fault tolerant control

tahereh

عضو جدید
احساس میکنم به خطاها و خرابی های سیستمهای اتوماسیون خیلی بی توجهی شده :cry:برای همین در حدی که خودم کار کردم اینجا مطلب میذارم تا شمام استفاده کنید البته این مطلب جزء مباحث درسی فوقیاست اما بد نیست ما هم بدونیم چون خیلی به دردبخور و قشنگه.لطفا شمام اگه چیزی دارید برای منم بگذارید.
ایشالا فردا از دانشگاه pdf هامو میگذارم آخه سرعت پایینه اینجا.

tahereh

عضو جدید
با خیالی خوش و آسوده رفتم برای آپلود اما یک روز به یمن وجود خانم .... مسئول سایت تمامی سیستم ها خراب بودند یک روز بچه ها در حال کارهای علمی(چت)بودن و بعد از اونم آپلود نشد.فایلهای اصلیم که کتابند حجم بالایی دارند و خب به راحتی نه آپ میشند نه دان حالا اگه کسی مایل بود بگه تا یه کاریش بکنم.
این را هم داشته باشد بد نیست تا یه فکری بکنم.راسی هر کسی هم مطلبی داره دریغ نکنه

پیوست ها

• p2.pdf
    111.5 کیلوبایت · بازدیدها: 0

saeidam

عضو جدید
قربونتم این خطا یابی یا بهتر بگم وتسه مبتدی ها همون تشخیص خطا بعدم اگه یه کم را بیفتن مکانیابی خطا و اگه خیلی دیگه بخوان با خودشون حال کننن میشه اندازهگیری و مشخص کردن نوع خطا.
که اغلب تو پله اول گیر می کنیم.
شما هم به جای اینکه یه مقاله ی الکی بذاری و یه چزی رو باز کنی که خودتم نمی دونی چیه بگرد یه مقاله survey پیدا کن البته تو ژورنال های ریاضی باید بگردی که هم اطلاعاتت بره بالا هم بتونی یه چیزی به خلق خدا یاد بدی.

saeidam

عضو جدید
راستی جهت اطلاع اسن داشتان fault toleracy ماله بعد از همه ایناس که تشخیصات و دادیو القصه آخرش می خوای تا جای ممکن از sht-down شدن سیستمت جلوگیری کنی. حالا این قصه تا یه حدی تو سنسورا جلو رفته ولی تو actuator همین الان در حد تز دکترا داره کار میشه. درضمن یه تاپیک فوقالعاده داغ علم کنترل هستش که یه جورایی تو همه چی داره سرک می کشه.

tahereh

عضو جدید
سلام
اول اینکه سعی کنید نظر ندید اینجوری حداقل بهتره
دوم اینکه من ادعایی نکردم
سوم اینکه شما مثلا چی خوندی که توش موندید؟ من 2 تا کتاب و چندین مقاله خوندم و خیلی خوب بود و خیلی چیزا هم یاد گرفتم و باز هم دارم کار میکنم روش
چهارم اینکه اگه نتونستم مطالبمو بگذارم دلیل نمیشه چیزی نداشته باشم مسلما منم search کردن بلدم و چرندیات نمی خونم از طرفی به نظرم بد نیست حداقل آدم دنبالش بره حتی اگه توش بمونه
پنجم اینکه از راهنماییاتون ممنون من هیچ کدوم چیزایی که گفتید را نمیدونستم:biggrin: