اگه همه راهها رو امتحان کردین و حالتون بهتر نشد کارهای زیر رو -که خودم از یه سایت خارجی ترجمه کردم و رو خودم اجرا کردم - بکنین حالتون بهتر میشه و کمک میکنه شادتر بشین:
1- گوشهاتون رو به آرامی ماساژ بدید. حلقه بیرونی گوشهاتون رو خودتون یا اگه امکانش هست یه نفر دیگه ماساژ بده. تاثیر بسزایی در بهتر شدن حالتون داره.
2- خوردن غذا مثه یه ساندویچ کوچیک در پارک یا ساحل به طور عجیبی باعث بهتر شدن حال آدم میشه.
3- این گزینه رو نمیشه بگم! شرمنده ! میان اخراجم میکنن !
4- کمتر گوشت بخورین
5- به نروژ سفر کنید. نروژ شادترین کشور دنیاست و شادترین مردم دنیا در نروژ زندگی میکنن که باعث میشه حالتون خوب بشه. (البته این گزینه رو هنوز امتحان نکردم
)
6- یک بنگاه خرید و فروش املاک باز کنید
تحقیقات نشون میده بنگاه دار ها بسیار به ندرت دچار افسردگی میشوند.
7- بازی کامپیوتری انجام دهید. اگر بازی گروهی یا علمی-تخیلی یا ترسناک باشد که چه بهتر.
1- گوشهاتون رو به آرامی ماساژ بدید. حلقه بیرونی گوشهاتون رو خودتون یا اگه امکانش هست یه نفر دیگه ماساژ بده. تاثیر بسزایی در بهتر شدن حالتون داره.
2- خوردن غذا مثه یه ساندویچ کوچیک در پارک یا ساحل به طور عجیبی باعث بهتر شدن حال آدم میشه.
3- این گزینه رو نمیشه بگم! شرمنده ! میان اخراجم میکنن !

4- کمتر گوشت بخورین

5- به نروژ سفر کنید. نروژ شادترین کشور دنیاست و شادترین مردم دنیا در نروژ زندگی میکنن که باعث میشه حالتون خوب بشه. (البته این گزینه رو هنوز امتحان نکردم

6- یک بنگاه خرید و فروش املاک باز کنید

7- بازی کامپیوتری انجام دهید. اگر بازی گروهی یا علمی-تخیلی یا ترسناک باشد که چه بهتر.