206 اونم تیپ 2 ارزش خریدن ندارهسلام به نظرتون کدوم یکی از دو خودرو برای خرید بهتر هستند؟
خودروی ایرانی هیچ رقمش قابل خریدن نیست. ارابه های مرگ رو بهش میگن خودرو. هیچکدامشان به معنی واقعی کلمه استاندارد نیستند. حیف پول
حالا از حیف بودن پول صرف نظر کن اگه بخایی بهشون از همه لحاظ رای بدی به کدومشون رای میدی؟خودروی ایرانی هیچ رقمش قابل خریدن نیست. ارابه های مرگ رو بهش میگن خودرو. هیچکدامشان به معنی واقعی کلمه استاندارد نیستند. حیف پول
هیچکدام. ماشین فقط ژِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــان اونم از نوع اسپرتش.سلام به نظرتون کدوم یکی از دو خودرو برای خرید بهتر هستند؟
یه تاکسی بخر هم سواریش خوبه و هم اینکه درآمد هم داره. ژست و اینا رو ولش کن. برو تو نخ تاکسی. هم بنزین داری و هم اینکه همه جا میتونی باهاش بری.حالا از حیف بودن پول صرف نظر کن اگه بخایی بهشون از همه لحاظ رای بدی به کدومشون رای میدی؟
تندر 90خب توي ايران با 18- 20 تومن / بهتر از اين نميشه خريد
با 20-18 چي بخريم پس ؟؟؟؟؟
به نظر من بيشتر از 20 تومن بخواي پول ماشين بدي صرف نداره ، مگر اينكه خيــلي خـــــــيلي پول داشته باشي كه برات مهم نباشه
تو تصادفات ایربکشون کار نمیکنه.تندر 90
پژو 206 و ...
فعلا ماشینای زیر 20 تومنی که استانداردشون تا حدودی شبیه ماشین های اروپایی هست تندر 90 و 206 هستن ...
تندر 90
پژو 206 و ...
فعلا ماشینای زیر 20 تومنی که استانداردشون تا حدودی شبیه ماشین های اروپایی هست تندر 90 و 206 هستن ...
تو تصادفات ایربکشون کار نمیکنه.
خوب دوست گلم ماشین های رنو کلا طراحی خاصی دارن .تندر ، نه بابا ، خوشم نمياد از اتاقش ، زشته
فكر كنم همون 206 ، تيپ 6 اتوماتيك بهتر باشه
افتضاح در افتضاح !میگم mvm هم خوبه........چینیه ولی باز از ماشین های ایرانی بهتره..........نظرتون چیه؟
بابا تو که پاک ناامیدمون کردی آخه تازه یکیشون رو خریدیم...............افتضاح در افتضاح !
من تجربه رانندگی با MVM530 رو داشتم ! فقط میتونم بگم سمند سگش شرف داره به این آشغال !
اما لیفان 620 ماشین خوبیه !
در کل اصلا MVM رو پیشنهاد نمیکنم !
بابا تو که پاک ناامیدمون کردی آخه تازه یکیشون رو خریدیم...............[/QUOTE]افتضاح در افتضاح !
من تجربه رانندگی با MVM530 رو داشتم ! فقط میتونم بگم سمند سگش شرف داره به این آشغال !
اما لیفان 620 ماشین خوبیه !
در کل اصلا MVM رو پیشنهاد نمیکنم !
دوست من هرکس با توجه به انتظاراتش وسیله مورد نظرش رو میخره !حالا اینجا سوال اینه ک 206 تیپ 2 یا اون یکی /ای بابا
ببین شما مشکلی باهاش داری ؟!بابا تو که پاک ناامیدمون کردی آخه تازه یکیشون رو خریدیم...............
مشکی واسه این ماشینا خیلی خزه کهر چی میخری مشکی بخر !
اشتباه نکن ! مشکی رنگ با اصالته !مشکی واسه این ماشینا خیلی خزه ک
آها بله بلهاشتباه نکن ! مشکی رنگ با اصالته !
میشه بپرسم الان این پستتون چه ربطی به پست من داشت ؟!اینجا فک کنم سوال پرسیدن چون نیاز به همفکری داشتن نگفتن شما چی داری یا چی دوست داری که/خوب 206 تیپ 5 یا 6 بهتره اینو حتما خودشونم میدونن ...
کلی گفتممیشه بپرسم الان این پستتون چه ربطی به پست من داشت ؟!
با 206 موافقم ملی مشکی !من میگو در هر صورت 206 خیلی بهتره حتی تیپ 2 فقط مشکی نباشه
ماشینای شاسی بلند مشکیشون خوجله ولی 206 اصنه اصنبا 206 موافقم ملی مشکی !
والا ما جفتشو داشتیم هر 2 مشکی 206 قشنگ تر بود !ماشینای شاسی بلند مشکیشون خوجله ولی 206 اصنه اصن