>->-Oدیدار حضوریه بچه های موادO-<-<

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sosmar

کاربر بیش فعال
من یک نظری دادم و این نظر با بقیه هماهنگ بشه و به یک نتیجه ای برسیم فکر کنم ما تو عصر ارتباطات هستیم !!!!!!!
ونباید برا هر کاری مصافت طولانی رو طی کنیم تا با هم حرف بزنیم یا هم دیگه رو ببینیم .
سعی کنیم به هم اعتماد کنیم و طوری رفتار کنیم که کسی نتونه سو استفاده کنه !

fum_metal

عضو جدید
اینکه اعضای ساکن یک شهر بخوان دور هم جمع بشن یه خورده بی مزست!تو تهران چندتا دانشگاه رشته مواد رو دارن،اما تو شهرایی که فقط یک دانشگاه این رشته رو داره اینجور ملاقات ها بی معنیه
میشه زمانی که همایش ها و مسابقات برگزار میشه هماهنگ کنیم تا هم دیگه رو ببینیم
آخر این هفته مسابقات عملیات حرارتی نجف آباد اصفهانه،یا همایش علمی دانشجویی متالورژی

sosmar

کاربر بیش فعال
از زمان و مکانی که قرار دور هم جمع بشیم خبرمون کنید مرسی.

m4material

مدیر تالار مهندسی مواد و متالورژی
مدیر تالار
میگم بعدا
باید یه کروکی تهیه کنم بعد:biggrin:
بعدا اطلاع رسانی میشه

کیا؟؟؟
3 تا مهمون خوب داریم که همون روز باهاشون اشنا میشین
بقیه هم که همونایین که اعلام امادگی کردن اینجا
کامل بود گزارش:D
3 تا مهمون؟؟؟؟؟؟؟؟
باشه فرهنگ خانوم!!! ما كه به شما اعتماد داريم مهندس كبير! فقط دلم به حال اين thixo ميسوزه، مياد اونجا هوايي ميشه ها!:lol:
حالا مهنونا كيان؟ دارم از فضولي ميميرم!:child:

REZAB

عضو جدید
کاربر ممتاز
کاش منم می تونستم بیام.... حتما به اونایی که میرن خیلی خوش میگذره...
برنامه ها رو دوره ای کنید که دفعه بعد بقیه هم بتونن بیان...
عکس هم که قرار شد بگیرید و برامون بفرستید... بعدا زیرش نزنین ها...

راستی بعید نیست همون روز نتایج ارشد رو هم بدن... حتما از thixotrop شیرینی بگیرید...

thixotrop

عضو جدید
کاربر ممتاز
هي من ميخوام بگم بيخيال شيم، هي ما رو وسوسه ميكني! حالا كه اينطور شد فقط از اين به بعد ميگم: حليم.......حليم.......حليم!
سهم حميده خانوم رو هم بدين به من( حميده خانم من جاتونو خالي ميكنم، مطمئن باشيد!):lol:

حالا عاشق حلیمی و می خوای حتما از من حلیم بگیری یه بحثه ولی این که بخوای سهم حمیده خانوم رو هم بگیری یه بحث دیگه، یا باید همون جا چند نفری تقسیمش کنیم بخوریم،:biggrin: یا با پیک موتوری بفرستیم جلو خونشون

thixotrop

عضو جدید
کاربر ممتاز
میگم بعدا
باید یه کروکی تهیه کنم بعد:biggrin:
بعدا اطلاع رسانی میشه

کیا؟؟؟
3 تا مهمون خوب داریم که همون روز باهاشون اشنا میشین
بقیه هم که همونایین که اعلام امادگی کردن اینجا
کامل بود گزارش:D

آره کروکی فکر خوبیه، یه دفعه دیدی من از پارک دانشجو سر در آوردم:cry::cry:

ببینم این سه تا مهمون خوب شما سلاح که حمل نمی کنن:biggrin:

شوخی کردم من به شما اطمینان کامل دارم:cool:

thixotrop

عضو جدید
کاربر ممتاز
من خودم هنوز اون 3 نفرا ندیدم.

اما همتون میشناسیدشون

حتما بیاین.

از من گفتن بود

ببینم اینایی که گفتین سیاسی هستن، ورزش کار هستن ( نکنه قراره هادی ساعی رو بیارین) یا فرهنگی ان؟؟ بازیگر سینمان؟ :biggrin::biggrin:

ببینم نکنه قراره استادهای مورد علاقه تون رو بیارین:biggrin::biggrin:

thixotrop

عضو جدید
کاربر ممتاز
3 تا مهمون؟؟؟؟؟؟؟؟
باشه فرهنگ خانوم!!! ما كه به شما اعتماد داريم مهندس كبير! فقط دلم به حال اين thixo ميسوزه، مياد اونجا هوايي ميشه ها!:lol:
حالا مهنونا كيان؟ دارم از فضولي ميميرم!:child:

:surprised: هوایی می شم یعنی چی؟ نترس جیگر من بر اعصابم مسلطم، ولی مثل این که شما از خودت مطمئنی، چه خبره؟؟:cool::cool:

thixotrop

عضو جدید
کاربر ممتاز

راستی بعید نیست همون روز نتایج ارشد رو هم بدن... حتما از thixotrop شیرینی بگیرید...

:eek::eek:

اگه نتایج رو بدن که من حتما نمی آم:biggrin::biggrin:

شوخی کردم بابا ما اینقدرام که دوستان ارادت دارن خسیس نیستیم.:redface:

دیگه دم به تله دادم:cool:

آخرین ویرایش:

thixotrop

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینکه اعضای ساکن یک شهر بخوان دور هم جمع بشن یه خورده بی مزست!تو تهران چندتا دانشگاه رشته مواد رو دارن،اما تو شهرایی که فقط یک دانشگاه این رشته رو داره اینجور ملاقات ها بی معنیه
میشه زمانی که همایش ها و مسابقات برگزار میشه هماهنگ کنیم تا هم دیگه رو ببینیم
آخر این هفته مسابقات عملیات حرارتی نجف آباد اصفهانه،یا همایش علمی دانشجویی متالورژی

این هم که تو همایش ها و مسابقات همدیگرو ببینیم فکر خوبیه ولی حالا بگذار ببینیم این اولیش که جور شده چطور پیش می ره.;)

ببین از شهر من فکر کنم 6 نفر اینجا عضو شدن که من 2 -3 تاشون رو بیشتر ندیدم. اینجوری هام که شما می گی نیست. تازه اینجا خیلی هم کوچیکه شهرش

فرهنگ

مدیر بازنشسته

جای شما هم خالیه
چشم.برنامه های بعدی همش بستگی به همین دیدار داره و نتایجش
در مورد بعدی ها فرصت زیاده واسه فکر کردن.عجله نکنید.

فرهنگ

مدیر بازنشسته
:eek::eek:

اگه نتایج رو بدن که من حتما نمی آم:biggrin::biggrin:

شوخی کردم بابا ما اینقدرام که دوستان ارادت دارن خسیس نیستیم.:redface:

دیگه دم به تله دادم:cool:

من که شیرینی نمیخوام فعلا چون میدونم تهران قیولی .بعدا ازت میگیرم:biggrin:
جدا اگه خواستی شیرینی بدی حتما تر باشه و زیادم نگیر که مریض نشیم;)

فرهنگ

مدیر بازنشسته
این هم که تو همایش ها و مسابقات همدیگرو ببینیم فکر خوبیه ولی حالا بگذار ببینیم این اولیش که جور شده چطور پیش می ره.;)

ببین از شهر من فکر کنم 6 نفر اینجا عضو شدن که من 2 -3 تاشون رو بیشتر ندیدم. اینجوری هام که شما می گی نیست. تازه اینجا خیلی هم کوچیکه شهرش

6 نفر؟؟؟؟ به به
فکر خوبی بود که داده شد ولی فرصت بدید خواهشا:redface:

sosmar

کاربر بیش فعال
سلام
ولی تو شهر ما زیاد هستن فقط تو کلاس من 10, 15 نفر هست .
باید یک صفحه هم برای شهر های مختلف باز بشه مثلا برای اصفهان یک صفحه , برای اهواز یک صفحه , شیراز , تبریز و .......

m4material

مدیر تالار
نگی ها
اومدنش هنوز قطعی نیست.
در ضمن سعی کنید حدس نزنید چون نمیخوام لو بره.هرچند بعیده:biggrin:
از يه چيزي خيلي خوشم نمياد، اون هم غاقلگيريه!:razz: متاسفانه تو يه هفته گذشته چندين بار غافلگير شدم و همين داشت باعث ميشد با برخي از دوستان به هم بزنم!!!( البته آدمي نيستم كه به همين راحتي دوستي رو از دست بدم) اميدوارم دوباره اين موضوع تكرار نشه! پس اگه اومدن كسي قعطي هست خواهشا بگيد! :redface:فكركنم اين تاپيك رو هم به همين خاطر زديم كه بدونيم چه كساني ميخوان بيان! غير از اينه؟؟؟؟
در هر حال من به شخصه قبولتون دارم ولي چون اين يه جمع خصوصيه به نظرم بهتره همه تو ريز و بم اون روز قرار بگيرند!!!:lol:

آخرین ویرایش:

reza_1364

مدیر بازنشسته
اگه بگیم کیان که مزش میپره.

اما قطعا شماها همه میشناسیدشون

فرهنگ بگیم بشون؟؟؟؟

گناه دارن.

شبا خوابشون نمیبره.

بگم؟؟؟؟؟؟؟

sosmar

کاربر بیش فعال
بگید چون همه بچه تهران نیستن که بتونن بیان
لطفا بگو آقا رضا

reza_1364

مدیر بازنشسته
بگید چون همه بچه تهران نیستن که بتونن بیان
لطفا بگو آقا رضا
مهندس من با برگزاری جلسه بعدی تو اصفهان موافقم

جلسه بعدی انشا الله اصفهان

بعدم میریم شیراز

بعدم میریم مشهد

قبل از همه اینا هم میریم سمنان

بزارید خود فرهنگ میگه

شما نمیشناسیدشون

Nimitzo

عضو جدید
کاربر ممتاز
از يه چيزي خيلي خوشم نمياد، اون هم غاقلگيريه!:razz: متاسفانه تو يه هفته گذشته چندين بار غافلگير شدم و همين داشت باعث ميشد با برخي از دوستان به هم بزنم!!!( البته آدمي نيستم كه به همين راحتي دوستي رو از دست بدم) اميدوارم دوباره اين موضوع تكرار نشه! پس اگه اومدن كسي قعطي هست خواهشا بگيد! :redface:فكركنم اين تاپيك رو هم به همين خاطر زديم كه بدونيم چه كساني ميخوان بيان! غير از اينه؟؟؟؟
در هر حال من به شخصه قبولتون دارم ولي چون اين يه جمع خصوصيه به نظرم بهتره همه تو ريز و بم اون روز قرار بگيرند!!!:lol:

كاملا موافق هستم . بهتره قبل از ديدار بدونيم كيا هستن و كيا نيستن :w16::w16::w16:

در ضمن اگر از بچه هاي خودمون نيستن كه حضورشون خيلي جالب نيست اونجا .......
:w05::w05::w05::w05:

m4material

مدیر تالار
تشكردوني ته كشيد! بعدا جبران ميكنم! هنوز هم رو حرفم هستم! :razz:

وضعیت
موضوع بسته شده است.