help me

rezah8888

عضو جدید
سلام به شما دوستان

من چند تا سوال داشتم که بیشتر به آینده ام برمیگرده...اول اینکه من الان ترم2 مکانیک شیراز هستم و ترم 4 هم قراره بهمون گرایش بدن...میخواستم بدونم به نظرتون کدووم گرایش برم بهتره و چرا؟خودم دوست دارم بیشتر تو شرکت نفت استخدام بشم چون محل سکونتم گچساران و یکی از مناطق بزرگ نفتی کشوره...و در ثانی میخواستم بدونم که با گرایش سیالات میتونم تو آینده کارخونه یا کارگاهی یا شرکتی داشته باشم یا نه؟

سوال دوم هم اینه که از آینده شغلی خیلی هراس دارم میخوام بدونم با مدرک ارشد مکانیک میتونم به آینده امید وار باشم یا نه؟؟؟

سوال سوم هم اینه که تو درس استاتیک من همه ی سوالات کتاب مریام حل کردم میخواستم بدونم مرجع بالاتری هم هست یا نه؟؟؟ ممنون

Zaneti

مدیر تالار مهندسی مکانیک
مدیر تالار
سلام به شما دوستان

من چند تا سوال داشتم که بیشتر به آینده ام برمیگرده...اول اینکه من الان ترم2 مکانیک شیراز هستم و ترم 4 هم قراره بهمون گرایش بدن...میخواستم بدونم به نظرتون کدووم گرایش برم بهتره و چرا؟خودم دوست دارم بیشتر تو شرکت نفت استخدام بشم چون محل سکونتم گچساران و یکی از مناطق بزرگ نفتی کشوره...و در ثانی میخواستم بدونم که با گرایش سیالات میتونم تو آینده کارخونه یا کارگاهی یا شرکتی داشته باشم یا نه؟

سوال دوم هم اینه که از آینده شغلی خیلی هراس دارم میخوام بدونم با مدرک ارشد مکانیک میتونم به آینده امید وار باشم یا نه؟؟؟

سوال سوم هم اینه که تو درس استاتیک من همه ی سوالات کتاب مریام حل کردم میخواستم بدونم مرجع بالاتری هم هست یا نه؟؟؟ ممنون
درود
یواش یواش چقدر تند داری میری
1. آره می تونه توی کارگاه کار کنه اگه هدف کار توی شرکت نفته سیالات برات بهترین گرایشه
2 . نه ترس بهتره الان بیشتر به فکر درس باشی دنبال یاد گرفتن نرم افزار هم باش
3 . نه مریام از همه مراجع دیگه بهتره

mec1386

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا کجاااااااا وایسا ماهم بیایم
ارشد ؟؟؟؟؟؟؟؟ ترم دو؟؟؟؟؟؟
وایسا ؟؟؟
تو استاتیک هم جانسون خوبه هم مریام فکنم مریام مکانیکی تر و جانسون عمرانی تر بستگی به استادت داره
آینده شغلیم الان که بد نیست حالا ببین 3 سال یا 5 سال دیگه چی میشه؟؟

سعی کن گرایش با علاقه انتخاب کنی
مکانیک همینجوری دری وری زیاد داره وای که اگه دیگه علاقه هم نداشته باشی؟؟؟