SMS فرستاده شده را برگردانید

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
یکی از مشکلاتی که ممکن است برای بسیاری از SMSباز ها پیش آمده باشد ، ارسال SMS اشتباهی برای فرد دیگری است! بدین صورت که به فرض قصد دارید جوکی را برای یکی از دوستان خود ارسال کنید ، اما به دلیل شباهت نام دوستتان با رئیس شرکت و کنار هم قرار گرفتن نام این دو نفر در دفترچه تلفن گوشی ، جوک را برای رئیس خود ارسال کنید که طبعأ حالت خوبی به شما دست نخواهد داد چرا که پس از زدن دکمه SMS ، Send ارسال شده است و نمیتوان جلوی رسیدن آن را گرفت!

اما در صورتی که اندکی فرز باشید به طریقی میتوان پس از ارسال SMS تا زمانی که هنوز به دست گیرنده نرسیده است ، جلوی SMS را در بین راه بگیرید ، به طوری که حتی پس از زدن دکمه Send نیز SMS به گیرنده نرسد و در بین راه متوقف شود.

این ترفند بر روی گوشی های نوکیا تست شده است در نتیجه روش آن بر روی این گوشی توضیح داده میشود ، اما امکان این کار در گوشی های دیگر نیز به روش هم شکل وجود دارد چرا که به سادگی میتوان SMS ارسال شده را متوقف کرد:

در صورتی که دکمه Send را زده اید ، ابتدا SMS شما به قسمت Outbox گوشی میرود ، در این مرحله ، SMS همچنان روی گوشی شماست و به شبکه ارسال نشده است و وضعیت آن Sending است. در نتیجه کافی است دکمه Power گوشی را زده و Switch off را انتخاب کنید تا گوشی کاملأ خاموش شود!

حال در صورتی که گوشی را مجددأ روشن کنید و به قسمت Messaging و Outbox بروید ، SMS خود را میبینید که به حالت Deferred درآمده (آزادی بلاگ) ، یعنی برای ارسال به تعویق افتاده است و در آخرین مرحله متوقف شده و برای طرف مقابل ارسال نشده است.

حالا میتوانید با زدن دکمه SMS ، Options متوقف شده را با انتخاب Delete برای همیشه پاک کنید. یا حتی اگر دلتان خواست ، در زمان دیگری آن را با انتخاب Send مجددأ ارسال کنید.

behzadk2019

کاربر فعال تالار مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
اینو ک همه میدونن
راست میگی بگو زمانی ک حالت pending هست چیکار کنیم!!؟؟

در جواب شما باید گفت که ..دو دست رو رو به اسمان بالا برده ...و دعا کرده که خطوط مخابرات شلوغه باشه که اس ام اس نرسه دستش....
یک راه دیگر دارد که فردا سر کار نرو ...و استفعا رو به یکی از دوستان خود داده تا تحویل رئیس داده

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
در جواب شما باید گفت که ..دو دست رو رو به اسمان بالا برده ...و دعا کرده که خطوط مخابرات شلوغه باشه که اس ام اس نرسه دستش....
یک راه دیگر دارد که فردا سر کار نرو ...و استفعا رو به یکی از دوستان خود داده تا تحویل رئیس داده
عجب راهکاری:surprised:

Schneider

مدیر بازنشسته
خیلی حواستون به گوشیتون باشه!
گوشی من N73 ست
معمولا بصورت معمولی lock میکنم بدون پسورد؛
یبار یادم رفته بود Lock کنم و این تو جیبم بش فشار اومده بود_ساعت 8 شب_من پیش دوستم تو ماشین نشسته بودیم داشتیم حرف میزدیم!
گوشیم موبایل خانوم جوانی رو گرفته بود که بالا دست ما بود تو شرکتی که اونموقه ها با دوستم کار میکردیم :biggrin:
خب دوتا پسر(رفیق) معمولا حرفاشون رسمی نیس خیلی!!!!!!!:biggrin:
ولی از قضا ما همون دقائق داشتیم در مورد اینکه رفتیم خونه الان تخم مرغ بگیریم....گوجه فرنگی هم که هست و .........از این حرفا میزدیم!!!:biggrin:
یه لحظه من گفتم بزا ببینم ساعت چنده دیدم گوشیم وصله به یجا !!!!!:D:D
خلاصه معذرت خواهی کردم قطع کردم!
:D

amirstark

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خیلی حواستون به گوشیتون باشه!
گوشی من N73 ست
معمولا بصورت معمولی lock میکنم بدون پسورد؛
یبار یادم رفته بود Lock کنم و این تو جیبم بش فشار اومده بود_ساعت 8 شب_من پیش دوستم تو ماشین نشسته بودیم داشتیم حرف میزدیم!
گوشیم موبایل خانوم جوانی رو گرفته بود که بالا دست ما بود تو شرکتی که اونموقه ها با دوستم کار میکردیم :biggrin:
خب دوتا پسر(رفیق) معمولا حرفاشون رسمی نیس خیلی!!!!!!!:biggrin:
ولی از قضا ما همون دقائق داشتیم در مورد اینکه رفتیم خونه الان تخم مرغ بگیریم....گوجه فرنگی هم که هست و .........از این حرفا میزدیم!!!:biggrin:
یه لحظه من گفتم بزا ببینم ساعت چنده دیدم گوشیم وصله به یجا !!!!!:D:D
خلاصه معذرت خواهی کردم قطع کردم!
:D
ساده ایا
اون باید معضرت خواهی میکرد
من بودم که معضرت خواهی نمیکردم اون که می فهمه اشتب شده گوشی رو قطع کنه چه لزومی داره حرف های دو تا دوست رو گوش بد
تازه کلی هم برات هزینه انداخته بود
ضرر کردی معضرت خواهی کردی

بهترین راهش اینه که یا اصلا جک نفرستی و همیشه رسمی باشی
یا این که شماره دوستت رو ذخیره نکی یا شماره مدیرت رو
یا اسماشون رو کلا متفاوت بزنی
همیشه چک کن ببین برای کی داری اس میدی
یکی از بهترین راه هاش اینه که با رئیست حساب شوخی باز کنی
اونم ناجور
همش رو خودم تست کردم بجز اون چک کنی بببینی برای کی داری اس میدی

یکی از مشکلاتی که ممکن است برای بسیاری از SMSباز ها پیش آمده باشد ، ارسال SMS اشتباهی برای فرد دیگری است! بدین صورت که به فرض قصد دارید جوکی را برای یکی از دوستان خود ارسال کنید ، اما به دلیل شباهت نام دوستتان با رئیس شرکت و کنار هم قرار گرفتن نام این دو نفر در دفترچه تلفن گوشی ، جوک را برای رئیس خود ارسال کنید که طبعأ حالت خوبی به شما دست نخواهد داد چرا که پس از زدن دکمه SMS ، Send ارسال شده است و نمیتوان جلوی رسیدن آن را گرفت!

اما در صورتی که اندکی فرز باشید به طریقی میتوان پس از ارسال SMS تا زمانی که هنوز به دست گیرنده نرسیده است ، جلوی SMS را در بین راه بگیرید ، به طوری که حتی پس از زدن دکمه Send نیز SMS به گیرنده نرسد و در بین راه متوقف شود.

این ترفند بر روی گوشی های نوکیا تست شده است در نتیجه روش آن بر روی این گوشی توضیح داده میشود ، اما امکان این کار در گوشی های دیگر نیز به روش هم شکل وجود دارد چرا که به سادگی میتوان SMS ارسال شده را متوقف کرد:

در صورتی که دکمه Send را زده اید ، ابتدا SMS شما به قسمت Outbox گوشی میرود ، در این مرحله ، SMS همچنان روی گوشی شماست و به شبکه ارسال نشده است و وضعیت آن Sending است. در نتیجه کافی است دکمه Power گوشی را زده و Switch off را انتخاب کنید تا گوشی کاملأ خاموش شود!

حال در صورتی که گوشی را مجددأ روشن کنید و به قسمت Messaging و Outbox بروید ، SMS خود را میبینید که به حالت Deferred درآمده (آزادی بلاگ) ، یعنی برای ارسال به تعویق افتاده است و در آخرین مرحله متوقف شده و برای طرف مقابل ارسال نشده است.

حالا میتوانید با زدن دکمه SMS ، Options متوقف شده را با انتخاب Delete برای همیشه پاک کنید. یا حتی اگر دلتان خواست ، در زمان دیگری آن را با انتخاب Send مجددأ ارسال کنید.

گوشی من نوکیا5130 هستش
جواب نداد
بعد از این که دوباره گوشی رو روشن میکنی شروع میکنه به ارسال
حتی هنگار ارسال باطریش رو هم در اوردم
بازم میره وا نمیسته

HaMiD.TcI

مدیر تالار موبایل متخصص سیستم عامل Apple
مدیر تالار
یه کار دیگه هم میشه کرد.اگه گوشی طرف خاموش باشه میتونید اس ام اس رو برگردونید. البته این کار 1 ساعت وقت میخواد.
این مسیر رو طی کنید.
messaging/options/settings/text message
و messade validity رو از maximum time به 1hour عوض کنید. اینطوری اگه پیامتون 1 ساعت Pending بمونه خود به خود حذف میشه.

dordoone

عضو جدید
کاربر ممتاز
واسه من خیلی پیش اومده یه بار با دوسم داشم در مورد یکی از پسرهای کلاسمون حرف میزدیم من اسو دقیقا اشتباهی به همون پسره دادم...
یه بارم برای اولین بار میخواسم به یکی اس بدم تهش فامیلیمو نوشتم و دادم به مسئول سایت دانشگامون از خجالت در جا آف کدم جالب بود که یارو فک کد من ازش خوشم اومده و اینکار فیلم بوده. 2 هفته طول کشید که قانعش کدم که اعتماد بنفست خیلی کاذبه..

"Amir masoud"

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این که بله! اما معمولا فاصله بین send تا زمانی که از Outbox خارج بشه 3 ثانیه بیشتر طول نمیکشه! دیگه باید خیلی فرض بود!

HaMiD.TcI

مدیر تالار موبایل متخصص سیستم عامل Apple
مدیر تالار
این که بله! اما معمولا فاصله بین send تا زمانی که از Outbox خارج بشه 3 ثانیه بیشتر طول نمیکشه! دیگه باید خیلی فرض بود!
یه کار دیگه هم میشه کرد. بعدش اس ام اس بدی : داشتم امتحانت میکردم عزیزم:D

Nilpar

عضو جدید
کاربر ممتاز
من باشم ترجیح می دم س ام اس سند شه تا اینا همه مکافات بکشم. تازه ممکنه رئیس خوشش بیادو اضافه حقوق بده!!!!

اما جدا از شوخی گوشیهای htc یا کلا اون گوشیهایی که سیستم عامل اندروید دارن از این تاپیک نمی تونن بهره ای ببرن. چون چیزی به نام outbox ندارن!
بازم مرسی از مطلبی که گذاشتی.