خب ...
خودم ميگم از كارآموزيم
شديدا فعالن.. آدم بيكار پيدا نميشه اونجا (جدي گفتما) .ساعت كاري مفيد فقط نيم ساعت ساعت غذا دارن و هميشه دان كار ميكنن...
جاش خيلي تميزه...
بع داز ورد به اونجا تيو يه پروژه خوردگي هم شروع به كار كرديم
(خيلي سخته فقط همين..)
دوست عزيز ايقد مواد مواد ميزني بازار كارش چطوره؟
یه موادی اگه کار بلد باشه همه جا جاشه...!!دوست عزيز ايقد مواد مواد ميزني بازار كارش چطوره؟
واااااااااااااااااااااااااااااااااایچند روز قبل خانمي با شوهرش در منطقه چیذر تهران با ماشین حمل مواد(مثل ماشینهای مخصوص حمل مرغ و گوشت) تصادف می کنند. راننده ماشین بزرگ که مقصر بوده به شوهرمی گوید یک میلیون تومان به شما می دهم ولی به پلیس اطلاع ندهید.اگر مبلغ خسارت کمتر از این شد بعد با من تماس بگیرید تا پس بگیرم و اگر هم بیشتر شد به شما پرداخت خواهم کرد. زن و شوهرش به موضوع مشکوک می شوند چون ظاهر راننده این قدر ثروتمند بنظر نمی رسید که یک میلیون تومان به آن ها بدهد (خسارت ماشین هم خیلی کمتر از این بوده).زنگ می زنند پلیس راهنماييرانندگی می اید و خلاصه مشکوک می شود از راننده می خواهند درب پشت را باز کند که راننده می گوید شما مجوز بازرسی ماشین من را ندارید اینها هم زنگ می زنند پلیس ١١٠ با مجوز می اید.خلاصه ماشین را باز می کنند و با جسد پوست کنده حدود ١٠٠٠ گربه مواجه می شوند. تا آن جايي كه خانم و شوهرش بعد می فهمند راننده اعتراف می کند که گربه ها را برای تهیه همبرگر به محلی می برند.
اطلاعيه
اداره استاندارد استان تهران اقدام به نمونه برداري 26 نمونه سوسيس و كالباس و همبرگر از
مراكز عرضه و فروشگاه ههاي زنجيره اي نموده و اين نمونه ها از نظر منشاء بافت گوشتي مورد آزمون قرار گرفت.
از بيست نمونه سوسيس و كالباس متأسفانه 18 مورد نامنطبق بوده اند و فقط سوسيس كوكتل 55 درصد كاله آمل و سوسيس آلماني 40 درصد پاكدام پارس منطبق بوده است همچنين از شش مورد همبرگر فقط يك مورد مردود بود و مابقي منطبق بودند و لذا توليد هبرگر ظاهراً وضعيت مناسب تري دارند.
موارد مردودي نشان مي دهد كه توليدكنندگان از چربي صفاقي( چربي موجود در دستگاه گوارش و
لابه لاي روده ها ) غضروف شفاف مربوط به دستگاه تنفسي و ريه ، عروق ، رگ و اعصاب و بافت پيوندي ( پوست رگ و پي و چربي ضايعات گوشتي) يعني بافت هايي خاص كه عضله نيستند و توليدكنندگان طبق استاندارد ملي مجاز به استفاده از اين بخش از لاشه دام درتوليد فرآورده هاي گوشتي نيستند استفاده شده است.
لذا اداره كل استاندارد از اين پس مقرر نموده به طور مداوم اين آزمايش خاص را بروي كليه فرآورده هاي گوشتي پخته و ناپخته انجام دهند تا طبق وظيفه قانوني خود سلامت و امنيت غذايي مردم در بحث فرآورده هاي گوشتي محافظت گردد.
اسامي ايشان كه توليد با استفاده از بافت هاي غير مجاز داشته اند:
1- كالباس خشك تيكه اي 60 درصد شام شام
2- كالباس خشك 60 درصد آندره
3- كالباس خشك 60 درصد مرواريد سفيد گلبرگ
4- كالباس خشك دانماركي 620 درصد سوليكو( كاله تهران)
5- كالباس خشك 60 درصد آركا
6- كالباس خشك مارتادلا 50 درصد آرشاك ( كيلا)
7- كالباس خشك 60 درصد صنوبر
8- كالباس ليوز 55 درصد دارا ( راجي)
9- سوسيس آلماني 40 درصد شوكا طعام
10-كوكتل گوشت سوليكو 55 درصد كاله تهران
11-سوسيس كوكتل 55 درصد شام شام
12-سوسيس آلماني 40 درصد گوشتيران
13-كوكتل 55 درصد مرواريد سفيد گلبرگ
14-كوكتل 60 درصد آرشاك ( كيلا)
15-سوسيس آلماني 40 درصد ماسيس
16-سوسيس آلماني 40 درصد آدلي
17-سوسيس آلماني 40 درصد صنوبر
18-همبرگر معمولي 60 درصد كابي آمل
روابط عمومي
اداره كل استاندارد و تحقيقات صنعتي
استان تهران
http://tabnak. ir/fa/pages/ ?cid=64555
یه موادی اگه کار بلد باشه همه جا جاشه...!!
من موندم اینهمه موادی تو تالارن چرا اینجا انقد سوتو کوره؟؟؟؟
اقا روزبه میای سلام میدی در میری ؟سلاممممممممممممممممممممممممممممم
سلام به همه دوستان
همگی خوبید؟
وای چقدر دلم برای باشگاه تنگ شده بود
خوش اومدی.........سلام
من برگشتم. یه مدت نبودم. روم سیاه. البته آمارش رو داشتم یه مدت هم سایت مسدود بود.
به هر حال خوشحالم که یه بار دیگه تو جمع صمیمی دوستان موادی هستم.
ضمنا فقط هم مواد.اون هم پاتوق گپ و گفتگو که هنوز هم تو قرار داد با خانم مرادیه.
سلام
من برگشتم. یه مدت نبودم. روم سیاه. البته آمارش رو داشتم یه مدت هم سایت مسدود بود.
به هر حال خوشحالم که یه بار دیگه تو جمع صمیمی دوستان موادی هستم.
ضمنا فقط هم مواد.اون هم پاتوق گپ و گفتگو که هنوز هم تو قرار داد با خانم مرادیه.
نه، آخه هیچکس هیچی نمیگفت......اقا روزبه میای سلام میدی در میری ؟