اوقات خوبی رو توی این باشگاه داشتم. دلم برای دوستانم تنگ میشه! در پناه حق باشید.:gol:
(M&M) کاربر بیش فعال Jun 15, 2014 #1 اوقات خوبی رو توی این باشگاه داشتم. دلم برای دوستانم تنگ میشه! در پناه حق باشید.
baran 2012 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jun 15, 2014 #2 freshflower گفت: اوقات خوبی رو توی این باشگاه داشتم. دلم برای دوستانم تنگ میشه! در پناه حق باشید. کلیک کنید تا باز شود... کار خوبی میکنی مام بزودی میایم پیشت موفق باشی هرجا که هستی...
freshflower گفت: اوقات خوبی رو توی این باشگاه داشتم. دلم برای دوستانم تنگ میشه! در پناه حق باشید. کلیک کنید تا باز شود... کار خوبی میکنی مام بزودی میایم پیشت موفق باشی هرجا که هستی...
بانو امین مدیر تالار اسلام و قرآن عضو کادر مدیریت مدیر تالار کاربر ممتاز Jun 15, 2014 #3 موفق باشی عزیزم وقت کردی به دوستات سر بزن
Reza mechanic کاربر بیش فعال Jun 15, 2014 #4 freshflower گفت: اوقات خوبی رو توی این باشگاه داشتم. دلم برای دوستانم تنگ میشه! در پناه حق باشید. کلیک کنید تا باز شود... کجا ؟ بابا ما هم یه زمانی اینجا مثل شا بودیم . الان هرزگاهی سر میزنیم و میبینیم خیلی از دوستامون دیگه نمیان باشگاه . حس بدی به ادم دست میده . هی روزگار . چه سریع میگذره .
freshflower گفت: اوقات خوبی رو توی این باشگاه داشتم. دلم برای دوستانم تنگ میشه! در پناه حق باشید. کلیک کنید تا باز شود... کجا ؟ بابا ما هم یه زمانی اینجا مثل شا بودیم . الان هرزگاهی سر میزنیم و میبینیم خیلی از دوستامون دیگه نمیان باشگاه . حس بدی به ادم دست میده . هی روزگار . چه سریع میگذره .
parla_69 کاربر فعال تالار هنر , کاربر ممتاز Jun 15, 2014 #5 فدا آجی و دوس جون گل خودم کجااااااا دلم واست میتنگه خوب دیگه با کی زبان بچتم...دختر جادویی عزیز هرجا باشی در پناه خدا مارو فراموش نکن
فدا آجی و دوس جون گل خودم کجااااااا دلم واست میتنگه خوب دیگه با کی زبان بچتم...دختر جادویی عزیز هرجا باشی در پناه خدا مارو فراموش نکن
S Sonrisa کاربر بیش فعال کاربر ممتاز Jun 15, 2014 #6 حتما باید بری؟عزیزم ما هم خیلی دلمون واست تنگ میشه موفق بااااشی خانومی