2012 نابودیه دنیا راسته؟نظر شما چیست؟

sepide&alireza

عضو جدید
اینم واسه اونایی که ترسیدن و ناراحتن:

منم خیلی ناراحت بودم و نا امید تا یکی از دوستام اینو بهم گفت و آروم شدم
اینکه دیدن مرگ تک تک عزیزانتون و دوریه چند سالشون واست راحت تره یا اینکه همه با هم کنار هم بمیرید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من خودم ترجیح میدم هممون با هم بمیریم چون طاقت مرگ هیچ کدوم از عزیزانم رو ندارم
در ثانی همیشه دعا کردم قبل از عزیزانم بمیرم
به خاطر همین کمتر غصه خوردم
نهایتا فقط غصه اینو خوردم که به چیزایی که نرسیدم وقتی ندارم که برسم:gol:

sepide&alireza

عضو جدید
اگر قوم مایا توانایی پیشگویی داشت.یک طوری پیشگویی میکرد که نسلشون منقرض نشه.
این ها همه چرته.این ها همه بازی که مردم را سرگرم کنند.شما به تعداد فیلم هایی که در مورد نابودی جهان در هالیوود تولید شده .دقت کنید.تو همین 2 ماه اخیر 10 تا فیلم اینجوری پیدا میکنید.

ببین دوست من پیشگویی با جلو گیری فرق داره و فقط میتونستن زمانش رو بگن
مثل الان که میگن دنیا از بین میره تا واسه نسل بعدی آماده بشه اما جلو گیری از نابودیش غیر ممکنه
:cry:

sepide&alireza

عضو جدید
همیشه فکر می کردم که از مرگ هراسی ندارم
اما حالا دارم به این فکر می کنم که اگه واقعا دنیا تموم بشه چی می شه؟
اگه دنیایی بعد این دنیا نباشه
یا اگه باشه و من خودم رو آماده کرده باشم
دوست دارم خدا باشه و حرف های همه فرستاده هاش راست باشه
اینجوری لااقل کسی هست تا بهش پناه ببرم

هر چی هست واسه همست خودت رو ناراحت نکن خدا از دنیای من و شما بزرگ تره حتما صلاحیه توش:gol:
به این فکر کن از این دنیای پر از زور راحت میشی و دلت رو آروم کن
:w30:

shahkoorosh

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی واقعا شما ها باورتون شده.shahkoorosh .سال 2012 هم میاد و شما میبینید که هیچ اتفاقی نمیوفته.قدرت های دنیا از الان برای 100 سال دیگه دارند قصه میخورند که گرمایش زمین داریم و از این چیز ها.
من تا حالا 100 تا تاپیک در مورد این موضوع دیدم.همشون میگن که پیشگویی های گذشته مایا درست بوده.یکیتون دقیقا متن پیشگویی را بزارند تا ما هم بفهمیم که در گذشته چه پیشگویی هایی کردند...؟؟؟

دوست من...من اصلاً کاری به پیشگویی مایا ها ندارم بحث من در مورد یه اتفاقه، هیچ کس نمیدونه چه اتفاقی میوفته اما یه چیزی هست که این همه سال مغر این بشر دوپارو به خودش مشغول کرده.
مطمئناً نه من نه هیچ کس دیگه ای نمیخواد بلایی سر این زمین بیاد اما اگرم بخواد بیاد کسی نمیتونه جلوشو بگیره.
امیدوارم تونسته باشم منظورمو رسونده باشم.

sepide&alireza

عضو جدید
از همگی که نظرتتون رو دادین ممنونم
از این به بعد لطفا اگه مخالفید با سند و اگر موافقید با سند نظرتتون رو بگید
علمی بحث بشه تا به جایی برسیم نه از هدف دور شیم
ممنون میشم:w27:

mehran_setup

عضو جدید
موافق نیستم:w05:

اینکه دنیا کی نابود میشه خداوند تعیین میکنه .!
اگر قرار بود که همه ما بدانیم کی قرار دنیا نابود بشه که خیلی خوب بود.
حالا میصبریم تا 2012

danielo

عضو جدید
کاربر ممتاز
یک خواهشی از دوستان داشتم.میتونید یک مستند تصویری که از نظر علمی داره این پیشگویی را بیان میکند و ربطش میده به چیز های علمی بزارید.لطفا حجمش کم باشه.بالای 50 مگ نباشه

shahkoorosh

عضو جدید
کاربر ممتاز
یک خواهشی از دوستان داشتم.میتونید یک مستند تصویری که از نظر علمی داره این پیشگویی را بیان میکند و ربطش میده به چیز های علمی بزارید.لطفا حجمش کم باشه.بالای 50 مگ نباشه

دوست من اگر به صفحه اول مراجعه کنی عکسهایی که در مورد این اتفاق هستن رو میتونی ببینی و همونطور که گفتم میتونی تو سایت یو تیوب planet x یا nibiru رو سرچ کنی.

سمیه نوروزی

عضو جدید
منم دربارش زياد مطلب ديدم.... يا شروع دوره ي ششم يا ظهور منجي..... خيلي دلم مي خواد بياد ببينم چي مي شه.... از بچگي همش دعا مي كردم آخر زمان باشم... دلم مي خواست ببينم دنيا چه طور مي شه....صد البته دلم مي خواد ظهور منجي باشه.... اونوقت حقيقت واقعي آشكار مي شه همه زير يه پرچم قرار مي گيرن.... مبارزه ي شر و نيك به اوج خودش مي رسه....چرا ناراحتين؟خيلي هيجانيه .... تازه شروع دوره ي ششم هم باشه بازم هيجانيه ... از اينكه يه مرگ بي خودي داشته باشم واقعا بدم مياد... اما اين آخرشه...
علت مرگ: انقراض دوره ي پنجم زيست در زمين... زندگي زيباست.....

shahkoorosh

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم دربارش زياد مطلب ديدم.... يا شروع دوره ي ششم يا ظهور منجي..... خيلي دلم مي خواد بياد ببينم چي مي شه.... از بچگي همش دعا مي كردم آخر زمان باشم... دلم مي خواست ببينم دنيا چه طور مي شه....صد البته دلم مي خواد ظهور منجي باشه.... اونوقت حقيقت واقعي آشكار مي شه همه زير يه پرچم قرار مي گيرن.... مبارزه ي شر و نيك به اوج خودش مي رسه....چرا ناراحتين؟خيلي هيجانيه .... تازه شروع دوره ي ششم هم باشه بازم هيجانيه ... از اينكه يه مرگ بي خودي داشته باشم واقعا بدم مياد... اما اين آخرشه...
علت مرگ: انقراض دوره ي پنجم زيست در زمين... زندگي زيباست.....

دوست من، طبق گفته های دانشمندان ناسا هیچ اتفاق خاصی که مبنی بر چیزایی که شما میگی و حتی چیزایی که خودم در چند پست قبل گفتم نمیوفته و باز هم طبق گفته هاشون تمام اینا جعل اینترنتیه!
برای اطلاعات بیشتر هم میتونید به این صفحه مراجعه کنید:

nana-22

عضو جدید
:w06::w06::w06:من کل مطلبشو قبول ندارم من از نظر قرآن حتما یه روزی این جهان از بین میره اینو قبول دارم ولی بازم تو قرآن امده که هرکس واسه نابودی جهان زمان در نظر بگیره کافره پس زمانشو قبول ندارم :w11::w11::w15::w15::smile:ولی در کل فکر نکنم اتفاقی بیفته

Metal Guard

عضو جدید
کاربر ممتاز
سال 2012 پایان زندگی بشر روی زمین نیست.
آغاز مرحله ای جدید از زندگی هست. جنگ نهایی حق و باطل.
فکر کنم جای این باشه که حداقل احتیاطا" با توجه به قول های مختلفی که این سال رو شروع آخرالزمان می دونند خودمون رو آماده کنیم.
فیلم 2012(بر اساس پیش بینی های نوستارداموس)
همین مقاله ی مایاها
هشدارهای دانشمندان فضایی و منجمان
آشکار شدن علائم ظهور
همه و همه بشارت آغاز دورانی جدید رو می دن. به امید آن روز.....

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی
کم کم دارم نزدیک میشیم ;)