من الان با سرعت دایل آپ دارم پست ارسال میکنم فکر کنم مشکل از سیم کشی تلفن منزل باشه اخه هر دفه چراغ ADSL ام خاموش میشه و یه چند دقیقه دیگه دوباره روشن میشه
چه کاریه به جای دایال آپ از اینترنت موبایل استفاده کن ، یک دهم قیمت در میاد
بهرحال تو تنظیمات مودم یه قسمتی هست که گزینه ی LOG اسمشه و اگر فعالش کنی یه جایی توی مودم LOG میندازه یه سری نوشته های مثلا این شکلی :
Oct 20 15:59:22 pppd[1668]: Plugin rp-pppoe.so loaded.
Oct 20 15:59:22 pppd[1668]: RP-PPPoE plugin version 3.3 compiled against pppd 2.4.4
Oct 20 15:59:22 pppd[1668]: pppd 2.4.4 started by xperia, uid 0
یعنی تاریخ و اطلاعات و اتفاقات رو مینویسه
این قسمت ها اگر مثلا نوشته بود Authentication Error یعنی یا اینترنتت تمام شده یا اینکه از مرکز قطعه
اگر نوشت Time Out یعنی از مرکز کل اینترنت قطعه و تایم اوت یعنی اینگار مودم مرکزی از برق کشیده شده یه همچین معنی ای میده
اگر یکم انگلیسیت خوب باشه و تو LOG یکم ور بری، قشنگ میفهمی کی اینترت خودت قطعه و خطت مشکل داره و یا کی اینترنت از اون سمت قطعه نه از تو
کلن ADSL کیفیت بالایی نداره چون از روی سیم هست و سیم در طی مسیر هم نویز سر راهش هست هم قطعی ها هم تقسیم خط ها هم خود خط تلفن و جدا کننده و از طرف مخابرات هم جدا کننده و نویز میخوره بهش
کلن با کیفیت نیست، خیلی وقته ADSL حذف شده تو دنیا،اگر می بینی قطعی زیاد داری، طبیعت ADSL همینه به خصوص در خطوط بی کیفیت سیم های تلفن دیگه بدتره!
نویز که میگن،یه چیز کلیه.یکم از سیم تلفن لخت شده باشه و در تماس با هوا و آب باشه بشدت نویز میده،منظور از نویز این نیست که حتما برقی یا خط تلفنی یا چیزی در مسیرشه،نه،منظور خیلی کلیه.
دیگه هر چیزی خوبی و بدی خاص خودشو داره اگر خیلی پول دستت هست برو سمت وایرلس (دقت کن وایرلس با وایمکس فرق داره،وایمکس یه فن آوری دیگه هست و قدیمی شده،سیستم وایرلس فرق داره)
اگر هم نمیخوای خرج کنی با همین ADSL بساز.
خوبی ADSL اینه پینگ خوبی داره و قیمت وسایلش هم خیلی خوبه، بدی اصلیش اینه که بشدت قطعی داره و به عوامل خارجی بشدت وابستس و روی برخی خطوط تلفن هم قابل اجرا نیست.بدی دیگش اینه که نمیتونی همزمان با چند ISP در تماس باشی و از هر کدوم دلت خواست سرویس بگیری مجبوری تخلیه کنی و دردسر داره
ولی وایرلس خوبیش اینه که خیلی از شرکت ها ارائه می دن مثل وایمکس نیست که فقط ایرانسل و مبین نت باشه، دوم اینکه طرح های رایگان و سرعت بالا های خوبی داره، سوم اینکه هر چندتا شرکت که دلت بخواد میتونی ثبت نام کنی هر کدوم عشقت کشید هر لحظه خواستی سویچ می کنی رو اون یکی.از جمله بدی هاش اینه که بشدت لوازمش گرونن ، هزینه یه مودم ساده ی نانو استیشن 250 هزار تومن هست (تا حداکثر 400 تومن) که اگر بخوای به جای LAN تبدیل به وایرلسش کنی یه 50 تا 80 تومن هم هزینه اکسس پوینت میشه.
موفق باشی.