کمال گرایی هم ممنوع
با دوری کردن از برخی رفتارهای سبک، شخصیتی متین و باوقار داشته باشید.
پسرانی که به پختگی رسیده باشند، بیشتر از آن که در زیبایی چهره متوقف شوند، به ظرافت ها و زیبایی های رفتاری شما توجه می کنند
مشکلات کوچک آدم ها را بهانه نه گفتن نکنید. فراموش نکنید که هر کسی با هر شخصیتی هم که باشد، مشکلاتی دارد که می توان از آنها ایراد گرفت. مهم این است که به ویژگی های برجسته او نظرکنید، شما نمی توانید یک شخصیت بی عیب و نقص را به عنوان همسرتان انتخاب کنید چون اصلا چنین شخصیتی وجود ندارد. اما سعی کنید فردی را انتخاب کنید که بتوانید با مشکلاتش کنار بیایید و مدام به خاطرش افسرده یا عصبانی نشوید.
با بیان کردن این مساله در جمع دوستان و بستگان که انتظارات من برای ازدواج بالا نیست به همه نشان دهید که در ذهن چه دارید تا شجاعت معرفی کردن خواستگار را پیدا کنند.
بخشی از زن بودن زنان، در ارتباط با همسر و زندگی مشترک و نقش مادری شکوفا می شود و اینکه مورد حمایت و دوست داشته شدن همسر قرار بگیرند... برخی با وجود موقعیت های خوب ازدواج همه درها را به روی خود بسته اند چرا که تمام زندگی شان را در کار خلاصه کرده اند...
مردها تمایل دارند با خانمی ازدواج کنند که در درجه اول یک زن است.
دختری ناامید، عصبی و پرخاشگر که طلبکار از دنیا و دیگران است، چگونه انتظار دارد که فرد مناسبی برای ازدواج پیدا کند! دختری که هنوز با هم جنس خود نمی تواند درست ارتباط برقرار کند، چگونه انتظار دارد که دیگران به او خواستگار معرفی کنند! دختران باید روی شخصیت خود و به خصوص مهربانی با خود، کار کنند.
... شما به عنوان یک خانم می توانید سطح توقعات خود را پایین بیاورید و با بیان کردن این مساله در جمع دوستان و بستگان که انتظارات من برای ازدواج بالا نیست به همه نشان دهید که در ذهن چه دارید تا شجاعت معرفی کردن خواستگار را پیدا کنند...
...برخی از دختران، زن بودن خود را فراموش کرده اند. این که تحصیل کنند و سر کار بروند، چیز خوبی است اما متاسفانه برخی از دختران امروز از آن طرف بام افتاده اند! ..
خیلی دیگه زیاده روی شده مخصوصا تو اون قسمتایی که قرمز کردم
نمیشه ادم صرفا بخاطر اینکه ازدواج کنه از یه سری معیاراش کوتاه بیاد
کم لطفی میفرمایید![]()
افزایش خواستگار؟؟؟؟؟؟؟
ممنون ابجی عالی بود
طبق معمول متن رو با تلخیص و تصرف گزینش کردم بیان بخونن استفاده کنن
من اصلا با خودم مهربان نیستم زن هم نمی تونم باشم.............توقعاتم در حد لالیگاست..........وسواسی هستم .............به دنبال فرد ایده آل هم هستم ....پس میترشیم.دی
البته،شما که نیازی نداری:دی کلا در نقد استفاده ی بیش از حد از لوازم آرایش گفتم![]()
افزایش خواستگار؟؟؟؟؟؟؟![]()
دادا بیا اینایی رو که اینجا نوشتی ترجمه کنh'i o,nj,kl f;adk ida;d kldhn o,hsj'hvdj,k![]()
اخیرا تموم دخترای خوب و با شخصیت بی خاستگار موندن و اکثر دخترای خیابونی دارن ازدواج میکنن!!!خیلی عجیبه!!!دخترای دهه ی هفتاد لامصبا همشون دارن شوهر میکنن!!!ازبس شجاعن!!از بس نترسن!!!پسراشونم همینطور!!!اصن کلا دهه ی شصت رو خدا نابود کرد!نه کس دیگه!!
دادا بیا اینایی رو که اینجا نوشتی ترجمه کن![]()
آره خیلی دلم پره...یه بار توی زندگیم اومدم دیدمو مثبت کنم کمرم شکست واسه همیشه بسه برام.سعی میکنم دیگه هیچوقت ازین سوراخ مار منو نزنه...
همش به شانسه بخدا. یه دخترای خوب و خوشکل و نجیبی رو آدم میبینه که سنشون رفته 29 و 30 و هنوز تو خونه هستن.و ازونطرف هم یه دخترای 18 و 19 ساله میبینه آدم شبیه میمون هستن از بس زشت و با ادا و اطوار هستن و هزار مدل نقاشی و جلف بازی سر خودشون در میارن و میبینی یه شوهر خوشتیپ و پولدار گیرشون میاد!!!!
اصن خیلی عجیبه!!!واقعا شانسه!!!
ولی در کل به قول دوستمون ادم باشیم کافیه.متأسفانه روابط کاذب داره جای روابط سالم رو میگیره!!!خیلی از پسرها هستن که روابط کاذب نداشتن و دوستم ندارن زنشون روابط کاذب داشته باشه...
خواهش میکنم دروغ نگین به پسری که باهاتون روراسته....همین.
همه راهها بن بستهیک راه واسه اومدن یک عدد خاسگار ناب ارائه بدید
7 تا راه واسه ازدیادشون نخاستیم:ی
درووووووووغ میگییییییییییییییییییوالّا
دروغ میگم بگو دروغ میگی![]()
درووووووووغ میگیییییییییییییییییی![]()
اَو اَو
نگوووووو.
همه میفهمن!:ی
![]()
نگفته بودی چوپانی(چوپان دروغگو)![]()
هههههبابا راهکار افزایش نخاستن
یه راهکار بدید چجوری او 1 دونه خاستگار رو خفت کنن نپره آخه >........؟؟؟؟
![]()
بابا راهکار افزایش نخاستن
یه راهکار بدید چجوری او 1 دونه خاستگار رو خفت کنن نپره آخه >........؟؟؟؟
![]()