کنند ؟ | زنگ تفريح | 288 | |
![]() |
*** مسابقه آشپزی *** هر کی آشپزی بلده یا بلد نیست بیاد تو !!! | زنگ تفريح | 142 | |
![]() |
سوالات آشپزی | زنگ تفريح | 5 |