سلام شماها چقد در روز وقت صرف سایت می کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:cry:
asiabadboy عضو فعال کاربر ممتاز Apr 24, 2008 #2 شلام من که اژ کارو ژندگی افتادم بقیه رو نمیدونم شپاشگژارم
*neda* عضو جدید کاربر ممتاز Apr 25, 2008 #5 خوب چیزیه واسه فرار از درس!!راستی چه عجب مدیرمون رو دیدیم
ARC_2008 مدیر بازنشسته Apr 25, 2008 #6 واقعا تا حالا ندیده بودید! ... هر وقت فرصتی بین کارهایم باشد. بله . بسیار زیاد.
ا امیدبرقبانی عضو جدید Apr 25, 2008 #12 زهرا1365 گفت: سلام شماها چقد در روز وقت صرف سایت می کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... سلام من هر چي فكر كردم ربط اين سوال شما رو به اين تالار پيدا نكردم! ميشه بگيد چرا اين سوال رو تو اين تالار پرسيديد؟ البته جسارتا! ياعلي
زهرا1365 گفت: سلام شماها چقد در روز وقت صرف سایت می کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... سلام من هر چي فكر كردم ربط اين سوال شما رو به اين تالار پيدا نكردم! ميشه بگيد چرا اين سوال رو تو اين تالار پرسيديد؟ البته جسارتا! ياعلي
زهرا1365 عضو جدید May 7, 2008 #16 امیدبرقبانی گفت: سلام من هر چي فكر كردم ربط اين سوال شما رو به اين تالار پيدا نكردم! ميشه بگيد چرا اين سوال رو تو اين تالار پرسيديد؟ البته جسارتا! ياعلي کلیک کنید تا باز شود... مثلا من برم از کشاورزی ها بپرسم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خودت فک کن
امیدبرقبانی گفت: سلام من هر چي فكر كردم ربط اين سوال شما رو به اين تالار پيدا نكردم! ميشه بگيد چرا اين سوال رو تو اين تالار پرسيديد؟ البته جسارتا! ياعلي کلیک کنید تا باز شود... مثلا من برم از کشاورزی ها بپرسم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خودت فک کن
زهرا1365 عضو جدید May 7, 2008 #17 asiabadboy1977 گفت: شلام من که اژ کارو ژندگی افتادم بقیه رو نمیدونم شپاشگژارم کلیک کنید تا باز شود... شما را که می دونم همیشه روشنی
asiabadboy1977 گفت: شلام من که اژ کارو ژندگی افتادم بقیه رو نمیدونم شپاشگژارم کلیک کنید تا باز شود... شما را که می دونم همیشه روشنی