گپ و گفتگوی خودمانی مهندسین مواد و متالورژی

Neverhood

عضو جدید
خب ...
خودم ميگم از كارآموزيم :)
شديدا فعالن.. آدم بيكار پيدا نميشه اونجا :) (جدي گفتما) .ساعت كاري مفيد فقط نيم ساعت ساعت غذا دارن و هميشه دان كار ميكنن...

جاش خيلي تميزه...:)
بع داز ورد به اونجا تيو يه پروژه خوردگي هم شروع به كار كرديم :)
(خيلي سخته فقط همين..)


خسته نباشی مهندس
کجای مرکز مشغولی به سلامتی ؟
 

Roozbeh69

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به دوستای گلم:gol:

اینجا چرا اینجوریه؟؟؟؟؟؟؟؟ یکی پیدا شه ، اینجا رو شلوغ کنیم.
 

Neverhood

عضو جدید
استفاده از گوشت گربه برای تهیه همبرگر

استفاده از گوشت گربه برای تهیه همبرگر

چند روز قبل خانمي با شوهرش در منطقه چیذر تهران با ماشین حمل مواد(مثل ماشینهای مخصوص حمل مرغ و گوشت) تصادف می کنند. راننده ماشین بزرگ که مقصر بوده به شوهرمی گوید یک میلیون تومان به شما می دهم ولی به پلیس اطلاع ندهید.اگر مبلغ خسارت کمتر از این شد بعد با من تماس بگیرید تا پس بگیرم و اگر هم بیشتر شد به شما پرداخت خواهم کرد. زن و شوهرش به موضوع مشکوک می شوند چون ظاهر راننده این قدر ثروتمند بنظر نمی رسید که یک میلیون تومان به آن ها بدهد (خسارت ماشین هم خیلی کمتر از این بوده).زنگ می زنند پلیس راهنماييرانندگی می اید و خلاصه مشکوک می شود از راننده می خواهند درب پشت را باز کند که راننده می گوید شما مجوز بازرسی ماشین من را ندارید اینها هم زنگ می زنند پلیس ١١٠ با مجوز می اید.خلاصه ماشین را باز می کنند و با جسد پوست کنده حدود ١٠٠٠ گربه مواجه می شوند. تا آن جايي كه خانم و شوهرش بعد می فهمند راننده اعتراف می کند که گربه ها را برای تهیه همبرگر به محلی می برند.

اطلاعيه
اداره استاندارد استان تهران اقدام به نمونه برداري 26 نمونه سوسيس و كالباس و همبرگر از
مراكز عرضه و فروشگاه ههاي زنجيره اي نموده و اين نمونه ها از نظر منشاء بافت گوشتي مورد آزمون قرار گرفت.

از بيست نمونه سوسيس و كالباس متأسفانه 18 مورد نامنطبق بوده اند و فقط سوسيس كوكتل 55 درصد كاله آمل و سوسيس آلماني 40 درصد پاكدام پارس منطبق بوده است همچنين از شش مورد همبرگر فقط يك مورد مردود بود و مابقي منطبق بودند و لذا توليد هبرگر ظاهراً وضعيت مناسب تري دارند.

موارد مردودي نشان مي دهد كه توليدكنندگان از چربي صفاقي( چربي موجود در دستگاه گوارش و
لابه لاي روده ها ) غضروف شفاف مربوط به دستگاه تنفسي و ريه ، عروق ، رگ و اعصاب و بافت پيوندي ( پوست رگ و پي و چربي ضايعات گوشتي) يعني بافت هايي خاص كه عضله نيستند و توليدكنندگان طبق استاندارد ملي مجاز به استفاده از اين بخش از لاشه دام درتوليد فرآورده هاي گوشتي نيستند استفاده شده است.

لذا اداره كل استاندارد از اين پس مقرر نموده به طور مداوم اين آزمايش خاص را بروي كليه فرآورده هاي گوشتي پخته و ناپخته انجام دهند تا طبق وظيفه قانوني خود سلامت و امنيت غذايي مردم در بحث فرآورده هاي گوشتي محافظت گردد.

اسامي ايشان كه توليد با استفاده از بافت هاي غير مجاز داشته اند:

1- كالباس خشك تيكه اي 60 درصد شام شام
2- كالباس خشك 60 درصد آندره
3- كالباس خشك 60 درصد مرواريد سفيد گلبرگ
4- كالباس خشك دانماركي 620 درصد سوليكو( كاله تهران)
5- كالباس خشك 60 درصد آركا
6- كالباس خشك مارتادلا 50 درصد آرشاك ( كيلا)
7- كالباس خشك 60 درصد صنوبر
8- كالباس ليوز 55 درصد دارا ( راجي)
9- سوسيس آلماني 40 درصد شوكا طعام
10-كوكتل گوشت سوليكو 55 درصد كاله تهران
11-سوسيس كوكتل 55 درصد شام شام
12-سوسيس آلماني 40 درصد گوشتيران
13-كوكتل 55 درصد مرواريد سفيد گلبرگ
14-كوكتل 60 درصد آرشاك ( كيلا)
15-سوسيس آلماني 40 درصد ماسيس
16-سوسيس آلماني 40 درصد آدلي
17-سوسيس آلماني 40 درصد صنوبر
18-همبرگر معمولي 60 درصد كابي آمل

روابط عمومي
اداره كل استاندارد و تحقيقات صنعتي
استان تهران
http://tabnak. ir/fa/pages/ ?cid=64555
:weirdsmiley:
:w00::w00::w00::w06::w06::w06::w47::w47::w39::w39::w37::w37:
 

zeinab68

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزيز ايقد مواد مواد ميزني بازار كارش چطوره؟


من سرامیک می خونم. که بازارش کارش حتی از یک سری گرایش هایه برق هم بهتره. بستگی داره کجا زندگی کنی. من سال سومم و الان تا حدودی تونستم کار پیدا کنم.فعلا نمی رم سره کار چون مدرک ندارم.
 

casper.0021

عضو جدید
کاربر ممتاز
چند روز قبل خانمي با شوهرش در منطقه چیذر تهران با ماشین حمل مواد(مثل ماشینهای مخصوص حمل مرغ و گوشت) تصادف می کنند. راننده ماشین بزرگ که مقصر بوده به شوهرمی گوید یک میلیون تومان به شما می دهم ولی به پلیس اطلاع ندهید.اگر مبلغ خسارت کمتر از این شد بعد با من تماس بگیرید تا پس بگیرم و اگر هم بیشتر شد به شما پرداخت خواهم کرد. زن و شوهرش به موضوع مشکوک می شوند چون ظاهر راننده این قدر ثروتمند بنظر نمی رسید که یک میلیون تومان به آن ها بدهد (خسارت ماشین هم خیلی کمتر از این بوده).زنگ می زنند پلیس راهنماييرانندگی می اید و خلاصه مشکوک می شود از راننده می خواهند درب پشت را باز کند که راننده می گوید شما مجوز بازرسی ماشین من را ندارید اینها هم زنگ می زنند پلیس ١١٠ با مجوز می اید.خلاصه ماشین را باز می کنند و با جسد پوست کنده حدود ١٠٠٠ گربه مواجه می شوند. تا آن جايي كه خانم و شوهرش بعد می فهمند راننده اعتراف می کند که گربه ها را برای تهیه همبرگر به محلی می برند.

اطلاعيه
اداره استاندارد استان تهران اقدام به نمونه برداري 26 نمونه سوسيس و كالباس و همبرگر از
مراكز عرضه و فروشگاه ههاي زنجيره اي نموده و اين نمونه ها از نظر منشاء بافت گوشتي مورد آزمون قرار گرفت.

از بيست نمونه سوسيس و كالباس متأسفانه 18 مورد نامنطبق بوده اند و فقط سوسيس كوكتل 55 درصد كاله آمل و سوسيس آلماني 40 درصد پاكدام پارس منطبق بوده است همچنين از شش مورد همبرگر فقط يك مورد مردود بود و مابقي منطبق بودند و لذا توليد هبرگر ظاهراً وضعيت مناسب تري دارند.

موارد مردودي نشان مي دهد كه توليدكنندگان از چربي صفاقي( چربي موجود در دستگاه گوارش و
لابه لاي روده ها ) غضروف شفاف مربوط به دستگاه تنفسي و ريه ، عروق ، رگ و اعصاب و بافت پيوندي ( پوست رگ و پي و چربي ضايعات گوشتي) يعني بافت هايي خاص كه عضله نيستند و توليدكنندگان طبق استاندارد ملي مجاز به استفاده از اين بخش از لاشه دام درتوليد فرآورده هاي گوشتي نيستند استفاده شده است.

لذا اداره كل استاندارد از اين پس مقرر نموده به طور مداوم اين آزمايش خاص را بروي كليه فرآورده هاي گوشتي پخته و ناپخته انجام دهند تا طبق وظيفه قانوني خود سلامت و امنيت غذايي مردم در بحث فرآورده هاي گوشتي محافظت گردد.

اسامي ايشان كه توليد با استفاده از بافت هاي غير مجاز داشته اند:

1- كالباس خشك تيكه اي 60 درصد شام شام
2- كالباس خشك 60 درصد آندره
3- كالباس خشك 60 درصد مرواريد سفيد گلبرگ
4- كالباس خشك دانماركي 620 درصد سوليكو( كاله تهران)
5- كالباس خشك 60 درصد آركا
6- كالباس خشك مارتادلا 50 درصد آرشاك ( كيلا)
7- كالباس خشك 60 درصد صنوبر
8- كالباس ليوز 55 درصد دارا ( راجي)
9- سوسيس آلماني 40 درصد شوكا طعام
10-كوكتل گوشت سوليكو 55 درصد كاله تهران
11-سوسيس كوكتل 55 درصد شام شام
12-سوسيس آلماني 40 درصد گوشتيران
13-كوكتل 55 درصد مرواريد سفيد گلبرگ
14-كوكتل 60 درصد آرشاك ( كيلا)
15-سوسيس آلماني 40 درصد ماسيس
16-سوسيس آلماني 40 درصد آدلي
17-سوسيس آلماني 40 درصد صنوبر
18-همبرگر معمولي 60 درصد كابي آمل

روابط عمومي
اداره كل استاندارد و تحقيقات صنعتي
استان تهران
http://tabnak. ir/fa/pages/ ?cid=64555
:weirdsmiley:
:w00::w00::w00::w06::w06::w06::w47::w47::w39::w39::w37::w37:
واااااااااااااااااااااااااااااااااای
من دیگه سوسیس و کالباس نمی خورم......!!:(:(:(
 

casper.0021

عضو جدید
کاربر ممتاز
خداییش میگم الان حتی تو ساختمان سازی هم واسه NDT به چندتا موادی نیاز دارن....!!!
حقوقشم خیلی خوبه...
سابقه کار هم نمی خواد فقط مدرک معتبر می خواد....
 

memol-mi2

عضو جدید
سلام به همه دوستان:gol:

همگی خوبید؟

وای چقدر دلم برای باشگاه تنگ شده بود:D
 

Mossit

عضو جدید
کاربر ممتاز
بازگشت

بازگشت

سلام
من برگشتم. یه مدت نبودم. روم سیاه. البته آمارش رو داشتم یه مدت هم سایت مسدود بود.
به هر حال خوشحالم که یه بار دیگه تو جمع صمیمی دوستان موادی هستم.
ضمنا فقط هم مواد.اون هم پاتوق گپ و گفتگو که هنوز هم تو قرار داد با خانم مرادیه.
 

reza_1364

مدیر بازنشسته
سلام
من برگشتم. یه مدت نبودم. روم سیاه. البته آمارش رو داشتم یه مدت هم سایت مسدود بود.
به هر حال خوشحالم که یه بار دیگه تو جمع صمیمی دوستان موادی هستم.
ضمنا فقط هم مواد.اون هم پاتوق گپ و گفتگو که هنوز هم تو قرار داد با خانم مرادیه.
خوش اومدی.........
 

zeinab68

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
من برگشتم. یه مدت نبودم. روم سیاه. البته آمارش رو داشتم یه مدت هم سایت مسدود بود.
به هر حال خوشحالم که یه بار دیگه تو جمع صمیمی دوستان موادی هستم.
ضمنا فقط هم مواد.اون هم پاتوق گپ و گفتگو که هنوز هم تو قرار داد با خانم مرادیه.


اون که 100%

سلام مهندس :w30:
 

Roozbeh69

عضو جدید
کاربر ممتاز
رمضان شهر عشق و عرفان است
رمضان بحر فيض و احسان است
رمــضــــان، مــاه عــتــرت و قــرآن
گــــاه تــــجديد عهد و پيمان است


:gol: ماه مهمانی خدا مبارک:gol:
 

salamichobaran

عضو جدید
فرهنگ کپی پیست :

فرهنگ کپی پیست :

[FONT=&quot]شاید یکی از تبعات رعایت نکردن کپی رایت در کشور ما به وجود آمدن فرهنگ کپی پیست باشد. [/FONT]
[FONT=&quot]اثر مهم این فرهنگ عادت به فکر نکردن است و این یعنی رکود و عقب ماندنگی ! و این یعنی عادت بر تکیه بر دانش دیگران و این یعنی برتری و سروری چشم آبی ها بر جهان سوم ![/FONT]
[FONT=&quot]به نظر شما برای مقابله با این فرهنگ چه میتوان کرد ؟
[/FONT]
[FONT=&quot]به پروژه های کوچک وبزرگی که در دانشگاه ها انجام میشود نگاهی بیاندازید ! به وبسایت ها و وبلاگ ها سرک بکشید ! به کتابهای ترجمه شده نگاه کنید ! به نظر شما فرهنگ ما چقدر بوی فرهنگ کپی پیست میدهد ؟!؟

بوقلمون
[/FONT]
 

Neverhood

عضو جدید
واقعا عقب ماندگی میاره !
بنظرتون راهکار مقابله با کپی پیست فقط اجرای طرح کپی نکردنه ؟!؟!
 
بالا