Fateme_Smaily
عضو جدید
بچه ها سریع سریع سریع یکی به من بگه GPA 3.2 یعنی چه معدلی از 20؟
تقریبا میشه 16 و نیم. 3 میشه 15 .بچه ها سریع سریع سریع یکی به من بگه GPA 3.2 یعنی چه معدلی از 20؟
چجوری سرچ کنم؟
سرچ کردم نفهویدم
مطمئنی؟
مرسی اما آخه 16 خیلی بالاست . اروپاش هم 16 نمیخواد
ما رم ببر!بستگی داره شما کدوم دانشگاه بخوای بری.
اگرشما سوالت رو دقیق مطرح کنی من کامل برات توضیح میدم که چطور میشه و چه شانسی داری.
من خودم مدتهاست تو این کارم و سه تا خواهر و یه برادرم هم از این راه رفتند.
ما رم ببر!
خودت چرا نميري؟
من خودم اندر خم یک کوچه ام .
اونها که رفتند خیلی درسخون تر از من بودند.![]()
من برای اینکه برم باید حداقل فوقم رو از امیرکبیر بگیرم بعد برم.که خودت میدونی چطوریه دیگه.
گرین کارت گرفتن هم که 12 سال طول میکشه. در نتیجه ...![]()
اسپانيا چرا جاي خوبي نيست؟؟؟؟آره اسپانیا هم میگن آسونه خوب هم پول میدن اما جای خوبی نیست.
اگه بتونی مقاله بدی خوبه.اما خیلی سخته.
نه بابا مگه كجا ميخواي بري؟؟؟ماساچوست آمريكا؟
اتفاقا" من با يكي از خبره هاي اين كار صحبت كردم گفت زياد كاري به دانشگاهتو معدلت ندارن ، بيشتر مقاله هاي تحقيقاتي كه داري واسشون مهمه ...البته من نميدونم كدوم دانشگاه مد نظر تو هستش كه ميگي اينقدر پذيرشش سخته ولي اين دانشگاهاي بلژيك ملژيك راحت ميشه رفتا![]()
آره اسپانیا هم میگن آسونه خوب هم پول میدن اما جای خوبی نیست.
اگه بتونی مقاله بدی خوبه.اما خیلی سخته.
اسپانيا چرا جاي خوبي نيست؟؟؟؟
بارسلونا هم داره تازه !
مقاله دادن هم زحمت داره ديگه ، ولي غير ممكن نيست
مهرشاد يكي ديگه س !آقا مهرشاد جیگر طلا. این مقاله دادن رو برا ما توضیح میدی ؟؟؟ خودت تا حالا مقاله دادی ؟؟؟
من خودم چند بار مقاله برای مجلات داخلی مثل وب فرستادم. ولی اون زیاد ارزش نداره که . مسخره بازیه.
حقیقت اینه که ما هنوز در سطح علمی نیستیم که بخوایم مقاله بدیم برای ژورنال های اصیل مثل IEEE و ...
حداقل این چیزیه که من فکر میکنم. نمی دونم چقدر درسته.
من استادم یه مقاله نوشته بود برای ISI که داد من براش از فارسی به انگلیسی برگردوندم. خودش فارق التحصیل دانشگاه شریف بود.بعد مقالش مقبول نشد.
ببین چه خبره.![]()
عرضم به حضورت که من دانشگاه های Michigan Ann Arbor و
Yale , rice , Wisconsin , UCLA رو در در نظر دارم. بلاخره باید یه دانشگاهی بریم که کدرکش ارزش داشته باشه دیگه. منم فقط برای دانشگاه های آمریکا میخوام اقدام کنم. من برادرم خودش همون دانشگاه میشیگان رو رفته بود. رتبه ی 16 در دانشگاه های جهان هست. آرزوم اینه که یه روز اونجا قبول بشم.![]()
ميدوني اگه الان يه نظرسنجي بذارن كه كيا دوست دارن واسه ادامه تحصيل برن خارج از كشور شايد 90 % بگن دوست داريم بريم خارج ! ولي متاسفانه اكثرشون اطلاعاتي كه بايد داشته باشنو ندارنتوجه کردید وقتی بحث از دانشگاه و امتحان و پذیرش از دانشگاه های خارجی و تافل و جی آر ای میشه هیچکدوم از بچه های فروم نمیان شرکت کنند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قبول دارم, شما درست میگید. خیلیا از جمله خودم دلشون میخواد بره ادامه تحصیل برند خارج از کشور. البته مطمئنا یه آدمهایی هم هستند که میگند ما نمی تونیم خوانواده رو ترک کنیم و بریم تو یک کشور غریب و با فرهنگی متفاوت و ...ميدوني اگه الان يه نظرسنجي بذارن كه كيا دوست دارن واسه ادامه تحصيل برن خارج از كشور شايد 90 % بگن دوست داريم بريم خارج ! ولي متاسفانه اكثرشون اطلاعاتي كه بايد داشته باشنو ندارن
قبول ندارم که درس نخونیم . ولی بی انگیزه هستیم . شما رو نمیدونم ولی ما که کلی هم داریم وقت میذاریم و کار میکنیم اما آخرشم هیچی به هیچی. خودمون و بکشیم معدلمون 15 که هیجا با این معدل راهمون نمیدن . اونوقت بچه های دانشگاه آزاد همه معدلای بالا 18 یا 19 هستن و راحت پول هم دارن و میرن . اگه هم برگردن چون خارج تحصیل کردن جای ما رو میگیرن. از طرفی ما دخترا مشکل خانواده و هم داریم.
خوب وقتی میگن حداقل معدل 16 یعنی ما حتی نمیتونیم دخواست بدیم . مگه نه؟