tiamo

tiamo

• نظری ندارم.........

رای: 0 0.0%
  • اصلا موافق نیستم.........

رای: 0 0.0%

• مجموع رای دهندگان
    8

Tiamo

عضو جدید
سلام . من حمید هستم . دانشجوی ترم 3 معدن از دانشگاه شاهرود . با گرایش استخراج ( کارشناسی ) راهنمائی میخوام؟

ببنید گلهای خواننده من امسال کنکور شرکت کردم میخوام یه ریسک تو زندگیم بکنم. اولا که من تو انتخاب واحدم کارشناسی معدن استخراج و اکتشاف رو زدم میخوام بدونم کدوم بهتره؟
ثانیا که میخوام تغییر رشته بدم میخوام کامپیوتر نرم افزار یا سخت افزار بخونم نمیدونم کاره اشتباهی هست یا درست لطفا راهنمائی کنید؟ :cry:
یه پروژه بزرگم دارم که اگر جواب سوالمو بگیرم رو میکنم . حاضرم انقدر به سایت کمک کنم که جهانی بشه . سایت های تهران ترک . تهران کیدز و بیا تو موزیکم در مقطعی مدیر بودم :gol:

sat_mah_sat

عضو جدید
سلام
بستگي به خودت داره كه چي دوست داري وبراي آيندت چه تصميمي داري

Tiamo

عضو جدید
:w37:salam ino negah konid lotfan va ye tipik jadidam agar dost darin bezarin : www.irengineer.blogfa.com

Tiamo

عضو جدید
اینو همه باید ببینند . و کمک کنند . وبلاگ

اینو همه باید ببینند . و کمک کنند . وبلاگ

سلام دوستان همه مهندسین معدن در این سایت که اماده هستند به من تو پروژه ای که قول دادم سهیم باشند به این سایت بیان . حمید دانشجوی مهندسی معدن در دانشگاه تهران جنوب

www.irengineer.blogfa.com

majid jafarpoor

عضو جدید
سلام دوستان همه مهندسین معدن در این سایت که اماده هستند به من تو پروژه ای که قول دادم سهیم باشند به این سایت بیان . حمید دانشجوی مهندسی معدن در دانشگاه تهران جنوب

www.irengineer.blogfa.com
سلام .
منم مهندس معدنم .
باید به عرض همه دوستان و احیانا دانشجویان برسانم که فقط تئوری خوندن هیچ فایده ای نداره .
و اینم بدونید بیشتر صاحب معادن ما تو ایران کسانی هستند که هیچ اطلاعات معدنی ندارند .
اینم بدونید در بعضی از شرایط کاری در معدن یک کارگر بی سواد می تونه از شما مهندس بیشتر تجربه کاری داشته باشه .
پس اگه می تونید کار رو حتما از نزدیک لمس کنید .
اگه سال آخری هستند بیشتر به کار عملی بپردازند . کارآموزی ها رو خیلی جدی بگیرید .
شرایط کار خوبه ..به شرطی که اولا رابطت خوب باشه یه پارتی نیازه دوما نباید مامانی باشید باید دل از شهر و دیارتون بزنید .
حقوق بستگی به کار و نوع شرکت داره و البته سابقه کار ، به هر حال از 300 هزار تومان هست تا 3 میلیون تومان.
تمام این تئوری که خوندید فقط 40 درصد مسائل ، 60 در صد دیگه اخلاق و رفتار برخورد با کارگر جماعته که بتونید مدیریت داشته باشی .
همیشه با توکل بر خدا قدم بر دارید حتما موفقیت حاصل خواهد شد .
موفق باشید ..
یا علی .

بالا