sms، درآمدزاترين سرويس براي اپراتورها

morteza_420

عضو جدید
پيام كوتاه بعد از مكالمه‌ دومين منبع پردرآمد اپراتورهاي تلفن همراه جهان به شمار مي‌رود به طوري‌كه رشد درآمدهاي اين سرويس در عرض پنج سال آينده تا مبلغ ‌٦٧ ميليارد دلار، اين سرويس را به ايده‌آل‌ترين سرويس براي اپراتورها تبديل خواهد كرد.

به گزارش ايسنا در چهارمين كنگره‌ سالانه‌ پيام‌دهي جهاني ‌٢٠٠٧ كه با شركت نمايندگاني از ‌٣٢ كشور جهان برگزار شد، پيام كوتاه بزرگ‌ترين منبع درآمد سرويس پيام‌دهي براي اپراتورها عنوان شد كه درآمدهاي حاصل از آن هم‌چنان به رشد سال به سال خود ادامه مي‌دهند و تحليل‌گران اذعان كردند كه پيش‌بيني آنها در مورد افول پيام كوتاه شتاب‌زده بوده است.
بنا بر اظهار يكي از تحليل‌گران درآمدهاي پيام‌دهي در جهان به ‌٨٠ ميليارد دلار مي‌رسد كه ‌٦٠ ميليارد دلار از آنها مربوط به درآمدهاي پيام كوتاه خواهد بود. فناوري‌هاي پيام‌دهي تلفن همراه شامل سرويس‌هاي چندرسانه‌يي (MMS)، ايميل تلفن همراه، پيام فوري تلفن همراه (MIM) و سرويس پيام كوتاه (SMS) هستند.
بر اساس گزارش يك موسسه‌ تحقيقاتي با نام آينده پيام كوتاه تلفن همراه، درآمد جهاني حاصل از پيام كوتاه در سال ‌٢٠٠٦، ‌٥/٤٧ ميليارد دلار بوده و بر اساس پيش‌بيني در سال ‌٢٠٠٧ به ‌٥/٥٢ ميليارد دلار مي‌رسد و با تخمين ‌٧/٣ تريليون پيام كوتاه كه سالانه تا سال ‌٢٠١٢ ارسال مي‌شوند، اين درآمد را به ‌٦٧ ميليارد دلار خواهد رساند.
اين گزارش آينده‌ روشني را براي فناوري‌هاي پيام‌دهي تلفن همراه از جمله پيام فوري و ايميل تلفن همراه پيش‌بيني مي‌كند اما تصريح مي‌كند كه اين فناوري‌ها هم‌چنان كاملا تحت‌الشعاع پيام كوتاه هستند.
برخلاف انتظار برخي، ترافيك پيام كوتاه در بازارهاي كامل نه تنها كاسته نشده بلكه افزايش آن ادامه يافته است به عنوان نمونه ترافيك پيام كوتاه به دليل اضافه شدن مشتركان جديد سريع‌تر از حد انتظار در آمريكا رشد كرده است.
بر اساس پيش‌بيني در آسيا به تنهايي براي شش سال آينده هر پنج دقيقه ‌٢٢٦٧ نفر اولين تلفن همراه خود را خريداري خواهند كرد و اكثريت گوشي‌هاي خريداري شده توسط اين افراد جدا از امكان مكالمه و ارسال پيام كوتاه، حداقل قابليت‌هاي تلفن همراه را خواهند داشت و اين به معني ‌٤/١ ميليارد مشترك جديد و در نتيجه رشد انفجاري ترافيك پيام كوتاه در اين منطقه خواهد بود.
بر اساس پيش‌بيني گارتنر، حجم پيام كوتاه ارسالي تا سال ‌٢٠١٠، ‌٣١٦/٢ تريليون و بر اساس پيش‌بيني اووم، ‌٨٢٧/٢ تريليون خواهد بود و تمامي اين آمارها بيش از ‌٠٥٦/١ تريليون پيام كوتاه ارسال شده در سال ‌٢٠٠٥ هستند كه از سوي پورشيو گزارش شده است.
به گفته‌ تحليل‌گران سادگي استفاده از پيام كوتاه، فراگير بودن كه همه مي‌توانند آن را ارسال و دريافت كنند، آگاهي نسبت به چگونگي ارسال و دريافت پيام كوتاه، تضمين ارسال شدن پيام كوتاه و دريافت آن و قابل اعتماد بودن آن از جمله دلايل متعدد اين ميزان پيام‌هاي كوتاه ارسالي است.
بر اساس اين گزارش، استفاده از پيام كوتاه از سوي دولت‌ها، شركت‌ها و سازمان‌ها در مقياس جهاني آغاز شده و به سرعت در حال رشد است و از اين پيام‌ها براي هشدار در مورد فجاياي طبيعي يا اطلاع‌رساني به كارمندان استفاده مي‌شود.
واقعيت اين است كه پيام كوتاه پانزده سال است كه با ما همراه شده و به احتمال زياد در آينده نيز يك ابزار ارتباطي كليدي خواهد بود؛ كارآمدي پيام كوتاه توجيه‌كننده‌ يكپارچه كردن پيام كوتاه در نرم‌افزارهاي اداري و بودجه‌ريزي براي پيام كوتاه به عنوان بخشي از هزينه‌ مصروفي يك شركت براي IT است.
 

Similar threads

بالا