BMW عزادار شد !

LEGEND.MM

کاربر فعال تالار موبایل
کاربر ممتاز
قتصاد ایران آنلاین: تصادفی مرگ‌بار خودروسازی بی.ام.و را عزادار کرد. این تصادف که در یکی از شهرهای آلمان و در نزدیکی یکی از شعب کارخانه بی‌.ام.و رخ داد برای بی.ام.و کمی گران تمام شد. زیرا راننده این خودرو یکی از تست درایورهای شرکت بی.ام.و بود که خودروهای ساخته شده توسط این شرکت را عیب‌یابی می‌کرد و ضعف و قوت آنها را در جاده مشخص می‌کرد.

نکته اینجاست که این تست درایور در حال تست کردن یکی از خودروهای دوگانه‌سوز یا هیبریدی بی.ام.و بوده و در حین کار این حادثه برای او رخ داده‌است.
(کسانی که شاهد این تصادف شدید و مرگبار بوده‌اند دلیل این حادثه را انحراف به چپ کامیونی می‌دانند که بی.ام.و در کنار آن مشغول ویراژ دهی بوده است. باید توجه داشت شدت تصادف آنقدر بالا بوده که بی.ام.و سری 3 هم در مقابل آن توان مقاومت و حفاظت از جان راننده را نداشته است. نباید فراموش کرد که این سری از بی.ام.و از امن‌ترین خودروهای جهان به حساب می‌آید. به هر روی اما این امنیت برای این تست درایور کارایی لازم را نداشته است.

البته گفته می‌شود که برخی می‌گویند اگر هر خودروی دیگری جای بی.ام.و بود حادثه از این هم وخیم‌تر می‌شد و احیانا شاهد صحنه آتش گرفتن ماشین و سوختن آن بودیم. امنیت بی.ام.و اما از این مورد جلوگیری کرده و حداقل آتش‌سوزی رخ نداده است.

از سوی دیگر این خودرو یکی از خودروهای گران قیمت بی.ام.و به حساب می‌آید و همین موضوع ضرری دیگر برای بی.ام.و به حساب می‌آید.

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عزیز دل از بی منبع بودن خبر که بگرذیم میرسیم به تناقضات گفته شده
این سری 5 هستش مدل 2011 به بعد.و نه سری 3.
گفتین سری 3 جزو گرون قیمت هاست در صورتی که اگر 3 بود جزو سری های کامپکت محسوب میشد و بعد از سری1 جزو ارزون قیمت ترین ها ی bmw به حساب میاد
تازه این که سری 5 هست هم باز از سری 6 و 7 و x6 , x و .......ارزون تره..
فرمودید هیبرید بوده ولی موتور ماشین اینو نمیگه و یک مدل معمولی از نوع تیونینگ mpower روشه.البته از روی طرح سپر جلو هم میشه اینو فهمید.
از طرف دیگه خودرو ساز های بزرگ ماشیناشونو تو شرایط شبیه سازی شذه توی پیست یا سالن های مخصوص تست میکنن نه تو اتوبان اونم با ویزاژ دادن

shahruzs

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره با اگه پراید بود حتی روح راننده اش هم می مرد باز اینجا فقط جسمش مرده

LEGEND.MM

کاربر فعال تالار موبایل
کاربر ممتاز
عزیز دل از بی منبع بودن خبر که بگرذیم میرسیم به تناقضات گفته شده
این سری 5 هستش مدل 2011 به بعد.و نه سری 3.
گفتین سری 3 جزو گرون قیمت هاست در صورتی که اگر 3 بود جزو سری های کامپکت محسوب میشد و بعد از سری1 جزو ارزون قیمت ترین ها ی bmw به حساب میاد
تازه این که سری 5 هست هم باز از سری 6 و 7 و x6 , x و .......ارزون تره..
فرمودید هیبرید بوده ولی موتور ماشین اینو نمیگه و یک مدل معمولی از نوع تیونینگ mpower روشه.البته از روی طرح سپر جلو هم میشه اینو فهمید.
از طرف دیگه خودرو ساز های بزرگ ماشیناشونو تو شرایط شبیه سازی شذه توی پیست یا سالن های مخصوص تست میکنن نه تو اتوبان اونم با ویزاژ دادن
سلام .
منبع که قسمت اول خبر گفته شده ! و اما راجع صحبت های شما !
دوست من میشه مدرک بیارین که این ماشین سری 5 هست !؟! اگه منظورتون راجع به چراغ عقبه که باید توجهتون رو به این عکس جلب کنم !
http://www.netcarshow.com/bmw/2013-3_activehybrid/800x600/wallpaper_1a.htm
جالبه نه ؟! عقب سری 3 مثل عقب سری 5 هست !
و اما یه چیز دیگه که ثابت میکنه این سری 3 هست ! به قوس نوک گلگیر جلو ماشین توی عکسای بالا دقت کنین ! خب حالا یه نگاه به این بندازین !
http://www.netcarshow.com/bmw/2013-5_activehybrid/800x600/wallpaper_02.htm
میشه شباهت این دوتا رو به من بگی ؟! :D
بازم یه چیز دیگه !
یه نگاه به سپر جلو بنداز ! به نظرت اصلا اون سپر با این چراغ مچ میشه !؟ :D
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
عزیزم توی توضیحات نگفته سری 3 گرون ترینه ! گفته یکی از گرون ترین ماشینای BMW هستش ! بسته به تجهیزات قیمت ماشین زمان تا آسمون تفاوت میکنه ! اینم حتما فول آپشن بوده ( ظاهرش که اینو میگه )
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
میشه بگی چطوری فهمیدی موتور ماشین Mpower هست ! جدی اگه دیدی من بهت افتخار میکنم :|
توجه کن گفته دوگانه سوز !
و اما در مورد جاهای تست ! دوست عزیزم که اینقدم راجع به پیام نور کمکم کردی لطفا یه مقدار بیشتر درمورد این چیزا تحقیق کن ! هر خودروسازی وقتی یه ماشین تولید میکنه اونو توی جاده تست میکنه ! توی گوگل سرچ کنی متوجه میشی !
حتی ایرانخودرو هم دیگه ماشینا رو توی جاده تست میکنه !

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام .
منبع که قسمت اول خبر گفته شده ! و اما راجع صحبت های شما !
دوست من میشه مدرک بیارین که این ماشین سری 5 هست !؟! اگه منظورتون راجع به چراغ عقبه که باید توجهتون رو به این عکس جلب کنم !
http://www.netcarshow.com/bmw/2013-3_activehybrid/800x600/wallpaper_1a.htm
جالبه نه ؟! عقب سری 3 مثل عقب سری 5 هست !
و اما یه چیز دیگه که ثابت میکنه این سری 3 هست ! به قوس نوک گلگیر جلو ماشین توی عکسای بالا دقت کنین ! خب حالا یه نگاه به این بندازین !
میشه شباهت این دوتا رو به من بگی ؟! :D
بازم یه چیز دیگه !
یه نگاه به سپر جلو بنداز ! به نظرت اصلا اون سپر با این چراغ مچ میشه !؟ :D
عزیزم توی توضیحات نگفته سری 3 گرون ترینه ! گفته یکی از گرون ترین ماشینای BMW هستش ! بسته به تجهیزات قیمت ماشین زمان تا آسمون تفاوت میکنه ! اینم حتما فول آپشن بوده ( ظاهرش که اینو میگه )
میشه بگی چطوری فهمیدی موتور ماشین Mpower هست ! جدی اگه دیدی من بهت افتخار میکنم :|
توجه کن گفته دوگانه سوز !
و اما در مورد جاهای تست ! دوست عزیزم که اینقدم راجع به پیام نور کمکم کردی لطفا یه مقدار بیشتر درمورد این چیزا تحقیق کن ! هر خودروسازی وقتی یه ماشین تولید میکنه اونو توی جاده تست میکنه ! توی گوگل سرچ کنی متوجه میشی !
حتی ایرانخودرو هم دیگه ماشینا رو توی جاده تست میکنه !
عزیزم خوبه که منبع هر دومون netcarshow هستش.
میدونم چراغ عقب 3 بعد از فیس لیفت 2012 شبیه به 5 شد. ولی چیزی که منون به شک انداخت نداشتن زه روی ستون c بود که ظاهرا تو عکسا کنده شده.البته من به گلگیر جلوش زیاد توجه نکردم. ولی تو نمای سه رخ عقب تفاوت 3 و 5 همون زه روی ستونه..
شما اگه یه نگاه به سپر جلو بندازی متوجه میشی که ماشین m هستش.حتی سپر عقب هم داره داد میزنه اینو.احتیاج به تشخیص موتور نیست.چون چیزی دیده نمیشه.
http://www.netcarshow.com/bmw/2012-m5/1280x960/wallpaper_fb.htmاینم یه نگاه بکن .فکر نمیکنی عکس دوم به این موتور خیلی سبیهه
در مورد تست هم هیچ وقت ایران خودرو رو با اونا مقایسه نکن.ماشینی که میخاد تست بشه(اون نوع تستس که شما تو پست اول گفتی) نمیاد تو جاده تست بشه که همچین مصیبتی به بار بیاد.اونا برای ادمها ارزش قاعلن

آخرین ویرایش:

Fateme_bay

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدایی اگه پرایت بود چی میشد؟؟؟؟؟
البته میدونیم که مرگ حقه و پراید و بی ام دبلیو وسیله هستن:D

LEGEND.MM

کاربر فعال تالار موبایل
کاربر ممتاز
خدایی اگه پرایت بود چی میشد؟؟؟؟؟
البته میدونیم که مرگ حقه و پراید و بی ام دبلیو وسیله هستن:D
آخه مسئله اینه که اگه آدم توی BMW بمیره مرگش بر اثر شتاب جی منفی هستش . ولی اگه توی پراید بمیره مخش با دل و رودش قاطی میشه ! :D