2020 مخابرات

46100

عضو جدید
سلام از صب تالا اینترنتم مشکل پیدا کردهAngry و هی قطع میشه 4 باز زنگ زدم به 2020 چهارمیش یه خانم بود که جوابش خیلی مجابم کرد بعد کلی توضیح در مورد کارهایی که سری های قبل انجام دادم و ریست مودم تنظیم دوباره مودمSad پرسید تنظیمات مودم رو با کابل انجام دادی؟ میگم نه با همون وایرلس میگه شما نمیتونید با وایرلس لپ تاپ، مودمتون رو تنظیم کنیدHuh میگم من الان 2 ساله این کار رو انجام میدمAngry میگه نه آخه چطوری وقتی مودم رو ریست میکنی بدون کابل وارد تنظیمات مودم میشه (حتما باید کابل رو وصل کنی و تنظیمات مودم رو انجام بدی:huhSmile خلاصه سرتون رو درد نیارم گفتم آقا قبول هر چی شما بگی من این کارو انجام میدم فقط شما سطح سوادت رو یه کم ببر بالا که متوجه اشتباهت بشی. برگشت بهم گفت اااااااااااااااااااااا هشـــــــت! بعدم بهم گفت شما اینقدر بی سوادی که یه تنظیم مودم رو نمیتونی انجام بدیSadSad حالا این هشت یعنی چی خودم نمیدونم ولی اکه فحش داده برسه به روح خودش(متاسفم براشونAngry) توی استخدام ها بد نیست سطح شعور آدم ها رو هم بررسی کنیم!!!!

M.A777

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام از صب تالا اینترنتم مشکل پیدا کردهAngry و هی قطع میشه 4 باز زنگ زدم به 2020 چهارمیش یه خانم بود که جوابش خیلی مجابم کرد بعد کلی توضیح در مورد کارهایی که سری های قبل انجام دادم و ریست مودم تنظیم دوباره مودمSad پرسید تنظیمات مودم رو با کابل انجام دادی؟ میگم نه با همون وایرلس میگه شما نمیتونید با وایرلس لپ تاپ، مودمتون رو تنظیم کنیدHuh میگم من الان 2 ساله این کار رو انجام میدمAngry میگه نه آخه چطوری وقتی مودم رو ریست میکنی بدون کابل وارد تنظیمات مودم میشه (حتما باید کابل رو وصل کنی و تنظیمات مودم رو انجام بدی:huhSmile خلاصه سرتون رو درد نیارم گفتم آقا قبول هر چی شما بگی من این کارو انجام میدم فقط شما سطح سوادت رو یه کم ببر بالا که متوجه اشتباهت بشی. برگشت بهم گفت اااااااااااااااااااااا هشـــــــت! بعدم بهم گفت شما اینقدر بی سوادی که یه تنظیم مودم رو نمیتونی انجام بدیSadSad حالا این هشت یعنی چی خودم نمیدونم ولی اکه فحش داده برسه به روح خودش(متاسفم براشونAngry) توی استخدام ها بد نیست سطح شعور آدم ها رو هم بررسی کنیم!!!!
عزیز من، اینا بی سوادن
(قبلن ها که میرفتی مرکز پول دستی میدادی شارژ میکردی،اون زمان رو میگم)برگشته به من میگه ترافیکتون تمام شده،گفتم خب 1گیگ واسم بزنید بفرمائید پول، گفت : میگم ترافیکتون تمام شده باید ترافیک رو شارژ کنم :|
خب آی کیو، گیگ یعنی چی مثلا؟! یعنی خورشت سبزی؟ خو یعنی ترافیک 1گیگابایت اضافه کن نفهم!

یادمه یکبار یه نفر اومد مودم وایرلس (نانو استیشن) واسم نصب کنه، اومد نصب کرد بعد خیلی رُک بهم گفت چون تو نمیفهمی و یاد نمیگیری هروقت خراب شد زنگ بزن میام واست درستش میکنم ولی هزینه ایاب و ذهاب و ایناش پای خودته.
اینقدر بهم برخورد، خدا شاهده همون شب رفتم کل اینترنت رو گشتم تمام مقاله های خارجی UBNT (شرکت سازنده نانو استیشن) رو نشستم خارجیش رو خوندم تمام تنظیماتش رو حفظ شدم، الآن 4-5ساله خودم مودم های دوستا آشناها رو تنظیم می کنم.دقیقا یک همچین جریانی هم سر ADSL واسم پیش اومد یه 7-8سال پیش،همین شد که کل شبکه رو یاد گرفتم از مودم وایرلس تا ای دی اس ال و اکسس پوینت.

کلا کارِت به اینا نباشه خودت هرچی بلدی رو انجام بده.
یه بار یادمه برگشتم زنگ زدم،خواست بگه "مشکل قطعی از خودتونه مودم رو بیارید تنظیم کنیم و..." سریع قبل حرفش گفتم شما از ساعت فلان تا الآن اینترنتتون قطع بوده چرا؟ جا خورد :D اینکه نزاری سرت کلاه بزارن خیلی حال میده :D :D :D

46100

عضو جدید
خخخخخخخخ یادم باشه این بلا رو سرشون حتما بیارم منم همیشه خودم تنظیمات مودم رو انجام میدم حتی زمانی که تازه مودم خریده بودم و برای اولین بار میخواستم تنظیمات رو انجام بدم اما هر وقت زنگ میزنم سر هر مساله ای میگن یه رفرش و تنظیم از مرکز میزنیم مودم رو خاموش کنید و دوباره روشن کنید خدا وکیلی ژستی که اینا پشت تلفن برای جواب گویی دارن فکر نکنم تاحالا یه جراح قلب تونسته باشه گرفته باشه یه جور حرف میزنن انگار ....

46100

عضو جدید
من الان با سرعت دایل آپ دارم پست ارسال میکنم فکر کنم مشکل از سیم کشی تلفن منزل باشه اخه هر دفه چراغ ADSL ام خاموش میشه و یه چند دقیقه دیگه دوباره روشن میشه

M.A777

عضو جدید
کاربر ممتاز
من الان با سرعت دایل آپ دارم پست ارسال میکنم فکر کنم مشکل از سیم کشی تلفن منزل باشه اخه هر دفه چراغ ADSL ام خاموش میشه و یه چند دقیقه دیگه دوباره روشن میشه
چه کاریه به جای دایال آپ از اینترنت موبایل استفاده کن ، یک دهم قیمت در میاد
بهرحال تو تنظیمات مودم یه قسمتی هست که گزینه ی LOG اسمشه و اگر فعالش کنی یه جایی توی مودم LOG میندازه یه سری نوشته های مثلا این شکلی :
Oct 20 15:59:22 pppd[1668]: Plugin rp-pppoe.so loaded.
Oct 20 15:59:22 pppd[1668]: RP-PPPoE plugin version 3.3 compiled against pppd 2.4.4
Oct 20 15:59:22 pppd[1668]: pppd 2.4.4 started by xperia, uid 0
یعنی تاریخ و اطلاعات و اتفاقات رو مینویسه
این قسمت ها اگر مثلا نوشته بود Authentication Error یعنی یا اینترنتت تمام شده یا اینکه از مرکز قطعه
اگر نوشت Time Out یعنی از مرکز کل اینترنت قطعه و تایم اوت یعنی اینگار مودم مرکزی از برق کشیده شده یه همچین معنی ای میده
اگر یکم انگلیسیت خوب باشه و تو LOG یکم ور بری، قشنگ میفهمی کی اینترت خودت قطعه و خطت مشکل داره و یا کی اینترنت از اون سمت قطعه نه از تو

کلن ADSL کیفیت بالایی نداره چون از روی سیم هست و سیم در طی مسیر هم نویز سر راهش هست هم قطعی ها هم تقسیم خط ها هم خود خط تلفن و جدا کننده و از طرف مخابرات هم جدا کننده و نویز میخوره بهش
کلن با کیفیت نیست، خیلی وقته ADSL حذف شده تو دنیا،اگر می بینی قطعی زیاد داری، طبیعت ADSL همینه به خصوص در خطوط بی کیفیت سیم های تلفن دیگه بدتره!
نویز که میگن،یه چیز کلیه.یکم از سیم تلفن لخت شده باشه و در تماس با هوا و آب باشه بشدت نویز میده،منظور از نویز این نیست که حتما برقی یا خط تلفنی یا چیزی در مسیرشه،نه،منظور خیلی کلیه.
دیگه هر چیزی خوبی و بدی خاص خودشو داره اگر خیلی پول دستت هست برو سمت وایرلس (دقت کن وایرلس با وایمکس فرق داره،وایمکس یه فن آوری دیگه هست و قدیمی شده،سیستم وایرلس فرق داره)
اگر هم نمیخوای خرج کنی با همین ADSL بساز.
خوبی ADSL اینه پینگ خوبی داره و قیمت وسایلش هم خیلی خوبه، بدی اصلیش اینه که بشدت قطعی داره و به عوامل خارجی بشدت وابستس و روی برخی خطوط تلفن هم قابل اجرا نیست.بدی دیگش اینه که نمیتونی همزمان با چند ISP در تماس باشی و از هر کدوم دلت خواست سرویس بگیری مجبوری تخلیه کنی و دردسر داره

ولی وایرلس خوبیش اینه که خیلی از شرکت ها ارائه می دن مثل وایمکس نیست که فقط ایرانسل و مبین نت باشه، دوم اینکه طرح های رایگان و سرعت بالا های خوبی داره، سوم اینکه هر چندتا شرکت که دلت بخواد میتونی ثبت نام کنی هر کدوم عشقت کشید هر لحظه خواستی سویچ می کنی رو اون یکی.از جمله بدی هاش اینه که بشدت لوازمش گرونن ، هزینه یه مودم ساده ی نانو استیشن 250 هزار تومن هست (تا حداکثر 400 تومن) که اگر بخوای به جای LAN تبدیل به وایرلسش کنی یه 50 تا 80 تومن هم هزینه اکسس پوینت میشه.

موفق باشی.

lord70

عضو جدید

درود خب دوست عزیز درست میگن ایشون. مودمب که ریست شده یعنی تنظیماتش کلا برگشته به حالت اولیه. یعنی الان اون مودم گزینه ارسال امواج وایرلسش غیر فعال شده ( معمولا ) ssidو رمز عبورش برگته به حالت پیش فرض اصن اطلاعات مربوط به اکانت isp شما از توش پاک شده. چطوری میخواد وایرلس تنظیم شه؟ برای کانفیگ اولیه باید یا با کابل لن یا با یو اس بی متصل شه به سیستم بعد کانفیگ بشه بعد از اون بله میتونید با وایرلس هم کانفیگ انجام بدید.

lord70

عضو جدید
عزیز من، اینا بی سوادن
(قبلن ها که میرفتی مرکز پول دستی میدادی شارژ میکردی،اون زمان رو میگم)برگشته به من میگه ترافیکتون تمام شده،گفتم خب 1گیگ واسم بزنید بفرمائید پول، گفت : میگم ترافیکتون تمام شده باید ترافیک رو شارژ کنم :|
خب آی کیو، گیگ یعنی چی مثلا؟! یعنی خورشت سبزی؟ خو یعنی ترافیک 1گیگابایت اضافه کن نفهم!

یادمه یکبار یه نفر اومد مودم وایرلس (نانو استیشن) واسم نصب کنه، اومد نصب کرد بعد خیلی رُک بهم گفت چون تو نمیفهمی و یاد نمیگیری هروقت خراب شد زنگ بزن میام واست درستش میکنم ولی هزینه ایاب و ذهاب و ایناش پای خودته.
اینقدر بهم برخورد، خدا شاهده همون شب رفتم کل اینترنت رو گشتم تمام مقاله های خارجی UBNT (شرکت سازنده نانو استیشن) رو نشستم خارجیش رو خوندم تمام تنظیماتش رو حفظ شدم، الآن 4-5ساله خودم مودم های دوستا آشناها رو تنظیم می کنم.دقیقا یک همچین جریانی هم سر ADSL واسم پیش اومد یه 7-8سال پیش،همین شد که کل شبکه رو یاد گرفتم از مودم وایرلس تا ای دی اس ال و اکسس پوینت.

کلا کارِت به اینا نباشه خودت هرچی بلدی رو انجام بده.
یه بار یادمه برگشتم زنگ زدم،خواست بگه "مشکل قطعی از خودتونه مودم رو بیارید تنظیم کنیم و..." سریع قبل حرفش گفتم شما از ساعت فلان تا الآن اینترنتتون قطع بوده چرا؟ جا خورد :D اینکه نزاری سرت کلاه بزارن خیلی حال میده :D :D :D
زود قضاوت نکنید
راست گفت بنده خدا . مودمتو وقتی ریست میکنی چطوری بدون کابل میشه کانفیگ کرد ؟
اصلا پیدا نمیکنه چیزی که

Uchiha Itachi

عضو جدید

سلام، فکر کنم من با این چیزهایی که گفتین فهمیدم مشکلتون چیه. این کارهایی رو که میگم برین انجام بدین:

1) گوشی تلفن تون رو بردارید و ببینید آیا صدای پارازیت یا خش خش های کوچکی بر روی تلفن هست و اینجا مطرح کنید.
2) تمامی تلفن هایی که به خط تلفن وصلن به جز مودم رو از پریز بکشید.
3) اگر دستگاه کارتخون هم به تلفن وصل است اون رو هم از پریز بکشید.
4) مودم رو متصل کنید (اگر دوست داشتید می تونید دوباره تنظیمات رو انجام بدین و یا خواستید ندهید هم مهم نیست.)
اگر مشکل شما تا اینجا حل شد اطلاع دهید تا بگم چطور برای همیشه برطرفش کنید اما اگر نشد به احتمال زیاد مشکل از DNS شماست که مستقیم به مخابرات بر می گرده و راه هایی برای برطرف کردنش هست که راحت ترینش استفاده از DNS دستی است که می تونید از همون 2020 بپرسید و وارد کنید. قبل از این که DNS رو به صورت دستی وارد کنید مطمئن از طریق Troubleshoot بررسی کنید چون معمولاً DNS هایی که مخابرات میده نمی دونم چرا سرعت رو کاهش میدن.

اگر کامپیوتر پیغام داد که مشکل از DNS و این مشکل رو از روز اول نداشتی بیا بگو چون اگر این مشکل اگر بعد از شارژ برات به وجود آمده باشه موضوع یکم پیچیده تر میشه.

M.A777

عضو جدید
کاربر ممتاز
زود قضاوت نکنید
راست گفت بنده خدا . مودمتو وقتی ریست میکنی چطوری بدون کابل میشه کانفیگ کرد ؟
اصلا پیدا نمیکنه چیزی که
چرا می شه.
تمام مودم های ADSL و Access Point ها، یک کد PIN پشت مودم یا روی جعبه ی مودم هست، وایرلس کامپیوتر رو روشن کنید یک شبکه پیدا می کنید به اسم و مدل مودمتون، به اون کانکت بدید و کد PIN رو وارد کنید سپس مودم ADSL مستقیما بدون کابل در دسترس شماست.
یه سری مودم های عهد بوق بودن که اونا پردازشگر مرکزی نداشتن که بیاد از طریق Wi-Fi هم کانکت اول رو بده و اصلا Pin نداشتن، که اونا نسلشون خیلی وقته منقرض شده.شاید 10سال پیش به اونور!

lord70

عضو جدید
چرا می شه.
تمام مودم های ADSL و Access Point ها، یک کد PIN پشت مودم یا روی جعبه ی مودم هست، وایرلس کامپیوتر رو روشن کنید یک شبکه پیدا می کنید به اسم و مدل مودمتون، به اون کانکت بدید و کد PIN رو وارد کنید سپس مودم ADSL مستقیما بدون کابل در دسترس شماست.
یه سری مودم های عهد بوق بودن که اونا پردازشگر مرکزی نداشتن که بیاد از طریق Wi-Fi هم کانکت اول رو بده و اصلا Pin نداشتن، که اونا نسلشون خیلی وقته منقرض شده.شاید 10سال پیش به اونور!

مودمی که Wi-Fi خاموشه رو بصورت وایرلس پیدا می‎کنید؟آها از این مودم ها جدید اومدن که وقتی خاموشن هم کار میکنند.
ضمنا در زمینه ی تاریخ یکمی بهتر مطالعه کنید.