آشپـزخـانه نرگس313 و مبـارک

**mobarak**

عضو جدید
مرغ کنتاکی با مخلفات

مرغ کنتاکی با مخلفات


مواد لازم:
مرغ درشت=یک عدد
زعفران آبکرده=به مقدار دلخواه
نمک و فلفل=به میزان لازم
قارچ=200 گرم
پیاز درشت=یک عدد
گوجه بزرگ=3 عدد
فلفل دلمه ای =یک عدد
روغن مایع =2 قاشق غذاخوری
آبلیمو =یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
مرغ را تمیز می شوئیم اما پوست آنرا نمی کنیم چون هم مرغ خشک نمی شود وهم بعد از پخت ظاهر خوبی پیدا می کند سپس تمام سطح مرغ را زعفران می مالیم و چند ساعت در یخچال قرار می دهیم. قارچ و پیاز و فلفل دلمه و گوجه فرنگی ها را بصورت چهارگوش ریز خرد میکنیم. در کمی روغن با حرارت زیاد تفت می دهیم تا آب نیاندازد و در صورت تمایل مقدارکمی رب گوجه فرنگی هم اضافه کرده و با سایر مواد تفت می دهیم.
وقتی تقریبا موادمان پخته شد مقدار کمی هم از زعفران و تمام آبلیمو را به مواد افزوده و از روی حرارت برمی داریم. مقداری از موادمان را در شکم مرغ می ریزیم و شکمش را با نخ می دوزیم سپس سیخ جوجه گردان فر را برمیداریم و درمرغ فرو می کنیم بطوریکه وزن مرغ در همه جهات یکنواخت باشد. سپس پاهای مرغ را با نخ به هم می بندیم. و بالهایش را هم از پشت با نخ به هم می بندیم و در فر قرار می دهیم. زیر مرغ ظرف پیرکسی را که کمی آب در آن ریخته ایم قرار می دهیم تا هم مرغ خشک نشود و هم آبش در این ظرف بچکد. گریل فر را روشن کرده و می گذاریم تا در حدود 2 تا 3 ساعت مرغ بچرخد و روی آن کاملاً طلایی شود. سپس مرغ از جوجه گردان درآورده و در ظرف پیرکس قرار میدهیم و روی ظرف را با فویل می پوشانیم و در فر قرار می دهیم و شعله پائین فر را روشن کرده و میگذاریم تقریباً یکساعت در فر بماند سپس آنرا درآورده و باقیمانده مخلوط قارچ و پیاز را دور مرغ می ریزیم و مجددا در فر بمدت نیم ساعت قرار می دهیم. در آخر آب مرغ باید به اندازه نصف استکان یا کمتر باشد. سپس مرغ را در ظرف دلخواه قرار داده و مخلوط قارچ و آب مرغ را دورش می ریزیم.

 

**mobarak**

عضو جدید

مواد لازم:
شیر کم چرب=1 لیوان
نسکافه= یک قاشق مربا خوری
یخ=5 قطعه
شکر= کمی
طرز تهیه:
1.شیر و نسکافه و شکر را با تکه های یخ در مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید .
2.حال آنرا درون یک لیوان بلند بریزید . با یک نی نوشیدنی رنگی زیبا و کمی ترافل آنرا تزیین کنید .
 

**mobarak**

عضو جدید
سوپ قارچ و مرغ

سوپ قارچ و مرغ


مواد لازم:
قارچ= 300گرم
بال و گردن مرغ= حدود 300 گرم
پیاز سرخ شده= نصف قاشق غذاخوری
هویج= 2عدد
نخود فرنگی= 50 گرم
فلفل دلمه ای خرد شده= یک قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده= یک قاشق غذاخوری
آرد گندم= سه قاشق غذاخوری
کره= 50 گرم
شیر= یک لیوان بزرگ
خامه= 3 تا 4 قاشق غذاخوری
پودر سیر= 4/1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل= به میزان کافی
طرز تهیه:
ابتدا قارچها را بشوئید و بصورت عمودی خرد کنید و در مقدار کمی روغن سرخ نمائید. بال و گردن مرغ را با پیاز سرخ شده و هویج که قبلاً شسته و خرد کرده اید و نخود فرنگی و فلفل دلمه ای و کمی نمک ودر صورت تمایل کمی زردچوبه تفت دهید و با یک استکان آب بگذارید بپزد تا آبش به اندازه 3 یا 4 قاشق غذاخوری شود . سپس آرد را با کره کمی تفت دهید و نمک و فلفل را بیافزائید و شیر را کم کم اضافه نمائید تا آرد گلوله نشود، و مرتب بهم بزنید. استخوانهای مرغ را جدا نموده و با آب و ومخلفات آن به مخلوط آرداضافه نمائید. قارچ سرخ شده را نیز به سوپ اضافه نمائید. و مرتب سوپ را بهم بزنید در آخر پودر سیر را اضافه نموده و در صورتیکه غلظت سوپ مورد پسندتان بود جعفری را بیافزائید وگرنه اجازه دهید سوپ بیشتر بپزد تا غلیظ شود. سپس سوپ را از روی حرارت بردارید و خامه را به آن بیافزائید.
توجه: این سوپ بسیار لذیذ است و در صورتیکه مرغ و نخود فرنگی و فلفل سبز را نیز حذف نمائید باز هم بسیار خوشمزه خواهد بود و در زمان بسیار کمی نیز حاضر می شود.

 

**mobarak**

عضو جدید

مواد لازم :
قارچ 250 گرم
تخم مرغ 5 عدد
آرد یک قاشق سوپخوری
پیاز داغ 2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا قارچ را با حرارت بالا به همراه یک قاشق سوپخوری آب لیمو تفت می دهیم
در یک ظرف تخم مرغ ها را کامل به هم میزنیم تا کف کند بعد ارد گندم و نمک وفلفل را اضافه می کنیم پیاز داغ را به همرا قارچ سرخ شده به موادمان اضافه می کنیم و کاملا مخلوط می کنیم. در تابه روغن را داغ کرده و موادمان را داخل آن می ریزیم پس از سرخ شدن یک طف بر میگردانیم تا طرف دیگر کوکو نیز سرخ شود

 

**mobarak**

عضو جدید
خورشت گل کلم

خورشت گل کلم


مواد لازم:
گوشت ماهیچه یا سردست=500 گرم بدون استخوان یا 750 گرم با استخوان
پیاز سرخ کرده=3 قاشق سوپخوری
گل کلم متوسط=1 عدد(در حدود یک کیلو گرم)
آبلیمو=3 تا 4 قاشق سوپخوری
شکر=1 تا 2 قاشق سوپخوری
زعفران سائیده=1 قاشق چاشخوری(یا رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپخوری)
نمک و فلفل=بقدر کافی


طرز تهیه:
گوشت را به قطعات کوچک به اندازه یک گردو خرد کرده،می شوئیم؛سپس آن را با پیاز سرخ کرده، در ظرف مناسبی می ریزیم و در ظرف را بسته روی حرارت ملایم قرار می دهیم. گاهی آنرا بهم می زنیم تا آب گوشت کشیده شود. 2 لیوان آب داخل گوشت ریخته، صبر می کنیم تا گوشت بپزد. در صورتی که آب گوشت کشیده شد و به اندازه کافی پخته نشد،به آن کمی آب گرم اضافه می نماییم. شکر و آبلیمو و زعفران حل شده در آب جوش و یا رب گوجه فرنگی و قدری نمک و فلفل به گوشت می زنیم. گلهای کلم را به قطعات کوچک و به اندازه یک گردو خرد می کنیم. بعد آنها را شسته،داخل گوشت می ریزیم و بهم می زنیم. در ظرف را می گذاریم تا گلهای کلم با حرارت ملایم بپزد. چاشنی و نمک آن را چشیده،اندازه می کنیم. یعنی هر کش مطابق میل خود می تواند این خورش را ترش و شیرین کند؛و آبلیمو و شکر آن را کم و زیاد نماید. خورش بعد از پختن نباید زیاد آب داشته باشد و کلمها زیاد پخته و له شوند.
 

**mobarak**

عضو جدید
خورشت کرفس

خورشت کرفس


مواد لازم :
روغن مایع= 100 گرم
پیاز= یک عدد (150 گرم)
گوشت گوسفند= 350 گرم
زردچوبه= 1 قاشق چایخوری
فلفل= 2/1 قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی= 1 قاشق چایخوری
چاشنی خورشت مگی= یک بسته
آب= یک لیتر
کرفس پاک کرده= 450 گرم
سبزی (نعناع، جعفری و برگ کرفس)=150 گرم
نمک= 1 قاشق چایخوری
آبغوره= 2/1 پیمانه (70 میلی لیتر)
طرز تهیه:
1 روغن را حرارت داده و پیاز ریز خرد شده را در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
2 گوشت را به قطعات متوسط برش داده و با پیاز 5 دقیقه تف دهید.
3 زردچوبه، فلفل و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.
4 چاشنی خورشت مگی را اضافه کنید.
5 آب را افزوده و 2-1 ساعت حرارت دهید.
6 کرفس را شسته و به قطعات بزرگ برش دهید.
7 سبزی را شسته، آبکش کرده و به قطعات بسیار ریز خرد کنید.
8 کرفس و سبزی را در روغن 6-5 دقیقه تفت دهید و به بقیه مواد اضافه کنید.
9 خورشت را بچشید و در صورت نیاز نمک اضافه کنید.
10 آبغوره را اضافه کنید.
11 اجازه دهید خورشت بجوشد تا به خوبی جا بیافتد.
 

**mobarak**

عضو جدید
طرز تهیه کیک کارامل(تقدیم به اکسیر)

طرز تهیه کیک کارامل(تقدیم به اکسیر)


مواد لازم:
مواد زير:
شكر=2/1 ليوان
مواد كارامل:
تخم مرغ=5 عدد
شير تازه=2 و 2/1 ليوان
وانيل=1 قاشق غذاخوري
مواد كيك:
تخم مرغ=2 عدد
روغن=2/1 ليوان
پودر شكر=1 ليوان
شير خشك نيدو=2 قاشق غذاخوري
بيكينگ پودر=1 قاشق غذاخوري
وانيل=1 قاشق چايخوري
آرد سفيد=1 ليوان
طرز تهيه:
1. ابتدا 2/1 ليوان شكر را در ماهيتابه اي ريخته روي حرارت ملايم بگذاريد تا ذوب شود. در حين ذوب شدن شكر را با قاشق چوبي هم بزنيد تا سفت نشود. بگذاريد شكر روي حرارت بماند تا رنگ آن به قهوه اي تغيير كنيد. مواظب باشيد شكر نسوزد. سپس شكر را بلافاصله پس از قهوه اي شدن در ظرف مخصوص كيك بريزيد بطوريكه بطور يكنواخت در تمام سطح ظرف پخش شود.اين كار را بايد سريع انجام دهيد چون شكر پس از اينكه كمي سرد شد سفت خواهد شد. ظرف را كنار بگذاريد تا شكر سفت شود و كمي خنك شود.

2. مواد كارامل را با همزن برقي بزنيد. سپس مواد بدست آمده را روي شكر سفت شده بريزيد.
3. تمام مواد لازم براي كيك بجز آرد را با همزن دستي خوب بزنيد سپس در آخر آرد را به آن اضافه كرده با قاشق هم بزنيد. مواد كيك بدست آمده را روي مواد كارامل بريزيد. سعي كنيد مواد كيك در تمام سطح ظرف ريخته شود. مواد كيك در مواد كارامل حل نخواهد شد!
4. ظرف كيك را در ظرف فر كه تا نيمه آب جوش ريخته ايد بگذاريد سپس ظرف را به مدت 2 ساعت با حرارت 180 درجه سانتيگراد بگذاريد تا كيك به طريق بن ماري بپزد. در صورتي كه در حين پخت آب ظرف تمام شد دوباره ظرف را تا نيمه داغ بريزيد.


5. پس از اطمينان از پخت كيك آن را در ظرف مخصوص كيك برگردانيد. زير آن كيك خواهد بود و روي آن كارامل.
6. كيك را در يخچال بگذاريد تا خنك شود.

نكته:
1. براي اطمينان از پخت كيك چنگالي را در آن فرو كرده در صورتي كه چنگال تميز بيرون بيايد كيك پخته شده.
2. مواد كارامل و كيك در حين پخت در فر از هم جدا خواهد شد.
3.كيك را ابتدا به مدت 1 ساعت و نيم با حرارت پايين و سپس با حرارت بالا و پايين بپزيد
 

**mobarak**

عضو جدید
کوکتل آناناس(تقدیم به Nazliii)

کوکتل آناناس(تقدیم به Nazliii)


مواد لازم:

آب آناناس یک سوم پیمانه

آب پرتقال یک سوم پیمانه

آب گاز دار ( سودا) یک سوم پیمانه

یخ خرد شده یک سوم پیمانه

شکر 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

آب آناناس و پرتقال و آب معدنی گازدار و یخ را در مخلوط کن ریخته خوب مخلوط می کنیم و در لیوان ریخته و به طرز زیبایی تزئین می کنیم در صورت نیاز و اگر به حد لازم شیرین نبود شکر را اضافه می کنیم.
 
آخرین ویرایش:

**mobarak**

عضو جدید
معجون خنک(تقدیم به nazliii)

معجون خنک(تقدیم به nazliii)


مواد لازم برای 8 تا 10 لیوان:

• 2 لیوان آب پرتقال خنک

• 1 لیوان آب انگور سفید بدون شکر خنک

• 1 لیوان آب آلبالو یا آب انار

• 1 لیتر سودای لیمویی یا شربت لیمویی که با سودا تهیه شده باشد

• یخ • 2 پیمانه میوه تازه فصل مانند پرتقال، لیمو ترش، توت فرنگی، دانه انگور، آناناس، هلو خرد شده

• برگ تازه نعنا

روش تهیه:
1. در یک کاسه یا پارچ بزرگ آب پرتقال، انگور و آلبالو را مخلوط کنید.

2. سودای لیمویی را اضافه کرده و به آرامی مخلوط کنید تا گاز سودا از بین نرود. دو سوم هر یک از لیوانها را از یخ و میه های تازه پر کرده، مخلوط آب میوه را روی آن بریزید و با برگ نعنای تازه تزئیین کنید
 
آخرین ویرایش:

**mobarak**

عضو جدید
تقدیم بهnazliii

تقدیم بهnazliii


ميلك شيك توت فرنگي
مواد لازم براي هر ليوان:يك پيمانه توت فرنگي ،دو قاشق سوپخوري بستني با طعم توت فرنگي،سه تا چهار قطعه يخ.توت فرنگي ها را خوب بشوييد. سپس برگ هاي سر توت فرنگي را بگيريد. توت فرنگي ها را با ساير مواد در مخلوط كن بريزيد و چند ثانيه آن را روشن نگاه داريد تا يخ خوب خرد شود و مواد مخلوط شوند. ميلك شيك شما آماده است. اگر براي پذيرايي از مهمانان اين ميلك شيك را تهيه مي كنيد مي توانيد آن را به زيبايي با يك عدد توت فرنگي درسته و يك شاخه اسطوخودوس تزيين كنيد. ساقه اسطوخودوس را در توت فرنگي فرو ببريد و آن را روي دهانه ليوان بگذاريد و اگر اسطوخودوسي در دسترس نداريد مي توانيد از سيخ هاي چوبي باريك كه براي تهيه كباب چوبي مورد استفاده قرار مي گيرند، بهره بگيريد
:gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol:

• هندوانه يخي
هندوانه يكي از ميوه هاي خنك كننده و بسيار پرآب است كه براي رفع تشنگي ايده آل است. براي درست كردن هندوانه يخي حدود دو ليوان هندوانه هسته گرفته را با دو ليوان يخ خرد شده در مخلوط كن بريزيد و آن را چند ثانيه روشن كنيد. پس از خرد شدن يخ آن را در ليوان هاي پايه دار بريزيد و با يك برش نازك سه گوش از هندوانه با پوست تزيين كنيد. مي توانيد لبه ليوان را با بلورهاي شكر زينت دهيد. براي اين منظور قبل از ريختن هندوانه در آن لبه ليوان را مرطوب كنيد و آن را در ظرف شكر فرو ببريد تا مقداري شكر به لبه ليوان بچسبد. سپس هندوانه را در ليوان بريزد و با برش باريك هندوانه پوست دار تزيين كنيد.
 
آخرین ویرایش:

**mobarak**

عضو جدید
فالوده های خوشمزه(تقدیم به همه بچه های باشگاه)

فالوده های خوشمزه(تقدیم به همه بچه های باشگاه)

1

. فالوده هلو:
مواد لازم برای 4 نفر:
· 2 پیمانه هلو و شلیل و یا زردآلوی رسیده و برش خورده
· 1 پیمانه شیر فاقد چربی
· 170 گرم ماست هلوی کم چربی
· 1 پیمانه یخ خرد شده
طرز تهیه:
. در مخلوط کن میوه ها و شیر و ماست را ترکیب می کنیم تا وقتی که صاف و یک دست شود.
. به تدریج یخ ها را اضافه می کنیم و باز هم به مخلوط کردن ادامه می‌دهیم. در صورت تمایل هر لیوان را با میوه ای تازه آرایش دهید.
فالوده زغال اخته:
مشابه فالوده هلو می‌باشد اما به جای هلو از زغال اخته استفاده می‌شود بدین ترتیب که از 5/1 پیمانه زغال اخته و نصف پیمانه شاتوت یخ زده یا تازه را استفاده می‌شود.
· فالوده توت فرنگی:
مشابه فالوده زغال اخته از 5/1 پیمانه توت فرنگی و نصف پیمانه تمشک استفاده می‌شود.
· فالوده مخلوط:
از مخلوطی از زغال اخته و توت فرنگی بدست می‌آید اما یخ استفاده نمی‌شود.مخلوط آماده شده را درون قالبهای مورد نظر ریخته و روی آنها را فویل می کشیم و شکافی روی فویل می‌دهیم و بمدت 4 الی 6 ساعت در فریزر قرار می‌دهیم.
 

**mobarak**

عضو جدید
2.فالوده چند میوه

2.فالوده چند میوه


2. فالوده چند میوه:
مواد لازم برای 2 نفر:
· 1 عد موز پوست گرفته و خرد شده
· 4/1 پیمانه زغال اخته تازه یا یخ زده
· 4/1 پیمانه توت فرنگی تازه یا یخ زده
· 4/3 پیمانه شیرسویا یا شیر کم چرب
· 2/1 پیمانه آب میوه انار و زغال اخته و انگور خنک
· 2/1 پیمانه ماست یخ زده وانیلی یا پودر میوه آناناس
طرز تهیه:
. در یک مخلوط کن ترکیبی از موز و توتها سیر آب میوه ها را ریخته تا یکدست شود.
 

**mobarak**

عضو جدید
غـذا

غـذا


3.فالوده قهوه موکا
می‌توان با قهوه موکا (مخلوطی از قهوه و شکلات) فالوده لذیذ و خوش مزه ای را درست کرد.
از ابتدا تا انتها:10 دقیقه
مواد لازم برای 2 نفر:
· 1 پیمانه شیر بدون چربی
· 1 عدد موز متوسط پوست کنده و خرد شده
· 1 تا 2 قاشق سوپ خوری شکر یا عسل
· 1 قاشق سوپ خوری قهوه در آب جوش حل شده
· نصف قاشق سوپ خوری وانیل
· 1 پیمانه یخ خرد شده
طرز تهیه:
. در یک مخلوط کن شیر، موز، شکر، پودر کاکائو و قهوه و وانیل را ریخته تا یکدست شود آنگاه یخ ها را کم کم اضافه می‌کنیم.
 

**mobarak**

عضو جدید
کوکتل میوه تابستانی

کوکتل میوه تابستانی


مواد لازم برای 1 نفر:
هلو=2 عدد
موز=1 عدد
شیر توت فرنگی=3/1 لیوان
توت فرنگی=به مقدار لازم
بستنی وانیلی=2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1. ابتدا هلوها را در مخلوط کن ریخته تا خوب نرم شوند. موز را به صورت دایره ای برش داده با آب هلو مخلوط کنید.
2.تا 3/1 لیوان را آب هلو همراه با قطعات موز ریخته سپس روی آن را تا نیمه لیوان شیرتوت فرنگی که با بستنی مخلوط کرده اید بریزید.
3. چند عدد از توت فرنگی ها را له کرده روی آن بریزید.
4. روی کوکتل را با قطعات توت فرنگی و موز تزئین کنید.

 

**mobarak**

عضو جدید
دسر طالبی

دسر طالبی


مواد لازم:
طالبی 2 عدد
ژله 1 بسته
انگور 1 فنجان
گیلاس ترش 1 فنجان
خامه 200 گرم
خاك قند 3 قاشق سوپخوری
وانیل 0.5 قاشق سوپخوری

طرز تهیه :

ابتدا انگوری را که دانه های ریز سفید و قرمز دارد دانه کرده ، دم گیلاسها را می گیریم سپس ژله را در یک پیمانه آب جوش حل می کنیم و یک لیوان آب سرد بآن اضافه کرده در یخچال می گذاریم تا کمی بسته شود خامه را با خاکه قند و وانیل مخلوط میکنیم می زنیم تا فرم بگیرد.
طالبی ها را شسته و درسته پوست می کنیم و یکی را بشکل حلقه حلقه می بریم و هر حلقه را نصف کرده برای تزیین کنار میگذاریم و سر طالبی دوم را بشکل دایره بر می داریم و تخم های طالبی را خارج میکنیم دانه های انگور را با ژله نیم بسته شده مخلوط کرده داخل طالبی را با آن پر می کنیم و در طالبی را بشکل وارونه روی آن قرار می دهیم و طالبی را در بخچال می گذاریم تا ژله کاملا بسته شود.
بعد طالبی را در ظرف گرد مناسبی قرار میدهیم و نیم دایره های طالبی را دور آن می چنیم و خامه را در قیف می ریزیم رو و اطراف طالبی را با خامه که در قیف است تزیین می کنیم و دانه های گیلاس که بهتر است دو نوع قرمز و سیاه باشد به چوبهای مخصوص خلال میزنیم و انها را اطراف طالبی فرو می بریم این طالبی شکل بسیار جالب و قشنگی پیدا خواهد کرد .
 

venous_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی کارخوبیه ممنون
فقط مبارک خان فداکاری کن فهرست غذاهای موحود درتاپیک را درپست اول بنویس
خیلی سخته تمام صفحات رو دنبال غذاها بگردی
دریکی دوتا ازفارومها من مثل شما تاپیک اشپزی رو میگردوندم
 

**mobarak**

عضو جدید
استیک

استیک


مواد ‌لازم برای 1 نفر:
گوشت راسته گوسفندی با استخوان دنده 2 تکه (250 گرم)
سویا سس 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
گوجه‌فرنگی خرد شده 1عدد
پیازچه خرد شده 100 گرم
نخود پخته 50 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
نعناع به میزان لازم

روش تهیه:
گوشت گوسفند را با سویا سس ، روغن زیتون و فلفل مزه‌دار کرده و به مدت 3- 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
سپس با بیفتک کوب آن را بکوبید تا نرم و کمی نازک شود.
سپس روی صفحه توری فلزی قرار دهید و آن را کباب کنید.
پیازچه و گوجه‌فرنگی را با کمی روغن زیتون تفت دهید و نخود پخته را هم اضافه کنید.
نمک و فلفل را نیز به مخلوط بالا افزوده و همراه کباب و چند برگ نعناع میل کنید.
 

soudabe

عضو جدید
کاربر ممتاز
رولت سیب زمینی

رولت سیب زمینی

[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]مواد لازم برای تهیه رولت سیب زمینی:

[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]سیب زمینی پخته شده 3 عدد

[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]پیاز2 عدد متوسط[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]تخم مرغ ا عدد[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]گوشت چرخ کرده 250 گرم[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]فلفل دلمه ای 1 عدد[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]قارچ 200 گرم[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]پنیر پیتزا به میزان دلخواه[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]نمک ، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]روغن به مقدار لازم[/FONT]



[/FONT]
[/FONT]

[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]طرز تهیه:


[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]سیب زمینی پخته شده رو با چنگال له می کنیم و بعد یه پیاز توش رنده میکنیم و در آخر تخم مرغ ، نمک فلفل و کمی زرد چوبه میریزیم و مواد رو با هم مخلوط میکنیم.


[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]پیاز و فلفل دلمه ای رو نگینی خرد میکنیم .[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]اول پیاز رو نیم سرخ میکنیم و بعد فلفل دلمه ای رو بهش اضافه میکنیم.[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]حالا نوبت گوشت چرخ کرده ست ، اونم به مواد اضافه میکنیم و در آخر قارچ رو خرد و میریزیم تو تابه و با مواد تفت میدیم بعد از اینکه کل مواد خوب تفت داده شدن از رو اجاق بر میداریم .[/FONT]

[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]حالا روکش میوه (سلیفون) یا ورق آلمینیومی رو، روی یه سینی بزرگ میکشیم بعد مایه سیب زمینی رو، روش پهن میکنیم سپس یک دوم از سطح سیب زمینی رو با مواد تفت داده شده می پوشونیم و روش پنیر پیتزا میریزیم و بعد با استفاده از سلیفون این مواد رو رول میکنیم.[/FONT]

[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]حالا تو تابه کمی روغن میریزیم و رولت و توش سرخ میکنیم.[/FONT]






[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]
[/FONT]




[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]


[/FONT] [FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]


[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]
 

soudabe

عضو جدید
کاربر ممتاز
میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

مواد لازم (برای 6 نفر)
بادنجان کوچک بدون تخم: 8 عدد
سیر: 4 عدد
تخم مرغ: 4 عدد
گوجه متوسط: 2 عدد
روغن: یک سوم فنجان
نمک و فلفل به اندازه ی دلخواه
طرز تهیه:
بادنجانها را در فر بپزید تا بحالت باد کرده درآید و پوستش ترک بردارد. پس از سرد شدن آنها را ریز و قسمتهای سفت را جدا کنید. در ظرفی جداگانه مقداری آب جوش بیاورید. گوجه ها را 2 تا 3 دقیقه در آب جوش بپزید، آب ظرف را خالی کنید و بگذارید گوجه ها سرد شود. پوست گوجه ها را بکنید و آن را ریز کنید.
سیر را در روغن و روی شعله متوسط داغ کنید تا رنگش طلایی شود. بادنجان را به آن اضافه کنید و 3 تا 4 دقیقه حرارت دهید. نمک، فلفل و گوجه را در این مرحله به مخلوط سیر و بادنجان اضافه کنید و تا وقتی آب آن تبخیر نشده باشد حرارت دهید.
تخم مرغها را با چنگال به هم بزنید و در ظرف دیگری حرارت دهید تا نمیه سفت شود. سپس آن را به مواد قبلی اضافه کنید و باز هم یکی دو دقیقه حرارت دهید. میرزا قاسمی را که از غذاهای محبوب مردمان شمال کشورمان ایران است، با نان یا برنج سفید می توانید میل کنید.
 

**mobarak**

عضو جدید
زیتون پرورده

زیتون پرورده

مواد لازم:
زیتون= 1کیلو
سیر= 1بوته
مغز گردو ی چرخ شده= 1 پیمانه
اب انار= 1پیمانه
سبزی معطر (در گویش ما زندرانی زلنگ(در گویش گیلانی چو چاق)= 2 بسته
رب انار= 1 قاشق
دانه انار ترش در صورت تمایل= نصف پیمانه سایده شده
گلپر= 2قاشق چای خوری

طرز تهیه:
اول زیتون ها هسته آنرا جدا کرده می شوییم سبزی معطر را شسته خوب چرخ می کنیم معمولا باید سبزی ودانه انار را با هم بسابیم حالا چون وسایله برقی در دسترسمان هست از انها استفاده می کنیم وقتی سبزی را چرخ کریم اب زیتون را خالی کرده و گردوی چرخ شده و سبزی ورب انار گلپر سیر کوبیده رابا هم مخلوط می کنیم بعد مقداری از اب انار را میریزم باز مخلوط می کنیم اگر مزه وترشی ان خوب بود بقیه آب انار را نمی ریزیم در صورت تمایل می توان ترشی وسیر انرا بیشتر کرد واقعا خوش مزه است امید وارم که خوشتان بیاید
 

**mobarak**

عضو جدید
سیب زمینی تنوری بازاری با سس مخصوص

سیب زمینی تنوری بازاری با سس مخصوص


مواد لازم:
سیب زمینی=3عدد بزرگ
نمک و ادویه کاری =هرکدام 2قاشق چایخوری
روغن مخصوص سرخ کردنی=به مقدارلازم
مواد لازم برای سس مخصوص:
سس مایونز=2 قاشق غذاخوری
سس کچاپ تند=1قاشق چایخوری
رب=1قاشق غذاخوری
سس خردل تلخ=1قاشق چایخوری
سرکه سفید=1 قاشق غذا خوری
آویشن=1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
1.سیب زمینی برای هر نفر یک عدد بزرگ کافی است.مواد لازم برای 3 نفر کافی میباشد.ابتدا سیب زمینی ها رو پوست گرفته و به صورت خلال های بزرگ همانند خلال سیب زمینی های تنوری های بیرون خرد کنید.
2.ماهیتابه مناسب انتخاب کرده پر از آب کرده نمک و ادویه کاری(اگر دوست داشید میتونید از مقدار نمک ها کم کنید و طعم دهنده دیگری همانند عصاره های مگی استفاده کنید)به آب اضافه کنید و صبر کنید آب به جوش بیاید.
3.آب که جوش اومد سیب زمینی هارو به درون آب بریزید تا 5 الی 6 دقیقه قل بخورد تا کمی نرم شود و هم طعم دار گردد.سیب زمینی هارو با استفاده از چنگال تست کنید اگه فرو رفت سریع از روی گاز بردارید.دقت کنید سیب زمینی ها نباید بپزد.فقط کمی از سفتی در بیاید که 5 الی 6 دقیقه کافی است.
4.بعد از این زمان سیب زمینی هارو سریع به داخل آبکش ریخته و آب سرد رویش میگیریم تا خنک شود و حرارتی نداشته باشند.بعد از خنک شدن سیب زمینیهارو درون کیسه فریزر ریخته و به مدت 45 دقیقه الی 60 دقیقه درون فریزر گذاشته تا سفت شود.
5.در این مدت به تهیه سس مخصوص و حوشمزه سیب زمینی بپردازید:کافیست تمام مواد رو با مخلوط کنید و خوب هم بزنید.اگر کچاپ تند در دسترس ندارید میتونید از فلفل قرمز استفاده کنید.
6.کف ماهیتابه رو از روغن پر کنید(خیلی هم نیاز به پر روغن سرخ کردن سیب زمینی نیست.ضمنا در سرخ کن هم میتوانید سرخ کنید).روغن که کاملا داغ شد سیب زمینی ها رو از فریزر دراورده و داخل روغن بریزید و با حرارت ملایم(حرارت شعله گاز به هیچ عنوان بالا نباشد چون احتمال زیاد خواهد سوخت).هر 4 طرف سیب زمینی را سرخ کنید و قبل از اینکه رنگشون طلایی شود از ماهیتابه خارج کنید تا طعم سوختگی نگیرند.
7.ضمنا اگر خیلی میخواید به خودتون حال بدید سیب زمینی هارو بعد از سرخ کردن به درون ظرفی پیرکس ریخته کمی روی آن پنیر رنده شده پیتزا ریخته به مدت 30 ثانیه درون مایکرویو گذاشته تا پنیر آب شود.سپس با سس مخصوص و خوشمزه آن میل کنید.
همون طور که دیدید اصلا از تنور خبری نیست و مثل هات داگ که اسمش فقط داگ داره اینم اسم تنور رو فقط واسه تزئین روی خودش داره.نوش جان
 

**mobarak**

عضو جدید
ذرت مکزیکی

ذرت مکزیکی


مواد لازم:
کنسرو ذرت=1 عدد
قارچ خرد شده=50 گرم
کره گیاهی=30 گرم
پودر سیر=1 قاشق چایخوری
پودر آویشن=1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه=به میزان لازم
آبلیموی تازه=1 قاشق سوپخوری
مایونز=در صورت دلخواه
طرز تهیه:
1. قارچ را ورقه ای خرد کنید و همراه کمی کره گیاهی تفت دهید.
2. کنسرو ذرت را به آن اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه در ظرف را ببندیدتا ذرت کاملا داغ شود.
3. مواد را به ظرف دیگری منتقل کنید و بگذارید کمی خنک شود.
4. کره،پودر سیر،پودر آویشن،فلفل سیاه،مایونز و آبلیمو را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و سپس سرو نمایید.
5. دقت داشته باشید که این پیش غذا به صورت نیمه گرم سرو می شود و نباید کره زمانی که مواد داغ است اضافه شود،چرا که کره از مواد جدا می شود.
 

**mobarak**

عضو جدید
کوکوی سبزیجات

کوکوی سبزیجات


مواد لازم:
لوبیا سبز= 1 فنجان
سیب زمینی=2 عدد
هویج=2 عدد
نخودفرنگی=1 فنجان
ذرت=1 فنجان
تخم مرغ= 4 تا 5 عدد
نمک وفلفل وروغن= به مقدار لازم
طرز تهیه:
تمام سبزیجات راپخته نگینی خرد کرده وبا هم مخلوط می کنیم تخم مرغ نمک و فلفل را اضافه کرده خوب مخلوط می کنیم سپس داخل تابه روغن ریخته زمانیکه روغن داغ شد مواد را کف ظرف پخش کرده حرارت را ملایم می کنیم یکطرف کوکو که پخته شد انرا برمی گردانیم تا طرف دیگر ان سرخ شود.

 

**mobarak**

عضو جدید
سمبوسه با اسفناج(عربی)

سمبوسه با اسفناج(عربی)


مواد لازم برای خمیر:
آرد=4 پیمانه
خمیر مایه=2 قاشق غذاخوری
شکر=1 قاشق غذاخوری
نمک=1 و 2/1 قاشق مرباخوری
روغن نباتی=4/1 لیوان
شیر خشک=6 قاشق غذاخوری
آب داغ=1 و 4/1 لیوان
مواد لازم برای داخل سمبوسه:
اسفناج=1 و نیم کیلو(پخته و ریز شده)
پیاز=5 عدد ردنده شده
سماق=1 قاشق مرباخوری
رب انار=2/1 قاشق مرباخوری
پودر دارچین=کمی
روغن زیتون=4/1 لیوان
آبلیمو=4/1 لیوان
طرز تهیه خمیر:
1- در ظرفی آرد،خمیر مایه،نمک،شکر و شیر خشک را با هم مخلوط کنید.
2- آب داغ و روغن را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.
3- خمیر را با دست خوب ورز داده تا خمیر صاف و یکدستی بدست آید.
4- خمیر را در ظرف سربسته در جای نسبتا گرمی به مدت 30 تا 40 دقیقه بگذارید تا خمیر به اصطلاح بیاید و حجم آن تقریبا دو برابر شود.
طرز تهیه مواد داخل خمیر:
1. اسفناج+پیاز+سماق+نمک+رب انار+دارچین را با هم مخلوط کنید.
2- مخلوط را به مدت 5 دقیقه در یک صافی بریزید.
3- مواد را بین دو دست فشار دهید تا آب آن کاملا برود.
4- در آخر روغن زیتون را به مخلوط اضافه کرده بطوریکه کاملا جذب مواد شود.
5- برای تهیه سمبوسه روی یک سینی را آرد بپاشید و با وردنه خمیر را پهن کنید(قطر خمیر 1 سانتیمتر باشد).
6- روی خمیر را یک لیوان از سر آن گذاشته و دور لیوان را با چاقو ببرید تا خمیر گردی بدست آید.
7- کمی از مواد را برداشته در وسط خمیر بگذارید.
8- اطراف خمیر را به صورت مثلث برگردانید بطوریکه روی مواد را بپوشاند.
9- سینی فر را چرب کرده آرد بپاشید و سمبوسه ها را با فاصله در سینی بچینید.
10- سینی را در طبقه وسط فر که از قبل گرم کرده اید گذاشته و سمبوسه ها را به مدت 30 تا 40 دقیقه با حرارت 160 درجه سانتیگراد بپزید تا زمانی که سمبوسه ها درست شوند و روی آن طلایی رنگ شود.
 

**mobarak**

عضو جدید
سوفله مرغ و قارچ

سوفله مرغ و قارچ


مواد لازم:
سینه مرغ ۱ عدد

پیاز ۲ عدد

قارچ مقداری

فلفل دلمه

سس مایونز + سس کچاب

نمک + فلفل + زردچوبه+آویشن

روغن مایع

طرز تهیه:

ابتدا سینه مرغ را همراه با یک عدد پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه و یکم پودر سیر (اگه پودر سیر نباشه نصف حبه سیر آبپزمیکنم با آب خیلی کم که وقتی آماده شد فقط اندازه یک تا ۲ قاشق از آب مرغ باقی مونده باشه بعدش پیاز رو حسابی خرد میکنم به صورت نگینی بعدش روغن تو ماهیتابه میریزم و پیاز رو توش تفت میدم تا رنگش طلایی بشه .سپس قارچ رو خرد میکنم اون هم به صورت ریز ولی یکم درشت تر از پیاز بعد همراه با پیاز حدود یک دقیقه تفت میدم.بعد سینه مرغ آبپز شده رو به صورت مکعب های ریز خرد میکنم و به مواد اضافه میکنم.بعد از اون فلفل دلمه رو باز به صورت نگینی خرد میکنم و به مواد اضافه میکنم و تفت میدم.آخر سر هم بهش پودر آویشن یا اورگانو میزنم .بعد میذارم یکم خنک بشه .تا اون موقع هم بسته به مقدار موادتون یک تا ۲ قاشق غذاخوری سس مایونز + ۱ قاشق چایخوری سس کچاب + یکم پودر اویشن را با هم مخلوط و وقتی سوفله خنک شد سس رو با مواد مخلوط میکنیم میگذاریم داخل یخچال تا خنک بشه..این غذا رو بهتره سرد مصرف کنید..میتونید وقتی برای سرو کردن سوفله رو که داخل یه ظرف ریختین روی اون رو با پوره سیب زمینی با خامه ریز به صورت شکوفه ای تزئئین کنید..این غذا رو میشه به صورت ساندویچی هم میل کرد...
 

soudabe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سالاد لبنانی

سالاد لبنانی

مواد لازم برای سالاد
کاهو خورد شده به قطعات درشت / یک بوته کوچک
خیار از وسط نصف شده و خورد شده به قطعات درشت/ ۴ عدد خیار متوسط
گوجه فرنگی خورد شده به قطعات درشت/ دو عدد گوجه فرنگی متوسط
نان لواش بریده شده به قطعات مربعی کوچک/ یک عدد نان لواش
رب انار/ نیم پیمانه
روغن
مواد لازم برای سس سالاد
روغن زیتون ۵ ق.غ
سرکه سیب ۱۰ ق.غ
نعنا خشک یک ق.م سرخالی
سماق قرمز یک ق.م سرخالی
نمک و کمی فلفل سیاه




مربع های نون لواش رو توی کمی روغن سرخ کنید و کنار بذارید.
با مخلوط کردن مواد سس ، سس رو درست کرده و کنار بذارید. برای درست کردن سس همه ی مواد رو توی یه شیشه ی تمیز که درش آب بند باشه بریزید و خوب تکون بدبد تا مخلوط شه.
مخلوط کاهو و خیار و گوجه خورد شده رو توی یه ظرف بریزیدو خوب با سس مخلوط کنید. توی ظرفی که می خواید سالاد بریزد یه لایه از این مخلوط بریزید و روش چند تیکه نون سرخ شده بذارید و روش رب انار بدین. دوباره یه لایه از این مخلوط و نون و رب انار تا آخر.

 

soudabe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سالاد ذرت با مرغ

سالاد ذرت با مرغ

مواد لازم:
برای 6 نفر:
ذرت پخته شده=یک لیوان
مرغ پخته شده خرد شده=یک لیوان
نخود سبز پخته شده=یک لیوان
مغز پرتقال(که از پوست دوم گرفته شده)=یک لیوان
آناناس خرد شده=یک لیوان
خامه=2/1 لیوان
سس مایونز=یک قاشق غذاخوری
شکر=2 قاشق غذاخوری
آبلیمو=2 قاشق غذاخوری
نمک=کمی


طرزتهيه
مایونز و خامه و آبلیمو و نمک و شکر را مخلوط می کنیم. مرغ و ذرت و نخود و آناناس را داخل آن می ریزیم و هم می زنیم.


مقداری برگ مغز کاهو را اطراف ظرف مناسب قشنگی می چینیم. سالاد تهیه شده را وسط ظرف بشکل مخروط می ریزیم و پرهای مغز پرتقال را بطور منظم روی آن می چینیم.
 

soudabe

عضو جدید
کاربر ممتاز
شکلات صبحانه

شکلات صبحانه

مواد لازم:
شیر:3 لیوان
کاکائو:3 قاشق مربا خوری
شکر: 3/2 لیوان
کره: 50 گرم


طرزتهيه
شیر را با شکر مخلوط کرده روی حرارت بگذارید تا کم کم بجوشد و فقط 3/1 آن بماند .

کاکائو را در آب جوش حل کرده داخل شیر بریزید و آن را مخلوط کنید ؛ اکنون شکلات شما آماده است .
 

soudabe

عضو جدید
کاربر ممتاز
پیتزای مرغ

پیتزای مرغ

مواد لازم:
سینه مرغ خلال شده : 2 عدد
پیازچه خرد شده : یک سوم پیمانه
روغن زیتون : 3 قاشق سوپخوری
زعفران حل شده : 3 قاشق سوپخوری
قارچ خرد شده : یک دوم پیمانه
فلفل دلمه ای قرمز خرد شده :1 عدد
جعفری خرد شده : یک چهارم پیمانه
پنیر موزارلا و گودا : از هر کدام 150 گرم
پودر آویشن و نمک و فلفل سیاه : به میزان کافی


طرزتهيه
روغن زیتون را در تابه ریخته و آن را روی حرارت قرار می دهیم . سپس سینه مرغ و فلفل دلمه ای و پیازچه و قارچ و جعفری خرد شده و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده تفت می دهیم . آنگاه روغن اضافی مواد را از ظرف خارج می کنیم . ظرف گردی را به قطر 28 سانتیمتر انتخاب می کنیم و کف آن را با روغن مایع به وسیله برس چرب کرده و خمیر پیتزا را در آن پهن می کنیم . سپس مواد را بر روی خمیر ریخته و در آخر پنیر را رنده کرده و همراه با پودر آویشن بر روی پیتزا می ریزیم . پیتزا را به مدت 10 دقیقه کف فر و 20 دقیقه در طبقه میانی فر قرار می دهیم تا پخته شود.





مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا :

آب ولرم : یک و یک دوم پیمانه
پودر خمیر ترش : یک و یک دوم قاشق چایخوری
روغن زیتون : 4 قاشق سوپخوری
نمک : یک دوم قاشق چایخوری
آرد : سه و یک سوم پیمانه
پنیر گودا : 100 گرم

طرز تهیه :

آب ولرم را با پودر خمیر ترش و نمک مخلوط کرده و با قاشق چوبی به هم می زنیم تا کاملا در آب حل شود
بعد از 10 دقیقه آرد را اضافه کرده ورز می دهیم و روغن زیتون را نیز به تدریج به خمیر اضافه کرده و حدود 7 دقیقه آن را ورز می دهیم اگر خمیر به دست چسبید کمی آرد مازاد بر اندازه داده شده به آن اضافه می کنیم تا چسبندگی از بین برود . خمیر را به مدت 30 دقیقه در کاسه ای قرار داده و روی آن را با دستمال تمیزی می پوشانیم سپس پنیر رنده شده را به خمیر اضافه کرده ورز می دهیم تا کاملا با هم مخلوط شوند . به این ترتیب خمیر آماده پخت می باشد .
 

نرگس313

عضو جدید


پودینگ
پودينگ
مواد لازم:
نشاسته
100 گرم
شکر
180 گرم
شير
650 گرم
تخم مرغ
2 عدد
نمک
قاشق چايخوری
خلال بادام
1 پيمانه
وانيل
قاشق چايخوری
کره
50 گرم

طرز تهيه:
شکر را در تاوه ريخته و روی حرارت ملايم قرار مي­دهيم و با قاشق مرتب هم مي­زنيم که نسوزد. وقتی خرمائی رنگ شد نصف شير آرام آرام روی شکر کارامل مي­ريزيم و مرتب به هم مي­زنيم تا در خود حل شوند و به آرامی شروع به جوشيدن کنند.زرده تخم ­مرغ را با وانيل و نمک خوب به هم مي­زنيم تا پف کند.بقیه شير را (باید سرد باشد)با نشاسته خوب مخلوط مي­کنيم و با حرارت ملایم می گذاریم جوش بیاید و غلیظ شود(باید مرتب هم زد) زرده ­های تخم­ مرغ را به آرامی داخل آن مي­ريزيم (که نبندد)ومخلوط مي­کنيم و اين مواد را به مواد درحال جوش بالا اضافه کرده و هم ميزنيم. در آخر کار، کره نرم شده را هم اضافه مي­کنيم و خوب از يکطرف هم مي­زنيم تا غليظ شود و در ظروف مود نظر مي­­ريزيم و در يخچال قرار مي­دهيم. اگر پودينگها در ظرفهای شکلدار باشد زيباتر مي­شود.
 
Similar threads
Thread starter عنوان تالار پاسخ ها تاریخ
**mobarak** منوی آشپزخانه نرگس313 و مبارک گفتگوی آزاد 3
-->ali<-- گوگل، تـولـدت مبـارک گفتگوی آزاد 0

Similar threads

بالا