ایا اسلام با علم منافات داره؟

mojtaba007

کاربر فعال
کاربر ممتاز
با دوست داشتیم عصری بحث میکردیم
دوستم متخصص پزشکی داره البته
میگفت تو قران تاکید کرده به هیچ عنوان نباید شراب خورد
ولی علم پزشکی ثابت کرده بعضی اوقات واجبه خورد
مثلا برای باز کردن لخته خون از رگ با عمل بالون بیمار باید حتما مشروب بخوره تا ریسک عمل بیایه پایین

یا در مورد خود ارضایی
که اثبات شده تو علم که کنترل شده اش برای بدن مفیده
برای کسانی که ازدواج نکردند

حالا نظر شما دوستان چیه؟
 

phalagh

مدیر بازنشسته
خب ميدونيد كه در قران اومده:
«یَسْئَلُونَكَ عَنِ الْخَمْرِ وَ الْمَیْسِرِ قُلْ فِیهِما إِثْمٌ كَبِیرٌ وَ مَنافِعُ لِلنَّاسِ وَ إِثْمُهُما أَكْبَرُ مِنْ نَفْعِهِما...
يعني:
درباره شراب و قمار از تو سؤال می كنند، بگو: در آن ها گناه بزرگی است و منافعی (از نظر مادی) برای مردم در بر دارد، ولی گناه آن ها از نفع شان بیشتر است.

خب تو اين آيه ميبينيم كه گفته شده نفع هايي هم داره اما ضررش بيشتر از نفعشه و به همين دليل شراب تحريم شده.
از طرفي ميشه براي اين جملتون مدرك مستدل از يه سايت و يا پزشك معتبر بياريد:
برای باز کردن لخته خون از رگ با عمل بالون بیمار باید حتما مشروب بخوره تا ریسک عمل بیایه پایین

آيتا مطمئنيد كه اگه اينكار رو كنه بعدا اثرات خيلي بدتري دامن گيرش نميشه؟
آيا همين كه قران منكر نفع خيلي كمش نشده خودش دليل بر اعجاز نيست؟
در پست بعدي مطالبي در مورد ضررهاي شراب قرار ميدم
 
آخرین ویرایش:

phalagh

مدیر بازنشسته
کی از گناهان کبیره از نظر دین اسلام خوردن مشروبات الکلی مییاشد که در این جا به برخی مضرت جسمانی مشروبات الکلی که با طب نوین به اثبات رسیده است اشاره می کنیم :
زیانهای الکل بر مغز و اعصاب :
اثر اصلی عمده و کوتاه مدت الکل بر سیستم اعصاب مرکزی است.


مصرف نوشابه های الکلی در ابتدا موجب نوعی آرامش و رها شدن کاذب و افراطی می گردد. ولی پس از مدتی اثرات واقعی آن از جمله : ناهماهنگی در حرکات عضلات، اختلال در تصمیم گیری آسیب اعمال حرکاتی و مهارتی کندی واکنش و فعالیتهای دماغی و فکری تشدید حالت تهاجمی و پرخاشگری درهم و برهم حرف زدن سوزش قلب پرحرفی دوتا دیدن اشیا و افراد و افزایش ادرار میباشد.
شایع ترین اختلال سیستم عصبی در الکلیسم مزمن آسیب قرنیه و اعصاب چشم است.
2- زیان های الکل بر استخوانها :
بررسی گروهی از پژوهشگران نشان داده است که مشروبات الکلی سبب ضعیف شدن و شکستگی استخوانها می شود و استخوانهای شکسته در طولانی مدت به سختی درمان خواهند شد.
پزشکان می گویند مصرف مشروبات الکلی سبب ضعیف شدن و شکستگی استخوانها میشود و استخوانهای شکسته در طولانی مدت به سختی درمان خواهند شد.
پزشکان می گویند مصرف مشروبات الکلی به تدریج مانع کار بافتهای استخوان ساز میشود و در ظی چند سال استخوانها صدمه می بینند و همچنین مصرف این مشروبات سبب کشیدگی تاندونها می گردد.
کلیه :
یکی از اطبا معروف انگلیس می گوید : اشخاصی که مبتلا به امراض کلیه می شوند 5/87درصد آن به واسطه مشروبات الکلی است. مشروبات الکلی میزان ادرار را زیاد کرده و سبب تورم بعضی اعضا چون شکم و پاها و پلک های چشم می گردد.
گردن :
در اثر استعمال الکل و مخصوصا آب جو گاهی پی گردن زیاد و محتاج به عمل جراحی میگردد.
تاثیر مشروبات الکلی بر کبد :
کسانی که به طور مزمن الکل مصرف می کنند در معرض خطر بالای نارسایی کلیه و کبد هستند moonshine می تواند برای کلیع شما بسیار مضر باشد زیرا حاوی سرب است و این عنصر برای کلیه ها مسمومیت زاست.
از کارهای مهم کبد تجزیه و خنثی کردن سمومی است که به داخل آن راه پیدا میکند اما متاسفانه در برابر سم الکل اثری ندارد و این الکل است که قدرت تحریک خود را روی کبد نیز اعمال می کند.
تاثیر مشروبات الکلی بر گردش خون : متخصصان می گویند الکل به همان شکل خالص، بدون آنکه تغییر ماهیت دهد وارد خون می شود و دستگاه گردش خون در معرض آسیب آن قرار می گیرد. گلبول های سفید خون را که به منزله سربازان مدافع بدن در مقابل میک روب ها نابود می باشند را از بین می برند و هموگلوبین خون را که محتوای آهن می باشد نابود و بدن را دچار کم خونی عجیبی مینماید.
مشروبات الکلی باعث اختلال در هضم غذا :
الکل مواد غذایی را سفت و سخت می سازد چنانچه اگر گوشتی را در مقداری الکل بیاندازیم مانند چرم میشود و در این حالت معلوم است که چه به سر معده می آید به علاوه الکل شیرهای معده را کم و نامرتب و فاسد می سازد و اجازه نمی دهد روی غذا تاثیر کند و غذای هضم نشده سربار معده میماند همچنین الکل اشتها را ازبین می برد.
مشروبات الکلی عامل جنون است، آمار دقیق تیمارستان ها نشان می دهد که تکثر دیوانگان کسانی هستند که سالهای دراز عمر خود را با میخوارگی و مستی بسر برده اند به موجب یک آمار در یک خانواده در آمریکا هفت نفرشان ابله و احمق بودند که پدر و مادرشان الکلی بوده اند.
دکتر پارکر که یکی از دکترهای مشهور نیویورک به شمار می رود گفته است که نصف حوادث دیوانگی و سفاهت به واسطه مشروبات است.

طبق آماری که در سال 1902 میلادی در انگلستان گرفته شده بود افرادی که در اثر خوردن مشروبات الکلی مبتلا به جنون و دیوانگی گردیده اند به این ترتیب است :
2249 نفر مرد و 976 نفر زن.
طبق تحقیقات در انگلستان دانشمندانبه این نتیجه رسیده اند که تقریبا 95 درصد از دیوانگی افراد جامعه در انگلیس به علت اعتیاد به الکل است. (البته ذکر این نکته به جاست که در دین مبین اسلام حتی خوردن یک جرعه شراب هم حرام میباشد)
اما رضا (علیه السلام)فرمودند : خدای عزوجل شراب را حرام فرمود : زیرا شراب تباهی می آورد، عقل شرابخواران را دگر گون می سازد و آنان را به انکار خداوند عزوجل و دروغ و تهمت بستن به او و پیامبرش وا می دارد و دیگر اعمالی چون تبهکاری و قتل که از شرابخواران سر می زند.
ضررهای مشروب بر سایر اعضا :
مشروب نه تنها دستگاه گردش خون بلکه تمام اعضا بدن را به افت الکل دچار می کند و شراب خوار را به سو هاضمه ، تشنج معده، شکم درد، و استفراغ و آسیب معده و ضایعات نوسوج مغزی و ناراحتی های قلبی از جمله اریتمی و تاکیکاردی، گرفتار می کند. پزوهشگران می گویند مصرف زیاد الکل موجب فلج شدن فعالیتهای مغزی و دستگاه تنفس و در نتیجه مرگ می گردد.
مضرات مشروب بر نوزاد و جنین
امروزه آمار نشان می دهد مرگ کودکانی که والدین آنها مشروبات الکلی می نوشند بیشتر از سایر کودکان است که بر اثر سایر امراض از بین می روند و اطفالی که از پدران شراب خوار به وجود می آیند غالبا ضعیف علیل و غالبا به تشنج های شدید مبتلایند و قدرت دفاعی آنها در مبارزه با مشکلات زندگی ناچیز است و در برابر عفونت های مختلف بسیار حساسند، نقص بدنی انحراف ستون فقرات کر و لالی عوارض ناشی از غده تیروئید و همچنین ضایعات مغزی مانند عقب ماندگی رشد نکردن ماهیچه ها دیوانگی های حاد و غیره در آنان فراوان دیده می شود.

قال رسول الله (ص ): الخمر ام الخبائب (21)

مردى به على (ع ) گفت به نظر شما معصیت شراب خورى از زنا و دزدى بیشتر است ؟ فرمود آرى ، زیرا زناکار ممکن است به همین گناه اکتفا کند، خود را بگناه دیگر آلوده نسازد ولى شراب خوار با آنکه به یک گناه آلوده شده به گناهان دیگرى نیز مانند زنا، دزدى ، آدم کشى و ترک نماز.... آلوده خواهد شد.
قیل لامیر المومنین (ع ) انک تزعم ان شرب الخمر اشد من الزنا و السرقة ؟ فقال (ع ) نعم ، ان صاحب الزنا لعله لا یعدوه الى غیره و ان شارب الخمر اذا شرب الخمر زنى و سرق و قتل النفس التى حرم الله عزوجل و ترک الصلوة (22)
زیانهاى شراب منحصر به جنبه هاى بهداشتى نیست بلکه از جنبه هاى معنوى و اجتماعى قابل توجه است .
مردى از امام پنجم (ع ) علت حرام شدن شراب را سؤ ال مى کرد. آنحضرت اینطور فرمودند:
ان مدمن الخمر کعابد و ثن و یورثه الارتعاش ، و یهدم مروءته ، و تحمله على التجسر على المحارم ، منسفک الدماء و رکوب الزنا، حتى لایومن اذا سکر ان یثبت على حرمه ، وهو لا یعقل ذلک ، و الخمر لا تزید شاربها الا کل شر(23)
دائم الخمر مانند بت پرست است شراب برایش رعشه بدن پدید مى آورد، مردانگى و انصاف و مروتش را نابود مى کند تشراب است که که شراب خوار را وادار بر جسارت بر نزدیکان و اقوام و خویشان و خون ریزى و زنا مینماید حتى از زناى با محارم ایمن نمى تواند بود او پس از مستى این کار را بى توجه انجام مى دهد و خلاصه شراب وادار کننده به هر نوع شر و اعمال ضد انسانى است .
در این روایت به یک قسمت از ضررهاى الک از نظر جنبه هاى جسمانى ، اخلاقى ، و اجتماعى تصریح شده است دانشمندان تعداد امراضى را که عامل اصلى آنها شراب و عرق است تقریبا 11 نوع شمرده اند.
1 - امراض معدى :
الف - ((گاستریت )) ساده و مزمن که بالاخره به ضعف و نابودى قوا منجر مى شود.
ب - ((فلگمن معده ))
ج - ((انتتریت )) سخت و اغلب ((اسفلگیت )) دل دردهاى مختلف و درد معده که بیشتر در وقت اعتیاد به وقوع مى رسد و درد دل هاى دایمى اثر دیگر آن در معده اتساع معدى است که گاهى چنان این عضو را بزرگ مى کند که مانند کیسه اى شده و پنج برابر موقع عادى گنجایش پیدا میکند یعنى ممکن است ده تا 12 لیتر آب بیشتر جا بگیرد.
بطور کلى الکل باعث التهاب جهاز هاضمه مى شود، در روده ها نیز تاءثیر سخت نمود، باعث خراشیدگى جدار آنها، و دفع خون ، و ضعیف ساختن قوا میشود، و بالاخره اسهال سخت تولید مى کند، و گاهى نیز یبوست مى آورد در اثر استعمال نوشابه ((قولون )) (روده بزرگ ) لطمه دیده ، یبوست و لینت پشت سر هم به وجود مى آورد.
الکل زبان را ضخیم و سخت مى کند و سلولهاى مخصوص ذائقه را ضعیف و بالاخره محو مى نماید، بطوریکه شخص دائم الخمر دیگر طعم غذاها را درست حس نمى کند، و این خود یکى از علل بى اشتهایى در شخص الکى مى باشد و بیشتر از همه باعث خرابى دستگاه هاضمه مى شود.
الکل ، شیره هاى دهان (بزاق ) و شیره هاى معدى و سایر شیره هاى بدن را کم کرده از بین مى برد.
2 - امراض دستگاه تنفس :
الکل از بزرگترین علل ابتلاى به مرض سل ، مى باشد ریه ها در اثر الکل تورم یافته ؛ لکه هاى بنفش یا سفیدى روى آنها ظاهر مى گردد، و لخته هاى خون در خلط شرابخوار ظاهر میشود که نتیجه خرابى ریه است ، شرابخوار هر صبح در رختخواب مدتى سرفه مى کند خود مى اندازد و گاهى لخته هاى خون یا صفراء به حال تهوع از دهانش بیرون مى آید و بدون استثنا در اشخاص الکلى عمل تنفس سخت و پر زحمت است .
3 - گردش خون :
در اثر شراب مواد اصلى خون از جمله فیبرین و گلبولهاى قرمز و غیره خیلى کم شده و از دست رفته ، مایع خون ، آهکى و خراب شده است ، چون خون فاسد شود کلیه بدن دچار اختلال و کم غذایى و ضعف مى گردد، گلبولهاى سرخ و سفید را از بین برده شخص را آماده براى سکته مى نماید.
هر نوع نوشابه الکلى ؛ از جمله آبجون ، رگها را سخت و شکننده مى کند و مرونت یا ارتجاع آنها را از دست مى دهد و موجب مى شود در در اثر جزئى فشار مانند عصبانیت ، کار زیاد، سرما، یا گرماى فوق العاده پاره شده و سکته ناقص یا کامل بوجود آورد؛ عروق در اثر الکل ، تصلب و شریان ، تکلس پیدا مى کند.
4 - امراض قلب :
در نتیجه خرابى خون ، عمل قلب مختل شده کم کم چربى و پیه دور آنرا مى گیرد، و آن را سنگین و بزرگ مى کند، و چون قلب در حین ضربان ، با قوت حرکت مى کند سنگینى مزبور موجب کندى حرکت و نامرتبى مى گردد، و روى این اصل نبض اشخاص الکلى ، آهسته و نامرتب مى زند.
5 - بیماریهاى عصبى :
الکل وضع اعصاب را فلج مى سازد اعصاب آخذ، و محرکه ضعیف شده ، فلج و رعشه پیدا مى کند، در تمام بدن حالت خارشى به وجود مى آید و الکى بدون سبب احساس حرارت مى کند، بدنش مخصوصا دستها و سر، مى لرزد سخنش نامفهوم و بى معنى مى شود، و علائم روحى ، عصبانیت ، حالت قیافه حیوانى ، ترس و سردرد، در او به وجود مى آید.
در اثر ضعیف شدن اعصاب ، در معرض برخى امراض عصبى ، واقع مى شود، و راه براى سکته و خونریزى باز مى گردد.
الکل در اثر داخل کردن ((اسید اوریک )) در خون تولید درد اعصاب و رماتیسم مى کند.
 

phalagh

مدیر بازنشسته
بدن انسان به یک سی‌سی الکل هم نیاز ندارد

وی افزود:«مصرف مشروبات الکلی برای پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی یکی از باورهای غلطی است که در کشورهای اروپایی و امریکا رواج دارد.»

استاد دانشگاهعلوم پزشکی شهید بهشتی با تاکید براینکه مشروبات الکلی هیچ نقشی ازپیشگیری از بیماری‌های قلبی و عروقی ندارد و بلکه عاملی برای ابتلا به اینبیماری‌هاست، گفت:« مصرف بالای مشروبات الکلی و در دراز مدت به بافت کبدآسیب و باعث ایجاد کبد چرب و حتی از کار افتادگی این عضو حیاتی بدنمی‌شود.»

دکتر مسعود کیمیاگر در گفتگو با سلامت‌نیوز در خصوص میزانالکل مورد نیاز بدن، اظهار داشت:«بدن انسان حتی به یک سی‌سی‌ الکل هم نیازندارد و القای این مطلب به جوانان از سوی برخی افراد که بدن نیاز روزانهبه الکل دارد سرپوشی برای مصرف مشروبات الکلی و آبجو است.»

ویافزود:«مصرف مشروبات الکلی برای پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی یکی ازباورهای غلطی است که در کشورهای اروپایی و امریکا رواج دارد.»

اینمتخصص تغذیه تصریح کرد:«وجود ترکیبات رنگی وآنتی اکسیدان موجود در مشروباتالکلی باعث چنین باوری شده است در حالی که مصرف آن در دراز مدت می‌تواندبه بیماری‌های قلبی منجر شود.»

کیمیاگر گفت:«مصرف معتدل و کممشروبات الکلی اثرات جسمانی و فزیولوژیک ندارد ولی باعث وابستگی فکری ورفتار غیر طبیعی در افراد می‌شود .»

این استاد دانشگاه ادامهداد:«با مصرف مشروبات الکلی فرد در قبال رفتار و گفتار خود اراده‌ای نداردو امکان بروزهر نوع رفتار ناشایست و خلاف عرف جامعه وجود دارد.»

اینمتخصص تغذیه اظهار داشت:«مصرف بالای مشروبات الکلی و در دراز مدت به بافتکبد آسیب و باعث ایجاد کبد چرب و حتی از کار افتادگی این عضو حیاتی بدنمی‌شود.»

کیمیاگر تصریح کرد:«همچنین مصرف مشروبات الکلی با تحریک معده، دستگاه گوارش را آسیب پذیر و عمل هضم را مشکل مواجه می‌کند.»
 

shahriar_18

عضو جدید
در مورد مطلبی که فرمودید باید عرض کنم که تمامی احکام از یک حدودی برخوردار هستش اون هم حفظ جان و سلامتی مومن هستش. هر وقت حتی خوردن گوشت مرده برای حفظ حیات مسلم تنها راه نجات باشه مانعی از نظر شرعی نداره
 

mojtaba007

کاربر فعال
کاربر ممتاز
از طرفي ميشه براي اين جملتون مدرك مستدل از يه سايت و يا پزشك معتبر بياريد:
[/SIZE][/SIZE]برای باز کردن لخته خون از رگ با عمل بالون بیمار باید حتما مشروب بخوره تا ریسک عمل بیایه پایین

آيتا مطمئنيد كه اگه اينكار رو كنه بعدا اثرات خيلي بدتري دامن گيرش نميشه؟
آيا همين كه قران منكر نفع خيلي كمش نشده خودش دليل بر اعجاز نيست؟
در پست بعدي مطالبي در مورد ضررهاي شراب قرار ميدم

ببینید عمل بالون برای زمانی که هم رگ گرفته و هم جای خطرناکی گرفته مثلا نزدیک دریچه قلب
و اگه رگ باز نشه ایست قلبی به همراه داره
و اگر موقع عمل بالون به خاطر درد زیادی که داره بیمار فشارش بیایه پایین خطرناک میشه
میگن زیاد مشروبات بخوره بیمار تا دردش کمتر بشه

در مورد خود ارضایی چی؟
 

phalagh

مدیر بازنشسته


ببینید عمل بالون برای زمانی که هم رگ گرفته و هم جای خطرناکی گرفته مثلا نزدیک دریچه قلب
و اگه رگ باز نشه ایست قلبی به همراه داره
و اگر موقع عمل بالون به خاطر درد زیادی که داره بیمار فشارش بیایه پایین خطرناک میشه
میگن زیاد مشروبات بخوره بیمار تا دردش کمتر بشه

در مورد خود ارضایی چی؟
من كاري به عمل بالون ندارم. ميگم براي اون حرفتون كه ميگيد حتما بايد مشروب بخوره مدرك پزشكي مستدل بياريد
يعني الان تو ايرن عمل بالون انجام نميشه؟ يا انجا ميشه و بيمارا مشروب ميخورن؟ يا نميخورن و ميميرن؟
در مورد خود اراضائي هم شما مطلب علميتون رو بزاريد تا منم بزارم.
باشه؟
 

kazimoto

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر میاد که احکام اسلام از نظر پزشکی مطابق باشند. ولی خیلی از احکام اسلامی ازنظر روانشناسی و جامعه شناسی کاملا نا سالم و اسیب رساننده هستند . دلیلشم اینه که روحیات انسان فرق میکنه ولی جسمش تغییر نمیکنه. یک حکمی در 1400 سال پیش شاید خیلی با حال بود ولی الان کاملا مضره.
مثل سنگسار
پایین بودن سن تکلیف برای دختران
نصف بودن ارثیه زنان
صیغه
و خیلی چیزای دیگه. دوستانی که میخواند این مسائل رو توجیه کنند همیشه بر میگردند به احادیث گذشته و میگن فلا ن امام اینو گفت ولی هیچگاه نمیان اسیب شناسی بکنند تا مضرات این احکام رو در عصر کنونی درک کنند.

شاد باشید
 

newshaaa

عضو جدید
در مورد مطلبی که گذاشتین
اول اینکه مطلبتون به دلیل اینکه تخصص ندارین پایه ی علمی نداره
علم پزشکی هم به شما اجازه نمیده بر اساس تجربیات شخصی یا برداشت غیر واقع به نتیجه یا قانون خاصی برسین
اما صرف نظر از اشتباهتون راجع به تاثیر الکل روی جراحی های مربوط به قلب
کاملا معتقدم که علم پزشکی گاهی نوشیدنی های الکلی رو که در اسلام کاملا نفی شده مفید یا به ندرت لازم میدونه
در مورد خودارضایی هم همین طور
در حال حاضر بررسی کارشناسان ومحققان شاخه های مختلف پزشکی از جمله روان شناسی یا اورولوژی نتیجه ای بعضا کاملا متضاد با باورهای کنونی موجود در مذهب داره
 

shahriar_18

عضو جدید
میگن شراب برای بعضی بیماریهای روحی مفیده


عجب گیری دادی به شراب!!!!!!!!!!!!!!!!
بحث اسلام نیست تمامی مذاهب و در واقع تمامی مرام ها یک اصولی دارن، حتی یوگا هم با مشروب مخالف هستش. اگر ما با اسلام یا هر هر مذهب دیگه به آرامش رسیدیم خیلی راحت با موانع اون کنار میایم امّا اگر از بچگی بدون اینکه بفهمیم یکسری کارها رو انجام دادیم و اسممون هم گذاشتن بچه مسلمون بدون اینکه حتی یک لحظه هم فکر کنیم که اصلاً من می خوام مسلمون باشم یا نه یا اصلاً اسلام چی هست اینجوری می شه که فقط موانع رو می بینیم
 

shahriar_18

عضو جدید
به نظر میاد که احکام اسلام از نظر پزشکی مطابق باشند. ولی خیلی از احکام اسلامی ازنظر روانشناسی و جامعه شناسی کاملا نا سالم و اسیب رساننده هستند . دلیلشم اینه که روحیات انسان فرق میکنه ولی جسمش تغییر نمیکنه. یک حکمی در 1400 سال پیش شاید خیلی با حال بود ولی الان کاملا مضره.
مثل سنگسار
پایین بودن سن تکلیف برای دختران
نصف بودن ارثیه زنان
صیغه
و خیلی چیزای دیگه. دوستانی که میخواند این مسائل رو توجیه کنند همیشه بر میگردند به احادیث گذشته و میگن فلا ن امام اینو گفت ولی هیچگاه نمیان اسیب شناسی بکنند تا مضرات این احکام رو در عصر کنونی درک کنند.

شاد باشید
سلام رفیق
من بحث های شما رو در مورد احکام اسلام که در یک تاپیک دیگه هم بود خوندم اونجا بهتون جواب ندادم چون دیدم بحث کاملاً غیر اصولی هستش و فقط یه کپی برداری از یک مقاله هستش

برای اینکه بدونید می گم: احکام 2 دسته هستند یا تشریعی یا امضایی:
احکام تشریعی: احکامی که سابقه نداشتن ولی بعد از رسالت پیامبر ایجاد شدن مثل نماز و روزه
احکام امضایی: دستوراتی که قبل از رسالت پیامبر وجود داشتن و بعد از رسالت ایشون هم یا تایید شدن یا حکمی از جهت رد اونها به دست نیامده مثل ماههای حرام و نصف بودن ارث بانوان که هیچ ریشه ایی نتونستن براشون پیدا کنن
( اگر اطلاعات بیشتر خواستید به کتاب مبانی استنباط حقوق اسلامی نوشته دکتر محمدی انتشارات دانشگاه تهران مراجعه کنید)
خیلی از مسایلی که ما می بینیم مربوط به اسلام نیست و مربوط به قوم عرب میشه!!!!
در مورد صیغه گفتین باز هم باید به عرض برسونم که صیغه فقط در مذهب شیعه وجود داره و در دیگر مذاهب اسلام ما با صیغه مواجه نیستیم(مقدمه حقوق خانواده دکتر امامی انتشارات میزان)
امّا در مورد احکام جزایی مثل سنگسار که فرمودید( من به شخصه با این حکم مخالف هستم) از اونجایی که در ایران اصولاً همه در همه موارد متخصص هستن و همه به صورت کارشناسی در مورد همه چیز نظر می دن با احکام اسلام و به خصوص احکام جزایی آشنایی خیلی کمی داریم( علت این رو باید در یک زمان دیگه بحث کنیم) و معمولاً فقط در حد شرایط اجرای حکم که مثلاًباید سنگ ریزه باشه می دونیم امّا از خیلی از مسایلی که قبل از وارد شدن به احکام باید اول با آنها آشنایی جزیی داشته باشیم بعد بریم سراغ اصل مطلب که حکم اصلی هستش ولی اصولاً هیچ کس با اونها آشنایی نداره مثل قاعده ی قبح عقاب بلا بیان، قاعده درا ، قاعده ی اکراه ، قاعده ی حرمت اعانت بر اثم و......
بدبختی اینجاست که ما فقط با یک پوسته از اسلام آشنایی داریم ولا غیر
و ای کاش ما همین احکام که به نطر شما با روحیات بشر قرن 21 سازگار نیست رو اجرا می کردیم
می دونم که یک سری از احکام ما تند هستن اما همین احکام که در عربستان اجرا میشن ببنید چه کرده ( تعداد سرقتهای گزارش شده در عربستان در 5 سال فقط 3 مورد بوده!!!)
در مورد آسیب شناسی هم کاملاً با شما موافقم هیچ دارویی نیست که در تمامی جوامع درست عمل کنه
 

Similar threads

بالا