material safty data sheet

MBNMBN

عضو جدید
برگ اطلاعات ایمنی مواد شیمیایی شامل آروماتیکها، گازها،پلیمرها،مواد شیمیایی و کودها که حاوی اطلاعات بسیار مفیدی در مورد این مواد هست را به دوستان خودم معرفی می کنم.به نظر من به درد همه مهندسین شیمی میخوره .برای دانلود اطلاعات ایمنی مواد شیمیایی بر روی لینک زیر کلیک کنید.
اطلاعات برای مواد به صورت pdf است که برای هر ماده داده شده باید اون رو دانلود کنید.ضمنآ همه ی اونها به صورت فارسی هستند

http://ora.petrochem-ir.net/msds/WEB_REPORT.SHOW?p_arg_names=_START_WITH_VALUE&p_arg_values=983

موفق و پیروز باشید.

آخرین ویرایش:

hatamifarsi

عضو جدید
سلام
بد نبود
ولی به دانلودش نمی ارزید
پیشنهاد میکنم کسی دانلود نکنه
دوست داشتین دانلود کنین
به من چه؟!!!!!!
خود دانی!!!!!!
پیشنهاد می کنم بهش امتیاز منفی بدین!!!!!!!
با تشکر

hatamifarsi

عضو جدید
دانلود از youtube

دانلود از youtube

با سلام به همه دوستان

دوستانی که می خواهند از www.youtube.com دانلود کنند می توانند از سایت زیر استفاده کنند:

www.keepvid.com

کافی است روی اسم فیلم در سایت youtube کلیک راست کنید و سپس copy shortcut رو بزنید و سپس به سایت keepvid.com بروید و لینک را در آنجا paste کنید.

و سپس download را بزنید.چند ثانیه بعد گزینه download file کمی پایین تر دیده می شود. بر روی آن کلیک راست کنید و save targat as را بزنید. و یا دوباره copy shortcut بزنید و با نرم افزار حال کنید.
اینم آموزش تصویری:؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
تصویر 1 تصویر 2 تصویر 3
توجه کنید که لازم است موقع save اسم فایل را عوض کنید. تا فایل ها روی هم save نشوند

این فایل ها را پس از دانلود به فرمت flv در آورید و با flv player یا vlc player باز کنید.
این هم برنامه flv player برای باز کردن فایل ها (با حجم 2.29mb ) :
دانلود مستقیم

بالا