کــــــــــــــــــــــــ مــــــــــک
کــــــــــــــــــــــــ مــــــــــک
سلام
دوستان دست به دست هم بدیم به من کمک کنید که بدجوری کارم گیر کرده

من رفتم واسه کارآموزی یه کارخونه تهییه غذای آماده بعد این مهندسه چندتا سوال کرده باید حتما تا اخر هفته جواب بدم وگرنه به جای 240 ساعت یه هفته ای برگه رو امضا میزنه
جان من اگه کسی اطلاعات داره کمک کنه ایشالا عروسیش جبران کنم

1
_نقش ph و اسیدیته در زمان و دمای استریلیزاسیون (افزایش و کاهش هرکدام ) (( مقاله علمی جدید ))
2_N هگزان چیست >؟ روش تهییه ؟ کاربرد آن ؟
3_ تفاوت EP و PA ؟ ( این یکی رو تو عمرم نشنیده بودم )
4_چرا در هنگام ساخت یدید پتاسیم محلول با کاهش دما مواجه می شود
5_چه مواقعی در تعیین اندیس پراکسید از تیتراسیون 0.1 نرمال و چه زمانی از 0.01 نرمال تیوسولفات سدیم استفاده می کنیم
دستتون درد نکنه من خودمم می گردم ولی چشم امیدم به شماست
