Synthesis and study of MPNS/SMA nano-composite

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
سلام.من از سايت sciencedirect چند تا مقاله 2000 به بالا دارم كه سعي مي كنم در اختيارتون بذارم.البته من بيشتر روي چرم كار مي كنم و كاربرد نانو در چرمو بررسي مي كنم:gol:

پیوست ها

• 654.pdf
    374.3 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • sdarticle652.pdf
    301.3 کیلوبایت · بازدیدها: 0

M.Deylamian

مدیر بازنشسته
سلام.خیلی خوبه آرامش جان .حتما برامون قرار بده.
ولی من نتونستم این 2 مقاله رو باز کنم .مشکلی ندارن ؟

neda_shafa

عضو جدید
سلام.من از سايت sciencedirect چند تا مقاله 2000 به بالا دارم كه سعي مي كنم در اختيارتون بذارم.البته من بيشتر روي چرم كار مي كنم و كاربرد نانو در چرمو بررسي مي كنم:gol:

سلامبا تشکر از شمافقط از دوستان خواهش دارم بیشتر مطلب ومقاله وپروزه ذر تاپیک قراردهند تا تاپیک مهندسی نساجی هم مثل تاپیک های دیگه پربار باشه.خسته نباشید!

aligenab

عضو جدید

به مقاله فارسی نساجی -بافندگی فوری فوری احتیاج دارم
لطفا کمک کنید
مرسی

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
سلام

سلام

سلام.خیلی خوبه آرامش جان .حتما برامون قرار بده.
ولی من نتونستم این 2 مقاله رو باز کنم .مشکلی ندارن ؟
ماني جون براي منم باز نمي كنه.يعني توي كامپوترم pdf خودمو باز مي كنه ولي وقتي از سايت مي گيرم باز نمي كنه.رفتم تالار راهنمايي ولي چيزي پيدا نكردم.فايل رو از browse ميارم و اپلود مي كنم.نمي دونم چرا اينجوري ميشه.تو نظري نداري؟؟

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
سلام

سلام

سلامبا تشکر از شمافقط از دوستان خواهش دارم بیشتر مطلب ومقاله وپروزه ذر تاپیک قراردهند تا تاپیک مهندسی نساجی هم مثل تاپیک های دیگه پربار باشه.خسته نباشید!
سلام دوست عزيز.من فكر مي كنم هممون دوست داريم تا تاپيك نساجي پربار و مورداستفاده تر شه و سعي مونو مي كنيم.;)
با تشكر از بچه ها به نظرم تاپيك ما خوب جلو اومده.درسته اعضاش كمن ولي فعاليت توش خوبه بوده.:gol:
از همگي ممنون

atalz

عضو جدید
در چه زمینه ای از بافندگی مقاله می خواستید ؟
شما می توانید به یکی از مجلات مربوط به نساجی فارسی مثل استقلال ( از سایت دانشگاه صنعتی اصفهان قابل دانلود کردن است ) امیرکبیر نساجی امروز و ... مراجعه کنید.
اگر دقیقا موضوعش را هم بگید شاید بتونم کمکتون کنم و براتون ارسال کنم

M.Deylamian

مدیر بازنشسته
ماني جون براي منم باز نمي كنه.يعني توي كامپوترم pdf خودمو باز مي كنه ولي وقتي از سايت مي گيرم باز نمي كنه.رفتم تالار راهنمايي ولي چيزي پيدا نكردم.فايل رو از browse ميارم و اپلود مي كنم.نمي دونم چرا اينجوري ميشه.تو نظري نداري؟؟

فکر نمیکنم مشکلی از نحوه ی انجامش باشه.حالا آرام جان این لینک های پایین رو چک کن و از این طریق فایلت رو آپلود کن .

http://www.filefactory.com/
http://www.uplodfile.com/

بالا