4 سال ديگر زندگي تمام ميشود.

mohsen victor

عضو جدید
کاربر ممتاز
چند سالي هست كه زنبور ها از كندوها بيرون ميروند وديگر باز نميگردند.اين پديده اولين بار در امريكا اتفاق

و امروز در ايران نيز رخ داد.در اين پديده هزاران زنبور پس از اينكه براي يافتن گلها از خانه بيرون ميروند ديگر هرگز

باز نميگردند.

هنوز عامل دقيقي براي اين اتفاق معرفي نشده بسياري از عوامل مانند تغيير در فصل رويش گلها الودگي محيط

زيست و امواج موبايل ميتواند از عوامل اين مشكل باشند.

دانشمندان ادعا ميكنند كه تششع امواج موبايل مي تواند مسئول از بين رفتن اسرار آميز بسياري از كلني هاي

زنبور باشد و همواره اين مسئله به مغز خطور كرده است كه وابستگي به موبايل بصورت غيرعادي مي تواند يكي

ازعوامل بزرگ كمبود موادغذايي با عقيم شدن محصولات جهاني بشود زيرا، توليد محصولات بطور زيادي به گرده

افشاني زنبوران بستگي دارد.

آلبرت انيشتن يكبار گفته بود " اگر زنبوران از بين بروند بشر در مدت چهار سال

مجبوربه ترك زندگي مي شود"

mohsen victor

عضو جدید
کاربر ممتاز
کجا میرن؟؟؟؟؟؟؟
2 روز پیش یکیشون منو نیش زد
منم کشتمش
امثال من این زنبورارو از بین می برن(( شکلک قهقهه))

نه بابا قضيه با يكي دوتا اينقدر بد نميشه
مشكل اينه كه احتمالا اينقدر امواج موبايل زياد شده زنبورا نميتونن راه خونه رو پيدا كنن و گم ميشن

Fateme_bay

عضو جدید
کاربر ممتاز
چند سالي هست كه زنبور ها از كندوها بيرون ميروند وديگر باز نميگردند.اين پديده اولين بار در امريكا اتفاق

و امروز در ايران نيز رخ داد.در اين پديده هزاران زنبور پس از اينكه براي يافتن گلها از خانه بيرون ميروند ديگر هرگز

باز نميگردند.

هنوز عامل دقيقي براي اين اتفاق معرفي نشده بسياري از عوامل مانند تغيير در فصل رويش گلها الودگي محيط

زيست و امواج موبايل ميتواند از عوامل اين مشكل باشند.

دانشمندان ادعا ميكنند كه تششع امواج موبايل مي تواند مسئول از بين رفتن اسرار آميز بسياري از كلني هاي

زنبور باشد و همواره اين مسئله به مغز خطور كرده است كه وابستگي به موبايل بصورت غيرعادي مي تواند يكي

ازعوامل بزرگ كمبود موادغذايي با عقيم شدن محصولات جهاني بشود زيرا، توليد محصولات بطور زيادي به گرده

افشاني زنبوران بستگي دارد.

آلبرت انيشتن يكبار گفته بود " اگر زنبوران از بين بروند بشر در مدت چهار سال

مجبوربه ترك زندگي مي شود"

بالاخره ما نفهمیدیم
سال 2012 زندگی یا همون دنیا تموم میشه یا سال 2013 یا به قول شما 4 سال دیگه...
چقدر ما باید عذاب بکشیم آخه....

saman654

عضو جدید
بالاخره ما نفهمیدیم

من تو یه کتابی که درباره تاریخچه مایا ها بود خوندم که اونا سال 2012 رو سال اخر دنیا پیش بینی کردن

یه سری از محققان هم گفتن که سال 2012 سال پایان دنیاس

ssara2025

عضو جدید
کاربر ممتاز
مطمئن باشید اگه این وعده ها هم عملی نشه :razz: به گفته دانشمندان ،با وجود این همه آلودگی که انسانها ایجاد می کنن:mad::mad:زمین بیشتر از 40 و یا 50 سال دیگه نمی تونه محیط مناسبی برای زندگی آدمها باشه :(:(:(

mohsen victor

عضو جدید
کاربر ممتاز
بالاخره ما نفهمیدیم

البرت انيشتن اگه اين حرف رو زده منظورش اين بوده كه زنبور ها خيلي خيلي تو زندگي ادم مهم ان

Fateme_bay

عضو جدید
کاربر ممتاز
من تو یه کتابی که درباره تاریخچه مایا ها بود خوندم که اونا سال 2012 رو سال اخر دنیا پیش بینی کردن

بله منم در مورد تقویم مایاها خوندم و البته فیلم 2012 رو هم دیدم...

سعیده راد

عضو جدید
کاربر ممتاز
بنظرتون این موضوع حقیقت داره؟
یکم فک کنید
فک کنم هممون تو قران و درسای دبیرستان خوندیم که هیچکی از پایان زندگیش خبر نداره

mohsen victor

عضو جدید
کاربر ممتاز
بنظرتون این موضوع حقیقت داره؟
یکم فک کنید
فک کنم هممون تو قران و درسای دبیرستان خوندیم که هیچکی از پایان زندگیش خبر نداره

شمام كه همه چيزو به قران وصل ميكنيد يه بارم گفتم حتمالا منظور انيشتن اهميت اين گونه از حشرات تو تغذيه انسان و تكميل چرخه طبيعت بوده

Atishpare_Shahi

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه بابا قضيه با يكي دوتا اينقدر بد نميشه
مشكل اينه كه احتمالا اينقدر امواج موبايل زياد شده زنبورا نميتونن راه خونه رو پيدا كنن و گم ميشن

یکی دیگه رو هم من چند روز پیش کشتمش...
تو ساحل بین این همه ادم اومد منو نیش زد داشت میرفت منم زدم کشتمش :w05:

چرا همه میگن 2012 دنیا تموم میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ما کلی ارزو داریم :w04:

entezar89

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
زنبورا هم معتاد و دختر فراری و پسر فراری شدن .ای بابا عجب زمونه ای شده آدم به زنبور توی کندوهاش هم نمیتونه اعتماد کنه

mohsen victor

عضو جدید
کاربر ممتاز
یکی دیگه رو هم من چند روز پیش کشتمش...
تو ساحل بین این همه ادم اومد منو نیش زد داشت میرفت منم زدم کشتمش :w05:

چرا همه میگن 2012 دنیا تموم میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ما کلی ارزو داریم :w04:

خب زنبورا رو گلا ميشينن ديگه

زنبورا هم معتاد و دختر فراری و پسر فراری شدن .ای بابا عجب زمونه ای شده آدم به زنبور توی کندوهاش هم نمیتونه اعتماد کنه
شما اگه تلفن همراهتو خاموش كني اونام ميرن خونه شونو پيدا ميكنن

entezar89

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اونا یه آدرسی چیزی بزارن تو جیبشون که گم نشن .

peach_69

عضو جدید
اگه همش به این فکر کنید که پادم تهش میرسه به نا امیدی....دیگه نمیشه زندگی کرد که....من که یه مدت تو کفش بودم ولی دیدم فایده نداره....داشتم به ترک تحصیل و خوابیدن و انتظار 2012 فکر میکردم :D :D :D

mohsen victor

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه همش به این فکر کنید که پادم تهش میرسه به نا امیدی....دیگه نمیشه زندگی کرد که....من که یه مدت تو کفش بودم ولی دیدم فایده نداره....داشتم به ترک تحصیل و خوابیدن و انتظار 2012 فکر میکردم :D :D :D
دوستان منظور من توجه به محیط زیست و سایر گونه ها از موجودات هست وبی شک منظور انیشتن هم همین بوده

mehdix622

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه بابا انيشتن حرفاي عجيب زياد ميزد
يه بار به من گفت تو دوباره به دنيا مياي ولي هيچ كس نميدونه كه چه ادمي مهمي دوروبرش زندگي ميكنه تا بالاخره زنبورا از بين برن و زندگي به هم بريزه و تو راه و چاه رو نشون ادما ميدي

اره ديگه از اين حرفا زياد ميزنه ديروز هم رو كره به جاي پنير ،زيتون ميماليد
كلا بچه عجيبيه اين نيتون
از مدرسه كه مياد بجاي تماشا كردن تلويزيون يه راس ميره سراغ ديش همسايه و هي ميگه دارم با مورچه فضايي ها حرف ميزنم
از ديروز هم قرصاي من از تو كفشام گم شدن نميدونم كجان
فك كنم كار همين هيتلر باشه
از بچه گي دستش زود ميشكست

fifa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خدا همه مونو بیامرزه الفاتحه مع الصلوات.

minerva

عضو جدید
اتفاقا آلبرت از علاقه ی خاصش به زنبورها به منم گفته بود...همیشه می گفت مینروا بعد از تو فقط وجود زنبورهاست که می تونه من رو آروم کنه!!!تازه همیشه می گفت امان از موبایل ها!روزی چند تا فحش هم به ایرانسل میداد.

mohsen victor

عضو جدید
کاربر ممتاز
:cry:
خدا همه مونو بیامرزه الفاتحه مع الصلوات.

شما كه نوزاد مرگ ميشي اونوقت.........

اتفاقا آلبرت از علاقه ی خاصش به زنبورها به منم گفته بود...همیشه می گفت مینروا بعد از تو فقط وجود زنبورهاست که می تونه من رو آروم کنه!!!تازه همیشه می گفت امان از موبایل ها!روزی چند تا فحش هم به ایرانسل میداد.

خب شما اول بگو زني مردي كودكي نوجواني كي چي هستي؟:D

اخرشم ميگفتي همراه اول حامي زنبورهاي عسل خب