سلام.کسی هست که با این نرم افزار کار کرده باشه و آشنایی کامل داشته باشه؟
S s.ghp عضو جدید Nov 13, 2012 #1 سلام.کسی هست که با این نرم افزار کار کرده باشه و آشنایی کامل داشته باشه؟
M maxy عضو جدید Nov 22, 2012 #3 سلام امین جان من هم همین درخواست رو دارم این ترم درس نیروگاه رو دارم و این نرم افزار ورژن 18 رو دارم که دربه داغون و اصن معلوم نیست که جواب می ده یا نه. من باید این نرم افزار رو ارائه بدم واسه این درسم.از این نرم افزار هیچ help یا user manual پیدا نکردم.(به صورت pdf) اگر ورژن جدید تر داری یا حتی user manual داری ازش یا اطلاعاتی که بتونه کمک کنه بهم بدی یک دنیا ممنونت میشم. zero.norouzi@gmail.com
سلام امین جان من هم همین درخواست رو دارم این ترم درس نیروگاه رو دارم و این نرم افزار ورژن 18 رو دارم که دربه داغون و اصن معلوم نیست که جواب می ده یا نه. من باید این نرم افزار رو ارائه بدم واسه این درسم.از این نرم افزار هیچ help یا user manual پیدا نکردم.(به صورت pdf) اگر ورژن جدید تر داری یا حتی user manual داری ازش یا اطلاعاتی که بتونه کمک کنه بهم بدی یک دنیا ممنونت میشم. zero.norouzi@gmail.com
amin dd عضو جدید Nov 23, 2012 #4 این برنامه رو که مجانی نمیتونی پیدا کنی ورژن ۱۹ رو میتونی با حدود ۵۰ تومن گیر بیاری برای manual هم میتونی بری سایت خود thermolow من خودم رفتم کلاس پترودانش که من راضی بودم
این برنامه رو که مجانی نمیتونی پیدا کنی ورژن ۱۹ رو میتونی با حدود ۵۰ تومن گیر بیاری برای manual هم میتونی بری سایت خود thermolow من خودم رفتم کلاس پترودانش که من راضی بودم
M maxy عضو جدید Nov 23, 2012 #5 امین جان شما می تونی یه manual بفرستی واسم.من پیدا نکردم. من تهران زندگی نمی کنم والا حتما می رفتم یاد می گرفتم. شما کلاس که رفتین یه جزوه یاداشت کردین .من فقط در حد این مطالب می خوام که هر آیکون یا هر گزینه چه کاری انجام میده. اگه میشه بهم کمک کنید.ممنون
امین جان شما می تونی یه manual بفرستی واسم.من پیدا نکردم. من تهران زندگی نمی کنم والا حتما می رفتم یاد می گرفتم. شما کلاس که رفتین یه جزوه یاداشت کردین .من فقط در حد این مطالب می خوام که هر آیکون یا هر گزینه چه کاری انجام میده. اگه میشه بهم کمک کنید.ممنون
M maxy عضو جدید Nov 23, 2012 #6 امین جان شما می تونی یه manual بفرستی واسم.من پیدا نکردم. من تهران زندگی نمی کنم والا حتما می رفتم یاد می گرفتم. شما کلاس که رفتین یه جزوه یاداشت کردین .من فقط در حد این مطالب می خوام که هر آیکون یا هر گزینه چه کاری انجام میده. اگه میشه بهم کمک کنید.ممنون
امین جان شما می تونی یه manual بفرستی واسم.من پیدا نکردم. من تهران زندگی نمی کنم والا حتما می رفتم یاد می گرفتم. شما کلاس که رفتین یه جزوه یاداشت کردین .من فقط در حد این مطالب می خوام که هر آیکون یا هر گزینه چه کاری انجام میده. اگه میشه بهم کمک کنید.ممنون
M mehdimanam عضو جدید Jan 16, 2013 #7 maxy گفت: امین جان شما می تونی یه manual بفرستی واسم.من پیدا نکردم. من تهران زندگی نمی کنم والا حتما می رفتم یاد می گرفتم. شما کلاس که رفتین یه جزوه یاداشت کردین .من فقط در حد این مطالب می خوام که هر آیکون یا هر گزینه چه کاری انجام میده. اگه میشه بهم کمک کنید.ممنون کلیک کنید تا باز شود... سلام حالا تونستی چیزی پیدا کنی؟منم باید پروژمو با این نرم افزار انجام بدم اما هیچ مطلب آموزشی پیدا نکردم.
maxy گفت: امین جان شما می تونی یه manual بفرستی واسم.من پیدا نکردم. من تهران زندگی نمی کنم والا حتما می رفتم یاد می گرفتم. شما کلاس که رفتین یه جزوه یاداشت کردین .من فقط در حد این مطالب می خوام که هر آیکون یا هر گزینه چه کاری انجام میده. اگه میشه بهم کمک کنید.ممنون کلیک کنید تا باز شود... سلام حالا تونستی چیزی پیدا کنی؟منم باید پروژمو با این نرم افزار انجام بدم اما هیچ مطلب آموزشی پیدا نکردم.
A animus_phonix عضو جدید Sep 8, 2013 #8 maxy گفت: سلام امین جان من هم همین درخواست رو دارم این ترم درس نیروگاه رو دارم و این نرم افزار ورژن 18 رو دارم که دربه داغون و اصن معلوم نیست که جواب می ده یا نه. من باید این نرم افزار رو ارائه بدم واسه این درسم.از این نرم افزار هیچ help یا user manual پیدا نکردم.(به صورت pdf) اگر ورژن جدید تر داری یا حتی user manual داری ازش یا اطلاعاتی که بتونه کمک کنه بهم بدی یک دنیا ممنونت میشم. zero.norouzi@gmail.com کلیک کنید تا باز شود... نرم افزار thermoflow19 رو میتونید از اینجا تهیه کنید http://thermoflow.blogfa.com
maxy گفت: سلام امین جان من هم همین درخواست رو دارم این ترم درس نیروگاه رو دارم و این نرم افزار ورژن 18 رو دارم که دربه داغون و اصن معلوم نیست که جواب می ده یا نه. من باید این نرم افزار رو ارائه بدم واسه این درسم.از این نرم افزار هیچ help یا user manual پیدا نکردم.(به صورت pdf) اگر ورژن جدید تر داری یا حتی user manual داری ازش یا اطلاعاتی که بتونه کمک کنه بهم بدی یک دنیا ممنونت میشم. zero.norouzi@gmail.com کلیک کنید تا باز شود... نرم افزار thermoflow19 رو میتونید از اینجا تهیه کنید http://thermoflow.blogfa.com