من با نرم افزار eplanکار کرده ام اگه سوالی داری من در خدمتم.کسی هست بتونه یه مقدار در طراحی نقشه های برق ساختمون توسط نرم افزار Eplan راهنمایی کنه؟
,کسی هست بتونه یه مقدار در طراحی نقشه های برق ساختمون توسط نرم افزار Eplan راهنمایی کنه؟
سلام دوستان
ببخشید شاید سوالم مسخره باشه اما می گم
رشته من نرم افزار هست و می خوام با نرم افزار eplan یک سیستم شبیه سازی کنم
سوالی که دارم اینه که چه چیزهایی در این نرم افزار حائز اهمیت هست که باید بدونم و اینکه این نرم افزار نتیجه رو در انتها به چه صورت نشون می ده؟ باید اجرا بشه یا تبدیل به یک فایل اجرایی می شه و ....؟
هیچ چیزی از این نرم افزار نمی دونم . لطفا کمکم کنید.
ممنون
سلام دوست عزیز. این نرم افزار رو کسایی کار میکنن که مدار فرمان برق طراحی میکنن. شما باید حداقل اصول اولیه طراحی مدار فرمان و قطعات رو بشناسین.
پاسخ دهی رو نمیدونم. چون خودم با این نرم افزار کار نکردم.
چه سیستمی میخواین طراحی کنین؟
پاسخ شما داده شد.سلام دوست عزیز من این نرم افزار رو کجا گیر بیارم
فرقی نمی کنه چه سیستمی باشه. راستش شما حق دارید، من هیچ چیز در موردش نمی دونم و حالا باید شبیه سازیشو توضیح بدم.
نمی دونم چه کنم.
به نظرم نرم افزار سختی هست.
ببین دوست عزیز . نظر من اینه که حداقل با یک دیپلم برق مشورت کنید .و حتما کتاب برق صنعتی هنرستان رو تهیه کنید. هم مدارات زیادی طراحی شده و هم توضیحات به زبان ساده بیان شده .راستش همین که بدونم چطور کار می کنه و برای چه اهدافی ازش استفاده می شه و اینکه چه کدنویسی را تحت پوشش داره و تنظیمات اساسی اون کجاست برام کافیه.![]()
فرقی نمی کنه چه سیستمی باشه. راستش شما حق دارید، من هیچ چیز در موردش نمی دونم و حالا باید شبیه سازیشو توضیح بدم.
نمی دونم چه کنم.
به نظرم نرم افزار سختی هست.
راستش همین که بدونم چطور کار می کنه و برای چه اهدافی ازش استفاده می شه و اینکه چه کدنویسی را تحت پوشش داره و تنظیمات اساسی اون کجاست برام کافیه.![]()
سلام دوستان
ببخشید شاید سوالم مسخره باشه اما می گم
رشته من نرم افزار هست و می خوام با نرم افزار eplan یک سیستم شبیه سازی کنم
سوالی که دارم اینه که چه چیزهایی در این نرم افزار حائز اهمیت هست که باید بدونم و اینکه این نرم افزار نتیجه رو در انتها به چه صورت نشون می ده؟ باید اجرا بشه یا تبدیل به یک فایل اجرایی می شه و ....؟
هیچ چیزی از این نرم افزار نمی دونم . لطفا کمکم کنید.
ممنون
سلام دوستان
شنیدم یه سری فیلم آموزشی در مورد EPlan هست. کسی از دوستان اونا رو نداره تا در اختیار بقیه بچه ها قرار بده؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
B | مشکل در ایجاد پروژه در برنامه eplan | سوال و رفع اشکال نرم افزارهای مهندسی برق | 5 |