اولین عکسمو امروز میذارم...فکر میکنم مال 6 ماهگیم باشه!!!
![]()
خيييييييييلي ناز بودي آقا رضا!اولین عکسمو امروز میذارم...فکر میکنم مال 6 ماهگیم باشه!!!
![]()
سلام رضا جون. عكست خيلي قشنگه. خيلي نازه.اولین عکسمو امروز میذارم...فکر میکنم مال 6 ماهگیم باشه!!!
![]()
خوب تپل بودی ها. فکر کنم بچه بودی خوب می چلوندنت، آخه به نظر نرم و نورم می آی
من اسکنر می خواااااااااااااااام
خيييييييييلي ناز بودي آقا رضا!![]()
سلام رضا جون. عكست خيلي قشنگه. خيلي نازه.
منظورتون منم؟![]()
اینم مال همون زماناست.... گویا داداشم موهام کوتاه کرده برام!!!
...![]()
از چشمات مشخصه که بسیار شیطون بودی!!!![]()
عکست درست اپلود نشدهاين منم ببينين چه با نمك بودم!!!!
http://www.www.www.iran-eng.ir/picture.php?pictureid=6831&albumid=2158&dl=1258796553&thumb=1
هیچ وقت دیر نیستراستش قبل از اینکه بخونم کامنت های دوستان رو از عنوانش متوجه نشدم منظور اینه!!!!
واقعا جالب بود...
آقای مهندس خیلی هم شبیه نیست هاااااااا!
ممنون از تاپیک زبیاتون!
حیف ما دیر رسیدیم!
موفق باشید
حتما ...هیچ وقت دیر نیست
منتظر عکس شما هم هستیم
واقعا كه همه ي بچه ها موجودات ناز و با نمكي هستند مخصوصا اگه چشم هاشون درشت و مشكي باشه( من عاشق اين جور بچه ها هستم )حالا اگه اين بچه بخواد بزرگ كه مي شه مهندس مواد بشه كه ديگه نور علي نوره
ولي جدا از شوخي همه ي شما ها ناز بوديد ولي شيطنت از چشماي آقارضا و mmaterial ميباره . مگه نه ؟؟؟؟؟؟![]()
سلام asaly خانم! مگه غير از من و آقا رضا و حميده خانم كسي هم عكس گذاشته كه ما رو استثنا ميكيند؟؟؟؟
در ضمن، من و شيطنت؟؟؟؟
اي اونايي كه منو ديديد بياييد بگيد من شيطون نيستم! عوضش شيطنت از از فرهنگ خانم همين جوري ميباره
حالا شما كي عكس ميذاريد؟![]()
راست می گه شیطون نیست ولی بلا هست .
کدوم رضا؟؟؟؟؟؟واقعا كه همه ي بچه ها موجودات ناز و با نمكي هستند مخصوصا اگه چشم هاشون درشت و مشكي باشه( من عاشق اين جور بچه ها هستم )حالا اگه اين بچه بخواد بزرگ كه مي شه مهندس مواد بشه كه ديگه نور علي نوره
ولي جدا از شوخي همه ي شما ها ناز بوديد ولي شيطنت از چشماي آقارضا و mmaterial ميباره . مگه نه ؟؟؟؟؟؟![]()
دروغ میگه شیطونه
سلام asaly خانم! مگه غير از من و آقا رضا و حميده خانم كسي هم عكس گذاشته كه ما رو استثنا ميكيند؟؟؟؟
در ضمن، من و شيطنت؟؟؟؟
اي اونايي كه منو ديديد بياييد بگيد من شيطون نيستم! عوضش شيطنت از از فرهنگ خانم همين جوري ميباره
حالا شما كي عكس ميذاريد؟![]()
دروغ میگه شیطونه