GLX

Major Geologist

کاربر فعال تالار موبایل ,
کاربر ممتاز
سوتی بزرگ شرکت:

سوتی بزرگ شرکت:

1g5-900x500.jpg

همانطور که در عکس می بینید دکمه های home, back,option به صورت نوری در صفحه نمایش وجود دارند. در پاین صفحه نمایش چیزی شبیه به دکمه ی فیزیکی مشاهده میشود. به نظر شما کاکرد این دکمه (اگر دکمه باشد) چیست؟

Major Geologist

کاربر ممتاز
Luster2

Luster2

گوشی لاستر 2 با قیمت 199.000 تومان در سایت جی ال ایکس و نمیاندگی ها آماده فروش می باشد.
تغییرات نسبت به مدل قبلی: تغییر در طراحی. افزایش ظرفیت باطری به میزان 50 میلی آمپر ساعت. اضافه شدن دوربین دوم و فلاش. افزایش تعداد رنگ صفحه نمایش از 64000 رنگ به 130000.
درضمن این گوشی از 3 سیم کارت پشتیبانی میکند.
2l-900x500.jpg

Major Geologist

کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 189475

همانطور که در عکس می بینید دکمه های home, back,option به صورت نوری در صفحه نمایش وجود دارند. در پاین صفحه نمایش چیزی شبیه به دکمه ی فیزیکی مشاهده میشود. به نظر شما کاکرد این دکمه (اگر دکمه باشد) چیست؟
خودم جواب سؤالمو پیدا کردم. امروز واسه خرید باطری رفتم شرکت که با این مدل هم کار کردم. اول از همه بگم که مجذوب تاچ خوبش شدم، بعد رزولوشن صفحش خوب بود و از حدی که تو ذهنم انتظارشو داشتم بیشتر بود.
اما اون دکمه ی فیزیکی، دکمه Home! یعنی هم به صورت نوری Home داره هم فیزیکی. شرکته چه فکری کرده نمی دونم.

m roz

عضو جدید
خودم جواب سؤالمو پیدا کردم. امروز واسه خرید باطری رفتم شرکت که با این مدل هم کار کردم. اول از همه بگم که مجذوب تاچ خوبش شدم، بعد رزولوشن صفحش خوب بود و از حدی که تو ذهنم انتظارشو داشتم بیشتر بود.
اما اون دکمه ی فیزیکی، دکمه Home! یعنی هم به صورت نوری Home داره هم فیزیکی. شرکته چه فکری کرده نمی دونم.

حتما 1 فکری کرده که کسی نفهمه . . . :cool:

Major Geologist

کاربر ممتاز
عیدی یه 2690C گرفتم. خوش دسته و نازک! مینی جاوا هم هست دیکشنری و چند تا برنامه دگ اجرا کرد ولی نقشه ی تهران سنگین بود نکشید. تا الآن که راضیم. بلوتوثش بر خلاف تصورم A2DP داره! یعنی با هندزفری بلوتوثی علاوه بر قابلیت مکالمه، میشه موزیک هم گوش داد.

عید همگی مبارک!!!!!!!

آخرین ویرایش:

Major Geologist

کاربر ممتاز
هندزفری بلوتوث بسته به نوع دستگاه می تونه کارهای مختلفی انجام بده. مثلا وقتی هندزفری خودمو به تبلت و گوشی اصلیم وصل می کنم میشه با نگه داشتن دکمه های عقب جلو، موزیک و فیلم رو چند ثانیه به عقب یا جلو برد، ولی ساعت رو هندفری نمایش نمیده. این جی ال ایکسه امکان عقب و جلو کردن یک موزیک رو نداره و فقط میشه به ترک بعدی یا قبلی رفت، اما در حالت پاز، ساعت رو نمایش میده.

Major Geologist

کاربر ممتاز
طرح ثبت نام گوشی های GLX به نرخ نیم بها

طرح ثبت نام گوشی های GLX به نرخ نیم بها

طرح ثبت نام گوشی جی ال ایکس به نرخ نیم بها از امروز در فروشگاه اینترنتی GLXو نمایندگیهای رسمی و معتبر سراسر کشور آغاز گردید.
متقاضیان می توانند جهت سفارش خرید به فروشگاه اینترنتی GLX و یا نمایندگیهای رسمی فروش در سراسر کشور مراجعه کنند
مدت تحویل گوشی از زمان ثبت نام حداقل یک هفته و حداکثر یک ماه است که مدت این طرح تا پایان دهه فجر می باشد.
قیمت 3 محصول برای ثبت نام :
Spider1: 299000
Asa: 149000
B8 : 79000
گفتنی است در صورتی که مشتریان قصد خرید و تحویل فوری این محصولات را داشته باشند ، قیمت آن به صورت و نرخ زیر عرضه میشود :
Spider1: 599000
Asa: 199000
B8 : 149000

http://shop.glxphone.ir/طرح ثبت نام گوشی های GLX به نرخ نیم بها