job field , private or govermental

iman.f

عضو جدید
:que:با سلام خدمت دوستان عزیز. ایا پس از اتمام تحصیلات در رشته مهندسی برق قدرت می توان در بخش خصوصی کار کرد یا کار فقط در بخش دولتی وجود دارد? در بخش خصوصی چه مشاغلی وجود دارد؟ با تشکر

m.pouralkhas

عضو جدید
با سلام
مهندس جان خسته نباشی در مورد سوالی که پرسیدی اصلا" جای نگرانی نیست کار در بخش خصوصی به مراتب بیشتر از بخش دولتی هست .
در این مورد میتونی خودت اقدام کنی و بری تو کار یه شرکت که برای این کار یه کمی سرمایه علم و تجربه کاری لازمه .
شرکت ها ، کارگاه ها و کارخونه های زیادی توی کشور هست که به این رشته از مهندسی نیاز فراوان دارن .
این شرکت ها در زمینه های طراحی ، ساخت ، نصب و راه اندازی و تعمیر و نگهداری فعالیت میکنند و بیشتر اونها با عقد قرارداد به عنوان پیمانکار شرکتهای بزرگ داخلی و خارجی یا سازمان ها و نهادهای دولتی فعالیت میکنند.
من خودم تو بخش برق یه شرکت به نام I.C.E در زمینه نصب و راه اندازی جرثقیل های سنگین بندری فعالیت میکنم.

master-lahij

عضو جدید
دوست گرامی

اگر شما دیپلم برق داشتید یا الکتروتکنسین بودید کار به وفور یافت می شد . برای یک مهندس برق هم در بخش خصوصی کار زیاد هست . مثلا خود من مهندس برق قدرت هستم و در یک شرکت بزرگ خصوصی کار می کنم (البته اینروزها کارم اصلا ارتباطی با برق ندارد)

اما اگر می خواهید کاری کنید که یک مهندس برق قدرت باید انجام دهد فقط و فقط در فکر "توانیر" باشید . یعنی عملا باید به دستگاه دولتی پناه ببرید .

مهندس برق قدرت بودن و در بخش خصوصی کار کردن با هم منافاتی ندارند ولی گمان نکنم در بخش خصوصی بتوان مهندسی برق قدرت کرد .

کار در نیروگاه ، فعالیت در بخش دیپاچینگ و یا هر بخش دیگر سیستم قدرت و به صورت کلاسیک ، تولید و توزیع و انتقال نیرو در کشور ما به بخش خصوصی سپرده نشده است . بر همین اساس اگر قرار باشد کاری فراتر از یک تکنسین برق صنعتی انجام دهید باید آویزان دولت شوید .

rashidishahram

مشاور صنعت برق
مطمئن باشید که اگر می خواهید مهندس برق باشید بهتر است در شرکت خصوصی کار کنید. چون همان شرکتهای توانیر و... با اینکه دولتی هستند و بیشتر بخشها در ایران دولتی است ولی همه این شرکتها کارهای خودشان را از طریق شرکتهای خصوصی انجام می دهند و اصولا شرکتهای دولتی به عنوان کارفرما اکثرا کار یاد نمی گیرند ولی شرکت خصوصی شما باید کار را شخصا انجام دهید و بنا براین با تجربه تر خواهید بود. ضمنا شما می توانید در انواع شرکتهای مشاور یا پیمانکار یا تامین تجهیزات در زمینه های نفت گار یا نیرو و .... یا شرکتهای سازنده تجهیزات این صنایع ار قبیل تابلو سازی ups سیتمهای کنترل و ........ مشغول شوید و به عنوان مهندس برق و بصورت تخصصی کار کنید. فقط یادتان باشد که هر کس ان چیزی می شود یا ان چیزی را بدست می اورد که می خواهد. به خدا توکل کرده و مطمئن باشید که موفق خواهید شد. این را به عنوان تجربه یک دوست که در حد خودش این کار را کرده است قبول داشته باشید و یادتان باشد که اگر مشاوره می گیرید از کسی مشاوره بگیرید که اگر حداقل این کار را نکرده است شما را نا امید نکند.

بالا